English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2024, 13:11

nerkolfc je napisao/la:
16 feb 2024, 12:56
AllGunsBlazing je napisao/la:
16 feb 2024, 12:47
Ako gledamo zadnjih pet godina, svaki bi trener radije imao Walkera.

Ako gledamo ovu sezonu, Trippier ili Porro.

Kako god, ne mozete navuci vodu na svoj mlin.
Pa u ovo ne vjeruje niko živ :urnebes:
Southgate izgleda bio budala kada mu je pored takve klase igrao Walker na Svjetskom prvenstvu.

Kaze onaj: Sta bi Pep uradio sa ovakvim igracem? Odgovor: Otjerao ga iz kluba, citaj Cancelo. :urnebes: :urnebes:
Celik!3,2,2.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 feb 2024, 13:16

16 feb 2024, 13:11
nerkolfc je napisao/la:
16 feb 2024, 12:56
16 feb 2024, 12:47
Ako gledamo zadnjih pet godina, svaki bi trener radije imao Walkera.

Ako gledamo ovu sezonu, Trippier ili Porro.

Kako god, ne mozete navuci vodu na svoj mlin.
Pa u ovo ne vjeruje niko živ :urnebes:
Southgate izgleda bio budala
:urnebes:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 feb 2024, 13:18

Baš će nam biti referenca lik kojem su Kalvin Philips i Jordan Henderson ključni veznjaci u 2024oj godini.

Isključujemo korisnika iz budućih ozbiljnih diskusija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2024, 13:20

Selektor nije forsirao samo jednog desnog beka ispred najboljeg beka svih vremena, nego dva. :urnebes:

Ako mu je Martinelli problem, sta mu dodje Kvaratskhelia? :urnebes: Mislim da se TAA svakoga dana moli Bogu samo da ovaj ne predje u EPL.

Doduse, ne treba grijesiti dusu, i Kaoru Mitoma ga je bas Kaoru.
Celik!3,2,2.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 feb 2024, 13:22

Ako jr trenerski mag koji ima toliko uspjeha kao Gareth izabrao Walkera to je to, nemam ja tu sta dodati

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 feb 2024, 13:24

Zanimljivo da je Liverpool ekipa puna polovnjaka a kažu na istom ovom mjestu da će biti fail ako Liverpool ne uzme titulu :mrgreen:

Insert no correlation gif.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 feb 2024, 13:29

Arvid je napisao/la:
16 feb 2024, 13:24
Zanimljivo da je Liverpool ekipa puna polovnjaka a kažu na istom ovom mjestu da će biti fail ako Liverpool ne uzme titulu :mrgreen:

Ja to nisam rekao. Samo mi smijesno ubacivati TAA i Darwina u ekipu sezone. Opet TAA i nekako, ali Darwina :urnebes:

Robertson, Van Dijk su tu zasluzeno. Alison isto, mada puno ljudi daje prednost Vicariou. Ne mora ekipa ekipa koja osvoji ligu imati najbolje igrace na svim pozicijama da osvoji titulu.

@Nerkolfc trenerski mag nije htio da ga neko ismijava kada TAA ispadne kao iz aviona. Ako cemo se pozivati na to sta Shearer kaze ili onaj sto je cak izdrzao 6 utakmica u Valenciji, onda je za njih Southgate trener ipo.
Celik!3,2,2.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2024, 13:31

Brokula je napisao/la:
16 feb 2024, 13:05
Fuerza je napisao/la:
16 feb 2024, 13:02
Brokula je napisao/la:
16 feb 2024, 12:55

Pogledaj sta si prvobitno pitao
Upravo sam to pitao, da mi nađe igrača sa boljom pas igrom i vizijom od Trenta. Eto De Bruyne je bolji. Odegard je tu negdje u vrhu lige takođe.
S tim što oni igraju vezne igrače, a Trent je bek, ali ima sve karakteristike za njihovu poziciju.
Pa druze ja kad sam postavio statistiku Odea ti i ostali skauzeri ste poceli pricat kako usporedba nije fer jer Trent nije vezni, a pitanje bilo usporedba sa drugim veznim igracem lol
Mislim da govorimo o različitim stvarima sve vrijeme.
Ti si prvi spomenuo statistiku, ne želim statistički da ih poredim, jer složićeš se da to nije realno poređenje, jer nisu ista pozicija. Iako je po statistici stvorenih velikih šansi kako si vidio Trent ispred Odegaarda, ali to na stranu. Ne želim time da osporim kvalitet Odegaarda, time sam samo htio reći da bi svaki klub poželio takvog igrača koji ti sa pozicije desnog beka može pružiti ono što pružaju najbolji veznjaci lige.
Ja govorim sa pretpostavkom da ljudi gledaju utakmice i da vide kako Trent igra kad je napadački orijentisan, kakve lopte šalje, kakvu viziju ima itd.
Ne govorim o ljudima koji prate fudbal preko Sofe pa im je Tripier bolji od Trenta.
Smatram da si ti u ovoj prvoj grupi, pa možeš skontati poentu.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 feb 2024, 13:35

