Gonis li ?!
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nadam se samo da nece bit debakl sad kad smo bez Bilbije par mjeseci, i ove dvojice koji su van zbog nediscipline
Ne znam, takve info su u Sarajevo, željo optimizam i vjeru u pobjedu ne gradi na tuđoj nesreći, nego na dobro odrađenom transfer roku i pripremama koje su odrađene, noge su malo teške ali sve će leći na svojetutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 01:38Nadam se samo da nece bit debakl sad kad smo bez Bilbije par mjeseci, i ove dvojice koji su van zbog nediscipline
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo ti je isto kao da i ja objavim sliku kad smo Vas dobili u sred Mostara, nekad bilo sad se spominjalo
Ne može se valjda dva puta ozlijediti, steta sto nam neće moći pomoći protiv velikog protivnika u subotu .Oni su favoriti u svakom slučaju ali nema predaje i bez pola prvotimaca borit ćemo se pa možda i izvučemo častan poraz.Našeg trenera treba upozoriti da ne smije govoriti da smo jaki i da idemo na pobjedu u Sarajevu.To mozemo samo kad igramo u Konjicu ,Gabeli ili Posušju, u Sarajevu se to nesmije raditi

Volim Mostar pa makar i vaki
Marko1905 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:47Ne može se valjda dva puta ozlijediti, steta sto nam neće moći pomoći protiv velikog protivnika u subotu .Oni su favoriti u svakom slučaju ali nema predaje i bez pola prvotimaca borit ćemo se pa možda i izvučemo častan poraz.Našeg trenera treba upozoriti da ne smije govoriti da smo jaki i da idemo na pobjedu u Sarajevu.To mozemo samo kad igramo u Konjicu ,Gabeli ili Posušju, u Sarajevu se to nesmije raditi![]()
Peljto sudi, navikli smo na režiju iz Mostara tako da ironija ne pomaze
Edmundoo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:39Marko1905 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:47Ne može se valjda dva puta ozlijediti, steta sto nam neće moći pomoći protiv velikog protivnika u subotu .Oni su favoriti u svakom slučaju ali nema predaje i bez pola prvotimaca borit ćemo se pa možda i izvučemo častan poraz.Našeg trenera treba upozoriti da ne smije govoriti da smo jaki i da idemo na pobjedu u Sarajevu.To mozemo samo kad igramo u Konjicu ,Gabeli ili Posušju, u Sarajevu se to nesmije raditi![]()

Dobro obaviješteni izvoru, evo izgleda da Peljto ne sudi
Nego deder ti meni reci kako se Nemanja ozlijedio i kada
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Informcije do kojih je došao SportSport.ba, istina neslužbene, govore da je Peljto obavijestio Komitet za suđenje da je bolestan. Peljto je dostavio nalaz i zatražio je da ga se oslobodi obaveza za vikend.Edmundoo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:39Marko1905 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:47Ne može se valjda dva puta ozlijediti, steta sto nam neće moći pomoći protiv velikog protivnika u subotu .Oni su favoriti u svakom slučaju ali nema predaje i bez pola prvotimaca borit ćemo se pa možda i izvučemo častan poraz.Našeg trenera treba upozoriti da ne smije govoriti da smo jaki i da idemo na pobjedu u Sarajevu.To mozemo samo kad igramo u Konjicu ,Gabeli ili Posušju, u Sarajevu se to nesmije raditi![]()
khm
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Šteta ako je istina. Iako je navijač Želje, daleko je najbolji sudac u državi i 100% sam siguran da bi pošteno odsudio.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Gigara upadaTheNoblesMo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 14:02Šteta ako je istina. Iako je navijač Želje, daleko je najbolji sudac u državi i 100% sam siguran da bi pošteno odsudio.
Kugar430 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:57Edmundoo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:39Marko1905 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:47
Ne može se valjda dva puta ozlijediti, steta sto nam neće moći pomoći protiv velikog protivnika u subotu .Oni su favoriti u svakom slučaju ali nema predaje i bez pola prvotimaca borit ćemo se pa možda i izvučemo častan poraz.Našeg trenera treba upozoriti da ne smije govoriti da smo jaki i da idemo na pobjedu u Sarajevu.To mozemo samo kad igramo u Konjicu ,Gabeli ili Posušju, u Sarajevu se to nesmije raditi![]()
Peljto sudi, navikli smo na režiju iz Mostara tako da ironija ne pomaze![]()
![]()
Dobro obaviješteni izvoru, evo izgleda da Peljto ne sudi
Nego deder ti meni reci kako se Nemanja ozlijedio i kada
Pa valjda bi vi bolje trebali znati sta se događa u vašem dvorištu, tko je ozlijeđen, tko nije, tko remeti atmosferu i slicno
Ajde papak edmundo **** od nas...
Sad idemo svi na forum od želje da ser... kao ti.
Glupane.
Sad idemo svi na forum od želje da ser... kao ti.
Glupane.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta se kuha u zeljinoj kuhinji s ovom zamjenom sudija?
Zadnji koji su probali kuhat dobili su 5 komada.
De mi bola reci kako ovaj Bilbija skace ovako jucer kad ga nema na duzi period?
A sto se tice atmosfere, nece je ovakvu niko nikad u ovoj ligi imat i ovoliko dugo

A sad nakon sto sam bio kulturan i vise i duze nego si zasluzio, **** odavde
Ne! Slobodan govori o sebi.
Mi da smo imali poguranac kakve ste vi imali u prvom dijeli sezone bili bi ispred vas, i igrački i u svim segmentima smo bolji klub, ali suci i privilegirani su nas dotukli
Ma ti nisi normalan druze,otidji psihijatru ovo su neka teska cjepanja u mozgu
Forza njaZri
-
- Kontakt:
Ajde sad zamisli da si kengur i lagano odje.i u skokovima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.