Slg-Vel (Haris Halkić)
Pos-Zvi (Miloš Gigović)

Igm-Gošk (Frano Jelić)

Želj-Zri (IRFAN PELJTO)

Sar-Šir (Sabrija Topalović)

Bor-Tuz (Aleksandar Njegomirović)

Pa dobro , nije da smo ocekivali Peljtu u BL, ali makar nije giga moravac. Urusavanje BH fudbala se nastavlja, na celu sa vicom gicom.
Sto se tice pritiska uvjeren sam da ga nece biti bez obzira na rezultate.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Ziljkić mode.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:42Kada im njihovo dijete kojeg su odgojili govori da se ljubav prema Sarajevu ne moze mjeriti sa onom koju ima Velez u Mostaru sta vise govoritiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:47Suljic"I prije sam govorio da u BiH pored Sarajeva mogu igrati samo za Velež. Imao sam nekih opcija prije Veleža, bio sam slobodan, to sam govorio u intervju direktno sa vama, ali kada se pojavila "opcija Velež" nisam iskreno razmišljao. Nisam ni pregovarao sa klubom, ono što su ponudili prihvatio sam. Imao sam želju da dođem u Velež, da budem bližem kući i snašao sam se jako lijepo. Ljudi u Mostaru jako vole Velež, u Sarajevu sam doživio da vole FK Sarajevo, a ovdje je to neka posebna ljubav koja se može osjetiti na svakom ćošku.
Osjećam se prelijepo u Mostaru i nadam se da ću se navijačima i klubu odužiti na terenu. Nekako je ovdje ljubav prema Veležu drugačija, to se osjeti na svakoj utakmici, to vide i druge ekipe kada nam dođu u Mostar![]()
Posebna ljubav![]()
![]()
Kako mi je porastao u ocima zbog ovoga![]()
Od kad su nastali, od prvog dana traže izlaz iz krize. Filozofija.
Za opstanak tesko , ali sto je sigurno nece ih oštetiti.
Delegat
Ostanite u Tuzli.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:11Delegat
Milošević Mirko - Zvornik
Posmatrač suđenja
Marić Željko - Doboj
Kakva komedija
Ako si ozbiljan, na osnovu cega ovakva predvidjanja? Da im je prvo kolo neki autsajder na Grbavici, tipa Zvijezda, da se mogu malo podici psihicki rekao bi ok, mogu se nadati nekim bodovima, ovako tesko. Nahajcali su se nenormalno, a Zrinjski ce ih hladno mlatnuti jer su objektivno najbolja ekipa lige. Tek ce onda biti u kanalu, jos ako Igman uzme GOSK-a...Balorda je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:21Željezničar neće izgubiti ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
za zelju je odlicno sto je prva tekma poslije pauze,noge teske,neuigrano,kako jedni tako drugi,ako u te tri tekme negdje otkine bod to je prilika u ovom prvom kolu na neki hajp, ako tu prime tricu nemaju sta onda kasnije ocekivati samo ce se prizemljitibagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?
Kmečanje je svečano počelo, sad kad krenu kontrolori suđenja i brojanja intenziteta i broja prekršaja tamo negdje na srediti terena......
Ubi te toksičnost.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:29Kako uhodan pitarski spin da se prebaci fokus na Borac. Zakacili se na Njegomirovica a savez im namjestio sest puta veceg lopova da pokradu Siroki![]()
Slicno je bilo otvaranje proljeca 2016. U Banjaluku dolazi lider Azmirova Sloboda, najjaca u ovom vijeku, Vico tek usao u Borac te zime i doveo 15 pojacanja kao Zeljeznicar sad da pokusa opstati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:24Ako si ozbiljan, na osnovu cega ovakva predvidjanja? Da im je prvo kolo neki autsajder na Grbavici, tipa Zvijezda, da se mogu malo podici psihicki rekao bi ok, mogu se nadati nekim bodovima, ovako tesko. Nahajcali su se nenormalno, a Zrinjski ce ih hladno mlatnuti jer su objektivno najbolja ekipa lige. Tek ce onda biti u kanalu, jos ako Igman uzme GOSK-a...Balorda je napisao/la: ↑15 feb 2024, 09:21Željezničar neće izgubiti ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.bagniadiluca je napisao/la: ↑15 feb 2024, 08:50Hajde sada da probamo uozbiljiti temu bar malo jer se približava početak prvenstva...Mislite li da može Željo uzeti više od jednog boda u prve tri utakmice? Da li bi pritisak poslje tri kiksa bio prevelik i za ove iskusne igraže koje su doveli?