Samo sto klub niti je najtrofejniji, niti najbolji, a pogotovo nije iz Grčke

U Yugi bili bolji od tima koji je bio sampion,bivsi drugoligasi i osvajaci nicrga bolji haha kakvi su ovo vicevi,hocemo jos,hocemo jos.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 23:14I Pro Vercelli ima vise titula od Rome, pa sta sadNirton je napisao/la: ↑15 feb 2024, 23:12Sarajevo ima cak 11 trofeja vise od Veleza.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 23:09
https://www.bordovremeplov.ba/Klub/Details/100
Tri pobjede vise, svaka cast. To vam je mozda i najveci uspjeh nakon pobjede protiv Atromitosa![]()
![]()
Niko nije cuo za taj klub
Mi smo bolji u kraljevini i u Jugoslaviji, vi bolji poslije rata. Mi ukupno veci i bolji![]()
Veliki pozdrav za crveni Konjic![]()
Da potkrala se greška u brzini. Grci ovi oni,Velež izOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 23:22Olympiakos Nicosia iz GrckePitarsam je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:00Joj livadica i rastikara jesu se zadali?!
Lahko je mitomaniju prosipati i laži širiti između
Sebe i kad nikog na forumu nejma.
Historia se ne može gumicom izbrisati i prekrajati
Izmišljotinama i lažima.
Pa da vidimo šta i kako je bilo kroz historiju.
Plačite i patite mitomaniiii!
Nekakav bezveze klub iz Grčke.Kazu valjda najtrofejniji
i najbolji u Grčkoj.Cak i od nekog Aeka,Paoka ili kako već!
Na Kosevu u Kupu Šampiona po tamburi dobili i poslati
Nazad u Atinu da se vade na nekim aoo,pao,mao.
![]()
![]()
![]()
Dosta

Nemoj tako, sto nam izostavljas brata stojkana. Ne bih ja njega tako lako otpisivao.bagniadiluca je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:17Kome bi se smijali da nema Pitara....pustite ih samo, ne zna se ko je veća dileja, ovaj @Pitarsam ili ovaj @mosarajvosa83, ali mrtva je trka![]()
Stole ih u stopu prati ali treba još pure i graha da stigne ove šampione !Veeemooo je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:29Nemoj tako, sto nam izostavljas brata stojkana. Ne bih ja njega tako lako otpisivao.bagniadiluca je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:17Kome bi se smijali da nema Pitara....pustite ih samo, ne zna se ko je veća dileja, ovaj @Pitarsam ili ovaj @mosarajvosa83, ali mrtva je trka![]()
Stojko produkt zestokog treninga, kao Ronaldo, ali ova druga dvojica prirodni talenti, poput Messijabagniadiluca je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:36Stole ih u stopu prati ali treba još pure i graha da stigne ove šampione !Veeemooo je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:29Nemoj tako, sto nam izostavljas brata stojkana. Ne bih ja njega tako lako otpisivao.bagniadiluca je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:17Kome bi se smijali da nema Pitara....pustite ih samo, ne zna se ko je veća dileja, ovaj @Pitarsam ili ovaj @mosarajvosa83, ali mrtva je trka![]()