Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velež loš, Sloga još lošija. Teren ne treba komentarisati uopste.
Sloga bolja od Sahtara iz Donjecka... 

Oreč totalno izgubljen i konfuzan danas. Dečko je mislima već u Sarajevu.
Shizopitari su potpuno pobudalili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Golemo je napisati da je ovdje neko los ili dobar, bas trebas ne sutnuti loptu nikad u zivotu za takvo nesto. Cestitam na tome
Ovo se medijski treba ispratiti i da naslov bude sramota, jad i takve rijeci za organizaciju utakmice i teren, a ne da nam ovo bude normalno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Odlicno izdanje najbolje grupe na ovim prostorima i sire,paklena atmosfera,cudo igraci Veleza nisu pobijedili pored ovakve podrske.
-
- Kontakt:
Bod na gostovanju gdje je Real Madrid fasovao 3 komada,solidno.!
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Na ovakvim terenima sam ja trenirao i igrao prije 15 godina. Ne vidim problem da napisem da su loše igrali. Na boljem terenu sam siguran da to izgleda puno bolje.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:57Golemo je napisati da je ovdje neko los ili dobar, bas trebas ne sutnuti loptu nikad u zivotu za takvo nesto. Cestitam na tome
Fino je bilo komentarisati utakmicu Sarajeva.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:57Golemo je napisati da je ovdje neko los ili dobar, bas trebas ne sutnuti loptu nikad u zivotu za takvo nesto. Cestitam na tome
Ovo se medijski treba ispratiti i da naslov bude sramota, jad i takve rijeci za organizaciju utakmice i teren, a ne da nam ovo bude normalno

Pa , Sloga je gostovala, protiv nas su igrali na domacem terenu...Espiritosanto je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Bod na gostovanju gdje je Real Madrid fasovao 3 komada,solidno.!
-
- Kontakt:
Gostovala je i na Koševu.Vanja8 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 20:01Pa , Sloga je gostovala, protiv nas su igrali na domacem terenu...Espiritosanto je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Bod na gostovanju gdje je Real Madrid fasovao 3 komada,solidno.!
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
jes vidio i mene su razocarali golemo ne prate klub fuj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Odlicno izdanje najbolje grupe na ovim prostorima i sire,paklena atmosfera,cudo igraci Veleza nisu pobijedili pored ovakve podrske.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti kad se veliki Velez,bosanski Milan,najveci klub na ovim prostorima zadovoljava bodom sa Slogom iz Modrice. RA objasnili kao i uvijek svim grupama da su davno prekucali,izgleda nema puno baba i deda na tim prostorima da vole Velez. RA ceka Grbavicu ili Kosevo da polazu svoju velicinu i da ih dodje 7000,da objasne kako se to radi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 feb 2024, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno i posteno Vlado odrzao cas fudbala DoganuEspiritosanto je napisao/la: ↑16 feb 2024, 20:02Gostovala je i na Koševu.Vanja8 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 20:01Pa , Sloga je gostovala, protiv nas su igrali na domacem terenu...Espiritosanto je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Bod na gostovanju gdje je Real Madrid fasovao 3 komada,solidno.!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko sam upucen a vjerujem vise od tebe da je gostujucim navijacima zabranjeno gostovanje na zamjenskom terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Odlicno izdanje najbolje grupe na ovim prostorima i sire,paklena atmosfera,cudo igraci Veleza nisu pobijedili pored ovakve podrske.
Koliko pratis ligu osim Sarajeva sumnjam da si primjetio da se utakmica igrala u Modrici.
Teren katastrofa,valjda zavrse do iduce sezone terene u Doboju i Sirokom da ove nakaradluke ne gledamo vise,na ovakvom terenu tri pasa uvezat se ne mogu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Zavrsice te terene al dzaba,vidis kakav je u Tuzli teren vec propao. Mozda zavrse u Doboju i SB terene do avgusta.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 20:05Koliko sam upucen a vjerujem vise od tebe da je gostujucim navijacima zabranjeno gostovanje na zamjenskom terenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:58Odlicno izdanje najbolje grupe na ovim prostorima i sire,paklena atmosfera,cudo igraci Veleza nisu pobijedili pored ovakve podrske.
Koliko pratis ligu osim Sarajeva sumnjam da si primjetio da se utakmica igrala u Modrici.
Teren katastrofa,valjda zavrse do iduce sezone terene u Doboju i Sirokom da ove nakaradluke ne gledamo vise,na ovakvom terenu tri pasa uvezat se ne mogu.
-
- Kontakt:
E sto bi volio da vas listica sutra namiri, samo radi ovih sto nemaju života nego provode po cijeli dan na forumu. Tužno i jadno! Mosarajvsa dijasporac koji živi vani, sa toliko mogućnosti jado ga provodi po cijeli dan za kompom i pametuje kako se treba ziviti u BiH. Dedica ismirmrvic kojeg niko ne benda, stojko bezmozgovici sa 16 profila i pitarsam isto sa 19 profila. Napišete dnevno po 100 tako glupih postova i prosipate se svojom glupošću da je to nevjerovatno. Nije vise ni smješno nego je bas jadno. Jade jadne zao mi vas je. Rekao bi vam kratak je život, iskoristite pametnije malo vrijeme, ali vi nemate mozga ni za sta drugo.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
- SimonRozman
- Kontakt:
Pitarsam, mosarajvosa, kakvi su to imbecili.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrammm1921 i 28 gostiju.