Posušje,Gošk, Zvijezdu 09, Tuzlu, Slobodu, najgori Željo ikada....., te pobjede je sramota i spominjati, dobili bi ih i naši akademci, sa Kobcem Selimovićem na klupi. Bitno mi je kako smo izgledali na uzorku jačih utakmica, ali eto proljetni dio ce dosta toga kazati, i o Rožmanu i o našem igračkom kadru i kvalitetu.Nirton je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:37Pobjede od po 3-0 na Koševu(Posušje, Željezničar, Gošk) nisu korektne partije? Zvijezda 09 rutinski na Koševu 2-0 nije korektna partija? Široki gdje su Duraković i Renan pogodili stativu, Avramovski promašio mrtvi zicer i primili smo gol velikom greškom Šahinovića nije korektna partija? Igman u Konjicu gdje smo realno mogli primiti 3 gola, ali i dati 7 nije korektna partija?Lucas je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:51Ova Rožmanova ekipa se inace satrala od ozbiljnog fudbala i sistema.U Širokom zijan, u Vrapčićima zijan bez pogleda na gol, kao i pod Bijelim brijegom, u jeb.enoj Gabeli jedva bod izvukli (na mjestu gdje su u istoj polusezoni Borac, Velež i Zrinjski zbirno uvalili 12 golova, 0:3, 0:4 i 1:5).Također, Velež na Koševu nas nadigrao, iščupali pobjedu, kao i u Konjicu protiv Igmana, a onaj horor protiv Sloge u Doboju je suludo komentarisati. Protiv Borca na Koševu maltane nismo čestitu šansu stvorili do nadoknade. Jedine dvije utakmice na jesen, koje se mogu smatrati korektnim partijama su Borac u Banja Luci i Zrinjski (doduše iscrpljeni od Evrope i silnih putovanja) na Koševu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rozman ima ugovor do ljeta 2027 i sav njegov tim tako i u akademiji a samim tim i Mirvić je tu koji je za novu politiku kluba dobio apsolutnu podršku UNFKS.
Tako da malo previše "brige" sa vaše strane, možda za promjenu da odete do fan šopa kupite nešto sinoć sam vidio ima kabanica još, pripremite se da podržite klub a ne iz toplog doma brojite nečija krvna zrnca.
Tako da malo previše "brige" sa vaše strane, možda za promjenu da odete do fan šopa kupite nešto sinoć sam vidio ima kabanica još, pripremite se da podržite klub a ne iz toplog doma brojite nečija krvna zrnca.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma cud ces dalje kad ljudi Peljti jebu majku strumfovsku i prozivaju ga za svasta nesto, a covjek svira LS, pa i na svjetskom ce suditnapoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:51Ja ba hahah. Nama Marcinjak da dodje i odsudi perfektnu utakmicu, rekli bismo da nas je zakinuo za neki faul na 35 metara iz kojeg bi Penaranda sigurno zabio u raslje.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:48A kome to strucnjaci sa istoka i ostalih tribina nisu j mater?![]()

jel to onaj sto su mu auto zapalili ahahahahhh,zato nas nikad nije ni klao ahahhaha nit ce ikog ikada
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- JavierBosnia
- Kontakt:
Irfan nas je dobro ostetio protiv west veleza, netreba ni njemu vjerovat, poceo je da hoda po potkestima koda je kolina.. najbolji sudija u bh, prem da ima jos 2-3 koji su ko i on.
Ja vjerujem da sugurno ina jos 5-6 sudija koji znaju sudit al su spremni uzet pare i slusat sta im beus i vico narede..
Nadat se da ce reintergrisani uzet laznim bod. Prem da su oba kluba laznjaci moguce da ce se plava binda saget za litar vode
Ja vjerujem da sugurno ina jos 5-6 sudija koji znaju sudit al su spremni uzet pare i slusat sta im beus i vico narede..
Nadat se da ce reintergrisani uzet laznim bod. Prem da su oba kluba laznjaci moguce da ce se plava binda saget za litar vode
-
- Kontakt:
Još je rano davati ocjene Rozmanu. Imao je i dobri i loši utakmica, premalo vremena da se sudi i donose zaključci. Po meni dobre strane su igra se odgovornije, disciplina, spremni smo, dok lošije stvari su kreativnost, ideja u napadu cesto smo jalovi bez šansi na utakmici i loši u gostima. Sve u svemu dati podrsku i naravno vrijeme i rezultati ce sve pokazati da li je dobar ili ne.
- TurkishAirlines
Tamo nekad 2026 godine je sazrelo da se ocjeni Rozmanov radbordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:38Još je rano davati ocjene Rozmanu. Imao je i dobri i loši utakmica, premalo vremena da se sudi i donose zaključci. Po meni dobre strane su igra se odgovornije, disciplina, spremni smo, dok lošije stvari su kreativnost, ideja u napadu cesto smo jalovi bez šansi na utakmici i loši u gostima. Sve u svemu dati podrsku i naravno vrijeme i rezultati ce sve pokazati da li je dobar ili ne.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ma treba mirzu vratit realno, samo nase legende mogu voditi Sarajevo
Kod nas max 6mj i odmah se spominje ko bi mogao biti novi trener
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Kako nama neko ubaci žvaku na temu koju danima žvačemo. Dajte ba presijecite nečim!
