Cuj Trent i Darwin
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: English Premier League
Najjače kad se ljudi smiju Trentu, a svako normalan bi poželio tako posebnog igrača u ekipi.
Mislio sam da će ovo biti lakšeTheMix je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:57Imam jos jednu ideju ak ce vam se dati posto je malo zahtjevno. Sloziti naj ekipu od igraca iz donjeg dijela tablice, al smijete koristiti samo jednog igraca po timu, sto bi znacilo da moras uzeti igraca iz svake ekipe. Ideje dolaze zato kaj sam nabavio album premier league![]()

Dosta dobrih igrača je ostalo (Cunha, Norgaard, Olise, Robinson iz Fulhama, itd...) ali zbog šire slike sam išao ovako, iz pojedinih ekipa bukvalno ne bi nikoga u svom timu imao ali eto
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Najvise asistencija od svih defanzivaca u historiji lige. Drugi je Robbo. Njih dvojica ce se smjenjivati godinama na prve dvije pozicije. Mislim bolilo bi i mene da mi u ekipi beka igraju White, Zinchenko, Wan pišaka i slicni
Pa jelda, ja riknuo dok sam slozio. Ak stavim ovog, nemrem onog, al eto izazov jeArvid je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:05Mislio sam da će ovo biti lakšeTheMix je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:57Imam jos jednu ideju ak ce vam se dati posto je malo zahtjevno. Sloziti naj ekipu od igraca iz donjeg dijela tablice, al smijete koristiti samo jednog igraca po timu, sto bi znacilo da moras uzeti igraca iz svake ekipe. Ideje dolaze zato kaj sam nabavio album premier league![]()
![]()
Dosta dobrih igrača je ostalo (Cunha, Norgaard, Olise, Robinson iz Fulhama, itd...) ali zbog šire slike sam išao ovako, iz pojedinih ekipa bukvalno ne bi nikoga u svom timu imao ali eto![]()
ARSENAL4ever
Palace će dobiti finog trenera, ali su realno jako ružno postupili prema Royu.
Veom poseban igrač.JayCatwright je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:12Najvise asistencija od svih defanzivaca u historiji lige. Drugi je Robbo. Njih dvojica ce se smjenjivati godinama na prve dvije pozicije. Mislim bolilo bi i mene da mi u ekipi beka igraju White, Zinchenko, Wan pišaka i slicni
Niko ne ispada tako lako kao Trentara. To je zaista poseban talenat.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Lik ima karakteristike za neku ofenzivnu ulogu, a iza ga obilaze ko cunj da si stavioJudd je napisao/la: ↑15 feb 2024, 17:13Veom poseban igrač.JayCatwright je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:12Najvise asistencija od svih defanzivaca u historiji lige. Drugi je Robbo. Njih dvojica ce se smjenjivati godinama na prve dvije pozicije. Mislim bolilo bi i mene da mi u ekipi beka igraju White, Zinchenko, Wan pišaka i slicni
Niko ne ispada tako lako kao Trentara. To je zaista poseban talenat.
ARSENAL4ever
You win some you lose some. 2024ta je godina, ništa tu nije novo. Zna se koliko je bitan za organizaciju igre Liverpoola (pogotovo u ovoj invertiranoj roli), tako da je to rizik pozadi sa kojim se živi.
Mada, i ta priča o tome kako ga preskaču pozadi je poprilično napuhana. Ne kažem da je nešto aman dobar, ali nije baš ni toliko dramatično loš. Ima malo i peha, i kad ga prođu bace ga flashy na usta
Mada, i ta priča o tome kako ga preskaču pozadi je poprilično napuhana. Ne kažem da je nešto aman dobar, ali nije baš ni toliko dramatično loš. Ima malo i peha, i kad ga prođu bace ga flashy na usta
- JayCatwright
- Kontakt:
Mitovi all over again.
Recimo AWB se spominje kao neki defanzivni bog te role, ali Trent je po svim statistikama bolji defanzivac od njega. Jedino u čemu je AWB bolji je igra 1 na 1 u odbrani, dok su mu kretnje bez lopte i branjenje prostora katastrofa. Slicno je i sa drugim bekovima lige.
Ako je cijena toga da imamo najboljeg beka u historiji lige u ekipi da ga Martinelli jednom-dva puta godišnje baci na usta, može, ja sam za.
25 godina a već sada najveći na svojoj poziciji, malo li je.
Scouse in our team.
Recimo AWB se spominje kao neki defanzivni bog te role, ali Trent je po svim statistikama bolji defanzivac od njega. Jedino u čemu je AWB bolji je igra 1 na 1 u odbrani, dok su mu kretnje bez lopte i branjenje prostora katastrofa. Slicno je i sa drugim bekovima lige.
Ako je cijena toga da imamo najboljeg beka u historiji lige u ekipi da ga Martinelli jednom-dva puta godišnje baci na usta, može, ja sam za.
25 godina a već sada najveći na svojoj poziciji, malo li je.
Scouse in our team.
Posljednji kotacic u Artetinoj masineriji 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nema mjesta pored Trossarda
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mbappe, Belingem i Vinicius u prvih 11,
još da Darwina dovedu i niko im ništa može.
još da Darwina dovedu i niko im ništa može.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Na klupu i mislim, neće zar Kilian da Martinellija istjera iz prvih 11?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Saka-Mbappe- Martinelli
Rotirao bi se sa Martinelijem tokom utakmice jer obojica mogu igrati i LW i CF
Probati sa Jesusom na CM a Havertz je ionako pokazao da moze i LB odigrati podjednako dobro kao i u napadu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Siguran sam da Mbappe nakon što je proveo pola karijere u ekipi koja nije imala šanse da osvoji LP, želi da dođe u još jednu takvu ekipu.
To je samo protiv Liverpula upalilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.