Ima li negdje kod nas da se kupi?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
U Minhenu ovo ljeto: Metallica, ACDC, Taylor Swift, Adele, Ed Sheeran, Nickelback, Lordi, ZZ Top, Coldplay, Korn. Slicno je i u Becu, Dublinu, Bratislavi i drugim europskim metropolama.AjsKjub je napisao/la: ↑16 feb 2024, 04:59Ovdje iduci mjesec blink182. bmk im za muzikom ali znam da ce biti dosta dobrih goticarki pa valja oticinumanumaye22 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 02:26U Hrvatskoj ove godine: Dua Lipa, Lenny Kravitz, Ed Sheeran, Bruce Dickinson, Avril Lavigne i Sting![]()
Kod nas ce vjerovatno Merlin po 500 put, Breskvica i Elvir Laka
![]()
Ova SZA je mnogo popularnija nego sto sam mislio. Evo svako malo o njenom koncertu a ja je znam samo zbog KendrickaA i ova Hrvatska postava izgleda osjetno jace nego vamo "nasa". Ugl nije ni vani u pojedinim zemljama nista bolja godina za nastupe
Pjesma i spot

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobra ova puklo nebo, hoce'l ga Mile Kitic tuziti za autorska prava

I sta se tebi ovdje sad dopalo? Bukvalno ista pjesma ko i zadnjih 10, tu su skupi brendovi tu je auto tu je drolja dobrog tijela koju treba **** i sta? Beat vrti 3 tona cijelu pjesmu, tekst ni o cemu kao i uvijek.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kcerka mu pjeva u pjesmi, tako da ne vjerujem.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
De gustibus non est disputandum

Ta mu je i najgora, od ovih 5, 3 su jake, Randevu, Puklo nebo i Rosalia, dobar ucinak. Prati trend coj'k s pjesmama manje od 3 minute.
Baš ovakva mekana mislim da nema

A Kamila ko Kamila ima svuĐe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odavno su prestali sa muzikom za kluba i prešli na ovaj ko trap, od onog dostojevski albumaalemsa je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:07Ta mu je i najgora, od ovih 5, 3 su jake, Randevu, Puklo nebo i Rosalia, dobar ucinak. Prati trend coj'k s pjesmama manje od 3 minute.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I to u Beogradu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ode AI predaleko, bukvalno prije neki dan sam testirao character.ai, onaj film "Her" je eto nakon desetak godina postao realnost, samo da tekst pretvore u zvuk - i eto imaš online djevojku, druga, postaneš lik iz filma, nevjerovatno.
U jednu ruku mi je to kao okej, introvertima će pomoći, ali...
U jednu ruku mi je to kao okej, introvertima će pomoći, ali...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam odakle fama da se po Hercegovini ne kucaju racuni, imam 10 kupaca od Stoca do Posusja, ljudi ni ne pomisljaju nesto na crno da uzmu.
-
- Kontakt:
Jel moguće da ulaziš sa mnom u diskusiju a nemaš pojma o osnovnim ekonomskim pojmovima???donDondon je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:57qrac bi oni ista fiskalizovali da se dole smije krociti i zatvarati,stiti ih hdz a oni ispod stola "za partiju za drzavu"Vjeverica777 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 10:18Čovječe jesi li svjestan ti svoje priče. Kažeš "dolje" inspekcija ne smije kročiti. Ja ti lijepo pokažem podatke da su Široki Brijeg i Posušje prvi u FBiH po fiskaliziranom prometu per capita. Znači najviše se fiskaliziraa u tim mjestima kad usporedimo sa brojem stanovnika nekog mjesta. Onda po tvome ako se ne prijavljuje ništa, ovi dole su bogatiji 5 puta nego što pokazuju podaci. Istina je, statistika zna zavaratidonDondon je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:11
jeb.ote ,bolje otici u siroki brijeg nego u Beč,kako su ljudi glup.i
sta se covjek naprica ni on sam ne vjeruje u ovo,poredi gradove gdje se ne placaju porezi gdje se ne placa rt taksa gdje ljudi iz hrvatske se tu podmiruju ,gdje je kriminal na granama na kojim bi zavidio i eskobar,pa vise Olovo izveze robe nego Siroki Brijeg , i on to poredi sa jednim Tesnjom koji ima zaposlenih ko cijeli Siroki Brijeg stanovnika
da nije one konstitutivnosti taj bi kraj umro za 3 godine,dole inspekcija ne smije ni krociti
i kakav ti je to podatak per capita kakvi su to qrcevi podaci,
8.8.2023
Najveći ukupni promet je u Općini Novi Grad Sarajevo na čijem području je evidentiran ukupan promet fiskalnih uređaja u iznosu 435.629.923,23 KM.
16.10.2023
Novi Grad Sarajevo je kao najmnogoljudnija jedinica lokalne samouprave imao promet od 3,6 milijarde KM, što je za 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Ilidža je poslije Novog Grada imala najveći promet u FBiH, i to u iznosu od 3,2 milijarde KM. Fiskalni promet u ovoj općini je u odnosu na prvih devet mjeseci 2022. također veći za skoro 300 miliona KM.
Tuzla i Mostar, iako imaju veći broj stanovnika od Ilidže, imali su manji fiskalni promet od Ilidže. U prvih devet mjeseci ove godine u Tuzli je iznosio 2,7 milijardi KM, što je za 250 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine. U prvih devet mjeseci u Mostaru je iznosio 2,6 milijardi KM, što je za skoro 70 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Po visini fiskalnog prihoda slijedi općina Centar sa 2,5 milijardi KM, što je za skoro 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Tešanj, koji ima nešto više od 40.000 stanovnika, na šestom je mjestu po fiskalnom prometu u prvih devet mjeseci 2023. - iznosio je 1,7 milijardi KM, što je za 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine. Na posljednjih pet mjesta su Ravno, Trnovo, Foča, Pale i Dobretići.
Eto kad znaš lijepo svjetskim ekonomistima izvuci da Indija ili Pakistan imaju veće prihode od Švicarske i Norveške pa su samim time i bogatiji. Ali ništa čudno zato takvi kao ti i ne zaslužuju više od 700 maraka plaće...
Ja muzike i kurtza. Atomska bomba za centralni nervni sistem.alemsa je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:07Ta mu je i najgora, od ovih 5, 3 su jake, Randevu, Puklo nebo i Rosalia, dobar ucinak. Prati trend coj'k s pjesmama manje od 3 minute.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- SimonRozman
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.