Ništa presijecanje, Ramazan ubrzo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da malo vidimo gdje se sada nalaze treneri koji su bili kandidati za našu klupu:
Husref Musemić - bez posla
Ante Čačić - bez posla
Nestor El Maestro - trener CSKA Sofije (13-5-3)
Bruno Akrapović - trener ekipe koja se bori za opstanak u našoj ligi
Najveći rival je definitivno bio Ante Šimundža, trener Maribora sa kojim je na trećoj poziciji i ima zaostatak od 18 bodova od prvoplasirane ekipe. Gledajući sve to ovako na papiru, Simon je vjerovatno bolji trener od svih gore pobrojanih.
Husref Musemić - bez posla
Ante Čačić - bez posla
Nestor El Maestro - trener CSKA Sofije (13-5-3)
Bruno Akrapović - trener ekipe koja se bori za opstanak u našoj ligi
Najveći rival je definitivno bio Ante Šimundža, trener Maribora sa kojim je na trećoj poziciji i ima zaostatak od 18 bodova od prvoplasirane ekipe. Gledajući sve to ovako na papiru, Simon je vjerovatno bolji trener od svih gore pobrojanih.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rožman i Ibričić imaju ugovor do početka augusta 2025. godine.AVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:16Rozman ima ugovor do ljeta 2027 i sav njegov tim tako i u akademiji a samim tim i Mirvić je tu koji je za novu politiku kluba dobio apsolutnu podršku UNFKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovdje su svi pomalo u pravu, u ovoj situaciji!
Ni slučajno ne pomišljati na otkaz Rožmanu i slične gluposti, osim ako nećemo da budemo klasični cirkus kakav smo na žalost navikli da budemo sa autobuskim stanicama za trenere i igrače. Ali u pravu su i ovi što kažu da se mora konačno vidjeti napredak pod Simonom, imao je prelazni rok, odrađene pripreme, doveo je sebi igrače. Nije imperativ ni da se taj kup usvoji, ali vala neke igre mora biti. Teren ne laže!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Probati osvojiti kup, to bi bio slag na tortu ove sezone. U evropu idemo svakako, to je vec odredjeno. Sto se tice rozmana, meni niti smrdi niti mirise, ali suludo bi bilo ga sada tjerati, i ne vjerujem da mirvic o tome razmislja
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja mislim da ce se vremenom svi pokazat. Pa sem ovog Matanovica niko nije neki anonimus. Krdzalica su mnogi ovdje prizivali i prije, manje vise svi smo imali prilike da ga gledamo u Sloveniji i znamo kakav je igrac. Mehmedovic isto, bio je prizivan jos dok je u Slobodi bio. Golman se vec pokazao dobro. A i Matanovicu treba vremena malo, volio bih da vratimo komentare o Rahmanovicu, Stanojevicu, Adukoru, Milicevicu... Nakon prvih par meceva. Dobro se sjecam da je Adukor protiv Sirokog onda bio kao bambi na ledu. Rahmanova prva sezona katastrofa, dosta je na klupi sjedio Velkoskom i Saricu, i ono sto je igrao najupamceniji po promasenom penalu protiv Zelje. Milicevic protiv Tuzle skrivio gol, proglasen ublehom. Samo.treba malo vremena.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je to. Titulu naravno ne ocekujem, a ni kupu se ne nadam nesto previse. Izaci u Europu je sasvim dovoljno ove sezone, ali da se vidi neki napredak na terenu iz kola u kolo, da ne izgledamo u gostima bezmudo i neuigrano, da nema onakvih oscilacija kao u prvom dijelu sezone.joker90 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:27Ovdje su svi pomalo u pravu, u ovoj situaciji!Ni slučajno ne pomišljati na otkaz Rožmanu i slične gluposti, osim ako nećemo da budemo klasični cirkus kakav smo na žalost navikli da budemo sa autobuskim stanicama za trenere i igrače. Ali u pravu su i ovi što kažu da se mora konačno vidjeti napredak pod Simonom, imao je prelazni rok, odrađene pripreme, doveo je sebi igrače. Nije imperativ ni da se taj kup usvoji, ali vala neke igre mora biti. Teren ne laže!
Jedino sto mi polako ide na ku.rac su izgovori, te pripreme, te ekipa, te nisu nam sve zelje ispunjene - ne moze, ne treba ti 18 igraca, 50 miliona i pet prelaznih rokova u ovoj ligi. To misljenje, po meni, dijeli vecina navijaca. Imate uslove kao niko, a neki specijalan rezultatski imperativ u smislu trofeja nemate. Trud'te se, rad'te se, sto bi reko Fikro. Veoma komforna pozicija za igrace i SS.
Kako je određeno da ideš u Evropu ?