Od djukca do zombija dalek je put.
Uzelo ti par sedmica,pa ti valjda muda narasla,je li?

Odakle ti hrabrost da poslije svega se meni obraćaš i
postavljaš kao i uvijek nadasve glupa i retardirana pitanja?!?
Domaći zadatak,pisat pa spavat.

some obrij brkoveKamaga11 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:40Ma ne stavljamo mi rijeci u usta mi samo bodemo ne zaboravi.
Ma jok nisam popio kamagru, a ti dedice ne mozes dan spojit bez toga jbg.Pitarsam je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:51Dečko,i ti se u zombija pretvorio?!
Tako je dečko,Kamaga11 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:57Ma jok nisam popio kamagru, a ti dedice ne mozes dan spojit bez toga jbg.Pitarsam je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:51Dečko,i ti se u zombija pretvorio?!
Ja prirodno glup ti prirodno star, pa ti vidi kome je bolje.Pitarsam je napisao/la: ↑15 feb 2024, 19:01Tako je dečko,Kamaga11 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:57Ma jok nisam popio kamagru, a ti dedice ne mozes dan spojit bez toga jbg.Pitarsam je napisao/la: ↑15 feb 2024, 18:51Dečko,i ti se u zombija pretvorio?!
Vidiš kako si prirodno glup i nadaren.
Hajd sad briši,čekam vasu mitomansku braću -livadice.
Večeras sam izuzetno raspoložen za igru![]()
Zlobnici bi rekli da je to isto.TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:39Kao prvo, Suljic nije dijete FKS, nego FK ButmirCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:37Dijete FKS Asmir Suljic je u svom intervjuu objasnio koji najveci klub u drzavi. Mi kao navijaci to sve zaokruzili sa 13 000 na Grbavici"I prije sam govorio da u BiH pored Sarajeva mogu igrati samo za Velež. Imao sam nekih opcija prije Veleža, bio sam slobodan, to sam govorio u intervju direktno sa vama, ali kada se pojavila "opcija Velež" nisam iskreno razmišljao. Nisam ni pregovarao sa klubom, ono što su ponudili prihvatio sam. Imao sam želju da dođem u Velež, da budem bližem kući i snašao sam se jako lijepo. Ljudi u Mostaru jako vole Velež, u Sarajevu sam doživio da vole FK Sarajevo, a ovdje je to neka posebna ljubav koja se može osjetiti na svakom ćošku.
Osjećam se prelijepo u Mostaru i nadam se da ću se navijačima i klubu odužiti na terenu. Nekako je ovdje ljubav prema Veležu drugačija, to se osjeti na svakoj utakmici, to vide i druge ekipe kada nam dođu u Mostar
"Imao sam zelju da dodjem u Velez
Asmir Suljic![]()
![]()
Izbacivo je i Zeljo Bolognu, Lokomotivu LepzigCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 19:27Andrleht-Sarajevo 6:1
Sarajevo-Atalanta 0:8
Sarajevo-Besiktas 0:5
Bazel-Sarajevo 6:0
Borusija M- Sarajevo 7:0
Jeli moguce da ovakva sramota domaceg fudbala sebe pokusava staviti u usporedbu sa Velezom koji je docekao evropsko proljece i jedini izbacivao ekipe iz lige petice![]()
Nodi jesi li probao lazno provuc ovu pobjedu ili stvarno ne znas kako ti je Zeljo igrao
Greska 1:1CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 feb 2024, 20:06Nodi jesi li probao lazno provuc ovu pobjedu ili stvarno ne znas kako ti je Zeljo igrao![]()
https://www.transfermarkt.com/fk-zeljez ... ht/2197369
Šta ćeš ti da kontas paćenice?!godrina je napisao/la: ↑15 feb 2024, 19:59Najveca im pobjeda, revans utakmica nakon sto su u prvoj izgubili 6:1. Primili 5 komada za poluvrijeme. Mogu mislit kako se Belgijancima igralo.
Allahu dragi jel realno.
![]()
![]()
Bas me zanima ko je otisao u PSG godinu prije Paje ako je Susic bio kapiten u toj utakmici.
Ako, je to bilo '82. a Susic otisao' 83. Ne kontam.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Helemnejse, Zigazaga i 21 gost.