Po tvom sunce izlazi na zapadu budi mi pozdravljen.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Kakve veze ima jel navijac ili nije, ti ovde navodis neke igrace koji su kao jedva docekali da odu od nas a skoro svi ti sto si ih naveo su otpisani od strane tog strucnog staba koji je tada bio. Kaze lik Pavic pobjego od nas pa makar u Zelju, a Pavic nakon oporavka nije dvije utakmice kod nas odigrao i naravno da je otpisan. Od Andjusica imas intervju gdje kaze da mu je Klafuric rekao da ne racuna vise na njega (po logici ovog klauna Andjusic je pobjegao od nasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:35
Veeemooo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:26Andjusic otpisan od strane ss, Pavic takodjer i to prije skoro godinu, Ovcina idalje bali za Velezom, tako da ta tvoja teorija ne pije vodu. To je isto da ja kazem da je Kobiljar jedva cekao da ode od vas pa makar i Tuzlu a lik otjeranmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:04
Ovcini,Mujezinovicu draze tribine od Veleza bile,Duduc,Zeljkovic,Andjusic jedva cekali da pobjegnu. Pavic iz Zelje draze mu igrat za tim koji se bori za opstanak nego za Vrapcice. Sto se tice sportskih uspjeha suludo je sa muflonima i sampionima nicega iz Vrapcica diskutovati. Pogledas HZ gostovanja i navijanje i Manijake ljepota,strasna atmosfera i ove babe iz vrapcica nije ni cudo sto hoce ljudi u velik grad i klub.. Daleko najveci klaun na forumu.
ovaj ide ljudima od teme do teme i vazove nekakve drzi. Kobiljar je navijac Sarajeva veliki,nemoj se provaljivat cirkusantu svega ti. Kako vam ode strucni stab kompletan,pobjegose kao zecevi? Zeljkovic od malena kaze da je za vas navijao? Inace,normalne izjave igraca Sarajeva kad odu u Velez,tako su nauceni da postuju Velez jer takav odos i stav opcenito imamo,samo ste previse glupi da to shvatite. Inace kad se poredite nesto morate u red sa gigantima kakav je Brotnjo,oraski labudovi i slicni pa onda tek sa visesteukim sampionima Sarajevom,Zeljom,Zrinjskim itd. Morate svaki dan da ponavljate za vise osoba ovdje najgluplji,najveci klaun i slicno valjda je to sve sto znate?

I da, jesi najveci klaun ovde sto se vecina slaze pa cak i dosta tvojih pitara.
Zadnja izmjena: Veeemooo, dana/u 15 feb 2024, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nemoj ih vise brate onaj seljak iz Hrasnice ce od bjesa bacit na panj nekoliko jadnih koka i pjevacaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:53To su zvanicne utakmiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:42Najvece pobjede nekog naseg kluba u obadvije drzaveOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:21
Klub kojem je najveca pobjeda Genk, klub koji nikada nije bio u top 100 UEFA rankinga, klub koji nikada nije igrao evropsko proljece nema pravo da kaze da je medju najvecim u drzavi. Drugi misle da ste 4 klub u drzavi, ja kazem da ste treci nakon nas i Zelje
Jugoslavija
Velez-Borusia D 2:1
BiH
Velez-AEK 2:1
![]()
Cak imamo i najvece nezvanicne pobjede
Jugoslavija
Velez - Bayern Munich 3:0
BiH
Sahtar - Velez 2:3
Izbacili prvaka jedne Engleske, izbacili Spartak Moskvu, AEK-a iz Atine, pobjedili Dortmund i oni nesto nekome govore, a usa

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 15 feb 2024, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kakav glupan