Ti dvije stvari koje si naveo su cista suha statistika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2024, 13:51

Brokula je napisao/la:
16 feb 2024, 13:35
Ne znam šta tačno želiš da postigneš, ali me zanima samo koga bi u ligi sve stavio ispred Trenta što se tiče razigravanja? Eto naveo si Odegaarda, pošto vidim da si odlučan u namjeri da osporiš Trenta i to što sam rekao da je u vrhu odmah ispod De Bruynea, vjerovatno imaš još nekih imena.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 feb 2024, 14:00

Fuerza je napisao/la:
16 feb 2024, 13:51
Brokula je napisao/la:
16 feb 2024, 13:35
Ne znam šta tačno želiš da postigneš, ali me zanima samo koga bi u ligi sve stavio ispred Trenta što se tiče razigravanja? Eto naveo si Odegaarda, pošto vidim da si odlučan u namjeri da osporiš Trenta i to što sam rekao da je u vrhu odmah ispod De Bruynea, vjerovatno imaš još nekih imena.
Ne znam evo sto bi ja osporavao Trenta nit sto bi mi to znacilo u zivotu.
Dobar je Trent igrac samo mu treba malo formaciju prilagodit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2024, 14:21

Poglup vam malo ovaj Topnici.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 feb 2024, 14:28

16 feb 2024, 13:29
Arvid je napisao/la:
16 feb 2024, 13:24

Ja to nisam rekao. Samo mi smijesno ubacivati TAA i Darwina u ekipu sezone. Opet TAA i nekako, ali Darwina :urnebes:

Robertson, Van Dijk su tu zasluzeno. Alison isto, mada puno ljudi daje prednost Vicariou. Ne mora ekipa ekipa koja osvoji ligu imati najbolje igrace na svim pozicijama da osvoji titulu.

@Nerkolfc trenerski mag nije htio da ga neko ismijava kada TAA ispadne kao iz aviona. Ako cemo se pozivati na to sta Shearer kaze ili onaj sto je cak izdrzao 6 utakmica u Valenciji, onda je za njih Southgate trener ipo.
Kako je Andy zasluzeno u timu sezone lik nije igrao pola utakmica, a I ono sto je igrao bio je meh. Priznas mi ovako da ne gledas tekme I tu mi zavrsimo.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 feb 2024, 14:32

gaston je napisao/la:
16 feb 2024, 14:21
I danas kad si me citirao provalio si se da valja, al mi te bilo zao citirat jer stvarno ne volim vrijedjat ljude ako je ikako moguce

Al vidim da te mama nije nimalo odgojila

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 feb 2024, 14:34

nerkolfc je napisao/la:
16 feb 2024, 14:28
Kako je Andy zasluzeno u timu sezone lik nije igrao pola utakmica, a I ono sto je igrao bio je meh. Priznas mi ovako da ne gledas tekme I tu mi zavrsimo.
:mrgreen:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2024, 14:39

nerkolfc je napisao/la:
16 feb 2024, 14:28
Priznas mi ovako da ne gledas tekme I tu mi zavrsimo.
Ma ne mora ni priznavati, samim tim što je rekao da Tripier zaslužuje biti u najboljih 11 za ovu sezonu, sve je bilo jasno. Trentova defanzivno najgora sezona je bolja od ove koju igra Tripier.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 feb 2024, 14:43

Mislim da smo se svi složili za najboljih prvih XI lige, evo i najboljih drugih XI lige

Kelleher;
Bradley-Konate-Gabriel-Udogie
Saka-Endo-Douglas Luiz-Foden
Jota-Hwang

@Fuerza šta kažeš ?

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 16 feb 2024, 14:45

Tottenhamu se povrijedila oba startna beka, Porro teže od Udogiea.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2024, 14:56

JayCatwright je napisao/la:
16 feb 2024, 14:43
Mislim da smo se svi složili za najboljih prvih XI lige, evo i najboljih drugih XI lige

Kelleher;
Bradley-Konate-Gabriel-Udogie
Saka-Endo-Douglas Luiz-Foden
Jota-Hwang

@Fuerza šta kažeš ?
Ovako na prvu bih pokušao naći mjesta za Palmera, jer je zaslužan što Chelsea nije u još goroj situaciji.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2024, 15:04

Brokula je napisao/la:
16 feb 2024, 14:32
gaston je napisao/la:
16 feb 2024, 14:21
I danas kad si me citirao provalio si se da valja, al mi te bilo zao citirat jer stvarno ne volim vrijedjat ljude ako je ikako moguce

Al vidim da te mama nije nimalo odgojila
Čime sam se ja provalio Bgt? :roll:
Što sam rekao da cijeli dunjaluk poredi Kevina i Trenta, tj njihove pasove? :mrgreen:

Btw nisam na tebe mislio, vec na ovog Blazinga. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.