Tu smo negdje.....moramo jos meda jest.....Samo F.K.S !! je napisao/la:
Skoro 14
P.S. sacu ja napisat ovo za sistem, kome treba
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tu smo negdje.....moramo jos meda jest.....Samo F.K.S !! je napisao/la:
Skoro 14
Eh ovako.....BegAx je napisao/la:Momci, moze mi neko od vas objasniti ili dati link gdje mogu vidjeti kako da igram sistem? Htio bih da sutra probam, pa...
na prvom samo glupi dortmundInterista je napisao/la:sta mislite za ova 2 listica:
Listic 1:
Lyon-Rennes 1x![]()
Borusia-Mainz 1![]()
Atl.madrid-Real 2![]()
Southampton-Shefield 1![]()
Nadal-Del Potro 1![]()
Listic 2
J.Miller-Kamal 1![]()
M.Filipovic-Brendan 1![]()
Barcelona-Getafe 1![]()
Atl.madrid-Real 2![]()
Betis-Salamnca 1![]()
veci ulozi u pitanju...

U grckom derbiju ne postoji rijec ne treba!haris10 je napisao/la:Mozel ovaj Olympiakos uzet AEKA,vidim fina kvota pa me zato zanima vase misljenje,kolko znam Olympiakosu ne treba nista jer vec imaju veliki prednost al opet derbi je to
jednostavno zaobidjes taj par jer to je svaki znak moguć..probaj igrat hendikep 2haris10 je napisao/la:Mozel ovaj Olympiakos uzet AEKA,vidim fina kvota pa me zato zanima vase misljenje,kolko znam Olympiakosu ne treba nista jer vec imaju veliki prednost al opet derbi je to
opet cu da ispratim...xD ah taj lyonhare_king je napisao/la:http://img861.imageshack.us/i/86376798.png/
eh evo danas milju ganjam, nekako sam uspio odigrat listic, nisam se jos oporavio od lyona
Smijem kucu stavit da ce biti manje od 3 gola!mandraX je napisao/la:Ma Chelsea je sutra 1 k'o kuća...kakav City, blamaža od tima...poklon kvota 1.80 (P.P.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.