Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta bi kažete čudna postava, malo vas ozljede hebu ?
Neočekivano dobra utakmica. Biće mali plavi smrad tvrd orah u drugom dijelu sezone.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Niko normalan nece suditi ekipu nakon jedne tekme,na kraju sez9ne se moze pisati o tome. Neke ekipe ppginu prvu tekmi o odigraju odlicno kao Zeljkan protiv Borca poslije padnu i nema ih nigdje.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Navijaci mog i tvog kluba su prvi u potcijenjivanju i ismijavanju drugih bez samokritike prema sebi i svom klubu. Valjda tako lijece svoju frustraciju i nemoc. Grbavica skoro popunjena, a bore se za opstanak, nije to mala stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mekić im je bio najbolji u prvom dijelu sezone, Boljević izuzetno ofanzivan, mada danas i Drljo i Amoah odlično igraju. Kako god, po prikazanom, puno opasniji nego u prvom dijelu sezone.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:59Bice zajebani kako god. Imaju jos Mekica, Radovca, Boljevica, Selimovica, Galica koji ne igraju trenutno, a sve dobri igraci.
Svaka čast za posjetu i svaka čast za brojnost Ultrasa.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- napoleon72
- Kontakt:
Sreca onaj Campobello ne prihvati opkladu koju sam mu nudio za derbi, pronosao bih neki sugav avatar sigurno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.

Zeljo neocekivano odlican fkt, ako ovako udju u derbi razmontrirat ce nas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jbg ima tu istine, ja prvi sam potcjenjivao. Mada jedno je forumsko podjebavanje drugo je stvarnost. Super igraju protiv najbolje ekipe u drzavi, sa dosta oslabljenim rosterom. Za posjetu skinuti kapu, nema sta.zlo87 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:00Navijaci mog i tvog kluba su prvi u potcijenjivanju i ismijavanju drugih bez samokritike prema sebi i svom klubu. Valjda tako lijece svoju frustraciju i nemoc. Grbavica skoro popunjena, a bore se za opstanak, nije to mala stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.
Da je Zeljo imao ovu ekipu i ovog trenera na pocetku sezone bili bi u borbi za evropu
Ma, generalno i da jesu slabi kao sto su se predstavljali, nemamo osnov da ih prozivamo za to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:03Jbg ima tu istine, ja prvi sam potcjenjivao. Mada jedno je forumsko podjebavanje drugo je stvarnost. Super igraju protiv najbolje ekipe u drzavi, sa dosta oslabljenim rosterom. Za posjetu skinuti kapu, nema sta.zlo87 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:00Navijaci mog i tvog kluba su prvi u potcijenjivanju i ismijavanju drugih bez samokritike prema sebi i svom klubu. Valjda tako lijece svoju frustraciju i nemoc. Grbavica skoro popunjena, a bore se za opstanak, nije to mala stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:52Forumas @Balorda i jos par njih je bilo u pravu, potcjenjivao se Zeljkan na ovoj temi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Tacno tako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 16:58Niko normalan nece suditi ekipu nakon jedne tekme,na kraju sez9ne se moze pisati o tome. Neke ekipe ppginu prvu tekmi o odigraju odlicno kao Zeljkan protiv Borca poslije padnu i nema ih nigdje.
1. Tekma nije jos gotova.
2. Bolje su izgledali proslu tekme protiv zrinjskog.
3 Jos bolje su izgledali protiv Borca ,prvo kolo jesenjeg dijela.
I onda kurko.
Prva tekma,odmorno,euforicno. Protivnik odlican za igrati bez pritiska. Na svaki rezultat osim 0-3 svi vicu jeste dobri .
Drugacije ce biti kad bude imperativ pobjede.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nevjerovatno da je jos uvijek 0-0
Glup, gluplji, ofanzivci želje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sta trebaju jos uraditi da dadnu go hahah
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nema sanse sad da ga zabiju. Kad i ovo fulis onda je gotovo. Strasno.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko je Zrinjski slab nazad
- TurkishAirlines
Jos samo da se gosti sklone i golman ledja okrene.
Pa jel moze ofirnije od ovog
Pa jel moze ofirnije od ovog

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Zrinjski nidje veze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.