Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:05
Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:02
Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2024, 12:55
Pogledaj sta si prvobitno pitao
Upravo sam to pitao, da mi nađe igrača sa boljom pas igrom i vizijom od Trenta. Eto De Bruyne je bolji. Odegard je tu negdje u vrhu lige takođe.
S tim što oni igraju vezne igrače, a Trent je bek, ali ima sve karakteristike za njihovu poziciju.
Pa druze ja kad sam postavio statistiku Odea ti i ostali skauzeri ste poceli pricat kako usporedba nije fer jer Trent nije vezni, a pitanje bilo usporedba sa drugim veznim igracem lol
Mislim da govorimo o različitim stvarima sve vrijeme.
Ti si prvi spomenuo statistiku, ne želim statistički da ih poredim, jer složićeš se da to nije realno poređenje, jer nisu ista pozicija. Iako je po statistici stvorenih velikih šansi kako si vidio Trent ispred Odegaarda, ali to na stranu. Ne želim time da osporim kvalitet Odegaarda, time sam samo htio reći da bi svaki klub poželio takvog igrača koji ti sa pozicije desnog beka može pružiti ono što pružaju najbolji veznjaci lige.
Ja govorim sa pretpostavkom da ljudi gledaju utakmice i da vide kako Trent igra kad je napadački orijentisan, kakve lopte šalje, kakvu viziju ima itd.
Ne govorim o ljudima koji prate fudbal preko Sofe pa im je Tripier bolji od Trenta.
Smatram da si ti u ovoj prvoj grupi, pa možeš skontati poentu.