Ako Bog da repriza ove utakmice da bude na derbiju

Ako Bog da repriza ove utakmice da bude na derbiju
Jeste nezahvalno praviti neke prognoze na osnovu jedne utakmice, ali treba biti realan. Zrinjski je djelovao lose jer su ih neutralizirali totalno, ali Zrinjski je strasna ekipa, ne treba se zavaravati. Uz to su konama falili bas bitni igraci. Mislim da ce oni na Grbavici biti bas teski za dobit bilo kome, a u gostima cemo da ih vidimo. Nisu uzeli nikoga na strani jos od Europe, ako se ne varam.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:17Rano je po jedno tekmi suditi, al danas Zeljo nije bio los. Imali finih prilika, uglavnompuno bolje neg prvi dio sezone. Zrinjski los, nezz razlog, al drama los.
Više macabi loš bio nego Zeljo što je dobar ... macabi danas zreo za 3 komadanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:17Rano je po jedno tekmi suditi, al danas Zeljo nije bio los. Imali finih prilika, uglavnompuno bolje neg prvi dio sezone. Zrinjski los, nezz razlog, al drama los.
Ma ovaj trener je smijurija,to ce vrijeme pokazati.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:39Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Zrinjski ima nazalost previse starih igraca plus danas tromi Sabljic i Savic dobijes ekipu koja nema niti energije za ozbiljan nogomet.
Poremetila nas ozljeda Ilinkovica a Zeljeznicar odlican i borben ,nije sramota odigrati na Grbavici nerjeseno vec je sramota gledati sarlatana na klupi koji okrivi igrace a ne svoj odabir istih gdje Kis i Malekinusic griju klupu.
Mogao bi ovaj nakon 22.kola lagano preko Trebinja za Crnu Goru .
I jesenji dio prvenstva su bili teski za dobiti na Golubarniku !NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:20Jeste nezahvalno praviti neke prognoze na osnovu jedne utakmice, ali treba biti realan. Zrinjski je djelovao lose jer su ih neutralizirali totalno, ali Zrinjski je strasna ekipa, ne treba se zavaravati. Uz to su konama falili bas bitni igraci. Mislim da ce oni na Grbavici biti bas teski za dobit bilo kome, a u gostima cemo da ih vidimo. Nisu uzeli nikoga na strani jos od Europe, ako se ne varam.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:17Rano je po jedno tekmi suditi, al danas Zeljo nije bio los. Imali finih prilika, uglavnompuno bolje neg prvi dio sezone. Zrinjski los, nezz razlog, al drama los.
Meni osobno iritantan lik,svaka presica mu se zavrsi sa hvalisanjem sebe i svoje karijere.Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:45Ma ovaj trener je smijurija,to ce vrijeme pokazati.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:39Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Zrinjski ima nazalost previse starih igraca plus danas tromi Sabljic i Savic dobijes ekipu koja nema niti energije za ozbiljan nogomet.
Poremetila nas ozljeda Ilinkovica a Zeljeznicar odlican i borben ,nije sramota odigrati na Grbavici nerjeseno vec je sramota gledati sarlatana na klupi koji okrivi igrace a ne svoj odabir istih gdje Kis i Malekinusic griju klupu.
Otjerali ste trenera s kojim ste malo je reć odlično odigrali grupnu fazu i još pri tom bili za leđima Borcu i s kojim ste osvojili duplu prošle sezone da bi doveli ublehu koja ima tri dana radnog iskustva kao glavni trener i koji je jak na jeziku a djela izgleda ne pokazuje.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:39Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], mosarajvosa83 i 16 gostiju.