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dobro je, vidis da su nestaliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:58Nemoj ih vise brate onaj seljak iz Hrasnice ce od bjesa bacit na panj nekoliko jadnih koka i pjevacaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:53To su zvanicne utakmiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:42
Najvece pobjede nekog naseg kluba u obadvije drzave
Jugoslavija
Velez-Borusia D 2:1
BiH
Velez-AEK 2:1
![]()
Cak imamo i najvece nezvanicne pobjede
Jugoslavija
Velez - Bayern Munich 3:0
BiH
Sahtar - Velez 2:3
Izbacili prvaka jedne Engleske, izbacili Spartak Moskvu, AEK-a iz Atine, pobjedili Dortmund i oni nesto nekome govore, a usa![]()
Cim smo poceli pricati o najvecim pobjedama
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Onda si se ti pogrešno izrazio jer si napisao kukaju na sudije i predviđaju neke scenarije. To su dvije stvari. A ako ćemo mak na konac, da ne tražim postove sada, ti si isto predviđao neke scenarije koji se nisu desili.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:44Jer se u mom postu odnosilu na scenarije i kukanje prije utakmice. Samo si trebao procitati do krajaMiljacka je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:30S obzirom da nisam kapacitet očekujem da ćeš mi ti pojasniti zašto u jednom postu govoriš da nema gore sorte od ljudi koji kukaju na sudije, a već u sljedećem postu kukaš na sudije.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:58
Shvatam da nisi kapacitet da razumijes na sta se post odnosio fino si izrezao, ali bar nemoj pred svima da se brukas. Horor![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel ovo stvarno ovi iz predgradja mostara pisu da su veci klub od Sarajeva i Zelje il mene oci varaju
-
- Kontakt:
Prvi put da vidim punu Grbavicu, hvala na slici

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
LANA ZMAJ

NEMA NAZAD
Odlično

Svaka čast momak, lijep je i ulov bio, par kvalitetnih somova.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jao samo da nad ne pokradu na Grbavici.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Balordice uclanil se ti kad u Velez?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Tako je,sad mi javili da su ti slali pp. Znas li koliko mene boli k sta ti i slicni mislite? Onom vas papak je prvoo trubio da sam iz Foce,pa sam mu rekao da sam iz Hrasnice oa sad trubi Hrasnica,Hrasnica svaki dan,na njegovu zalost ja sam ti iz Sjenice.Veeemooo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:56Kakve veze ima jel navijac ili nije, ti ovde navodis neke igrace koji su kao jedva docekali da odu od nas a skoro svi ti sto si ih naveo su otpisani od strane tog strucnog staba koji je tada bio. Kaze lik Pavic pobjego od nas pa makar u Zelju, a Pavic nakon oporavka nije dvije utakmice kod nas odigrao i naravno da je otpisan. Od Andjusica imas intervju gdje kaze da mu je Klafuric rekao da ne racuna vise na njega (po logici ovog klauna Andjusic je pobjegao od nasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:35
Veeemooo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 16:26
Andjusic otpisan od strane ss, Pavic takodjer i to prije skoro godinu, Ovcina idalje bali za Velezom, tako da ta tvoja teorija ne pije vodu. To je isto da ja kazem da je Kobiljar jedva cekao da ode od vas pa makar i Tuzlu a lik otjeran. Daleko najveci klaun na forumu.
ovaj ide ljudima od teme do teme i vazove nekakve drzi. Kobiljar je navijac Sarajeva veliki,nemoj se provaljivat cirkusantu svega ti. Kako vam ode strucni stab kompletan,pobjegose kao zecevi? Zeljkovic od malena kaze da je za vas navijao? Inace,normalne izjave igraca Sarajeva kad odu u Velez,tako su nauceni da postuju Velez jer takav odos i stav opcenito imamo,samo ste previse glupi da to shvatite. Inace kad se poredite nesto morate u red sa gigantima kakav je Brotnjo,oraski labudovi i slicni pa onda tek sa visesteukim sampionima Sarajevom,Zeljom,Zrinjskim itd. Morate svaki dan da ponavljate za vise osoba ovdje najgluplji,najveci klaun i slicno valjda je to sve sto znate?
). Onda je i Martinovic jedva docekao da ode od vas ako je tako kao sto ti kazes (ili je mozda i on navijac Sarajeva jer je jednom story objavio u dresu FKS, moguce).
I da, jesi najveci klaun ovde sto se vecina slaze pa cak i dosta tvojih pitara.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, Maestro^^ i 20 gostiju.