Zna i Prevaranda isto ovako, samo ga suigraci ne znaju ispratiti

P.S. Realno, onaj njegov gol Levskom, meni najdrazi trenutak vezan za FK Sarajevo u zadnjih 20 godina.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Još bolje, nego znam da su spominjali iz općine Centar da će kupiti tu zaštitnu podlogu.napoleon72 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 17:21Evo na kli.xu njegovi menadzeri potvrdili da je vijest lazna i da nema koncerta u Sarajevu ove godine.
Nikad više takva utakmica se neče ponoviti da prozivamo igrača cijelu utakmicu i na kraju ga zabije a raji pun qurac bio onog Alamimovog napucavanja.
Pa ako znas historiju, onda znas i da su nas na Kosevu u ligaskoj tekmi zadnji put dobili 2013. Od tad jos jednom u finalu kupa i ja msm dva remija. Na Kosevu su nam najredovnija musterija od ovih "rivala".
Nema vise Generala,nema vise tog rivalanapoleon72 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 00:57Pa ako znas historiju, onda znas i da su nas na Kosevu u ligaskoj tekmi zadnji put dobili 2013. Od tad jos jednom u finalu kupa i ja msm dva remija. Na Kosevu su nam najredovnija musterija od ovih "rivala".
Au ovo mi je bio jedan od najdrazih derbija
A i taj 2013 smo ga primili u zadnjoj sekundi dobro se sjecam, ona je poslije Kukesija bila?napoleon72 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 00:57Pa ako znas historiju, onda znas i da su nas na Kosevu u ligaskoj tekmi zadnji put dobili 2013. Od tad jos jednom u finalu kupa i ja msm dva remija. Na Kosevu su nam najredovnija musterija od ovih "rivala".
Još da si iz Srebrenika i sa dvoje dijece jedno 7-8 godina lako bi riješili