FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Karic igrac utakmice po meni, trci mali ima ga svugdje, bice veliko pojacanje
Sve u svemu dobar bod, imali smo bolje prilike , mogli i 3 uzeti da je bilo srece, spicevi katastrofalni, odbrana i vezni prolazna ocjena
Sve u svemu dobar bod, imali smo bolje prilike , mogli i 3 uzeti da je bilo srece, spicevi katastrofalni, odbrana i vezni prolazna ocjena
Dobro je ovo izgledalo. Ostaje žal za promašenim prilikama, ali tu samo nastavljamo tamo gdje smo stali prošle godine. Borbenost na izuzetno visokom nivou i ako taktički budemo malo bolji, moglo bi ovo izaći na dobro.
Hiroš je bio odličan, kao i mali Karić, napokon potentan, borben vezni red. Nešto što nam je najviše nedostajalo. Svaki put kad se izgubi lopta, odmah ide trka i nerijetko smo je odmah ponovo osvajali.
Još jednom, šteta, Zrinjski je bio zreo za poraz.
Čak me ni Drljo nije nervirao.
Hiroš je bio odličan, kao i mali Karić, napokon potentan, borben vezni red. Nešto što nam je najviše nedostajalo. Svaki put kad se izgubi lopta, odmah ide trka i nerijetko smo je odmah ponovo osvajali.
Još jednom, šteta, Zrinjski je bio zreo za poraz.
Čak me ni Drljo nije nervirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zbog levata iz napada nismo pobjedili, nekoliko mrtvih zicera su promasili
I kad odbrana konacno odigra odlicno, onda se napadaci potrude da ispadnu degenerici i sjebu utakmicu. Ne da se usranom do potoka

I kad odbrana konacno odigra odlicno, onda se napadaci potrude da ispadnu degenerici i sjebu utakmicu. Ne da se usranom do potoka

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Haracicu hvala ti za golove u Evropi, ali nadam se da te vise necemo gledati u nasem dresu.
Amoah od 10 zicera 1na1 9 ce promasiti, osim neke solidne brzine nema apsolutno nista pozitivno u ofanzivi. Kada vratis film vecina golova sto je zabio bili su odbice. Nemamo nikakvu prednost s njim u prvih 11.
Mufticu treba neko reci da je sramota da zadrzavas vrijeme u 90+ na rezultatu 0:0 a 10 si na tabeli. Sramota!
Karic prava radilica
Amoah od 10 zicera 1na1 9 ce promasiti, osim neke solidne brzine nema apsolutno nista pozitivno u ofanzivi. Kada vratis film vecina golova sto je zabio bili su odbice. Nemamo nikakvu prednost s njim u prvih 11.
Mufticu treba neko reci da je sramota da zadrzavas vrijeme u 90+ na rezultatu 0:0 a 10 si na tabeli. Sramota!

Karic prava radilica

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nama, ocito, trebaju napadaci odnosno kvalitetni ofanzivni igraci.
Pored Karica Cavnic i Radinovic odlicno odigrali i moram priznati da sam mislio da je ovaj zadnji krampa, tako je i poceo protiv Nertvanca jer je na prvu dugu loptu ispao ko jazavac, al fino lik igra, zna lopte, hoce udarit', nije ni spor, zna je i povuci prema naprijed. Svaka visoka lopta je bila Nemanjina, jak, stamen, nema da ga neko odgura.
Ekipa borbena, napokon, ne igramo ko pickice, tucemo se, trebali smo madjare dobiti, ali avaj, to smo mi....
Samo ovako da nastavimo, da se rijesimo jos nekoliko igraca preko ljeta i da se potucemo naredne sezone. Dok ovako igramo, ostro i borbeno niko se nece naigrati protiv nas.
Pored Karica Cavnic i Radinovic odlicno odigrali i moram priznati da sam mislio da je ovaj zadnji krampa, tako je i poceo protiv Nertvanca jer je na prvu dugu loptu ispao ko jazavac, al fino lik igra, zna lopte, hoce udarit', nije ni spor, zna je i povuci prema naprijed. Svaka visoka lopta je bila Nemanjina, jak, stamen, nema da ga neko odgura.
Ekipa borbena, napokon, ne igramo ko pickice, tucemo se, trebali smo madjare dobiti, ali avaj, to smo mi....
Samo ovako da nastavimo, da se rijesimo jos nekoliko igraca preko ljeta i da se potucemo naredne sezone. Dok ovako igramo, ostro i borbeno niko se nece naigrati protiv nas.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 17 feb 2024, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ide na bolje. Dobro je... Šteta za šanse, ali eto. Bit će šta bude.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Fali jedan dobar napadač da ovo bude ozbiljna baš ekipa. Nismo bezmudasi više, ima malo bezobrazluka, to raduje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šteta što nismo pobijedili, mislim da smo zaslužili tri boda ali dobro, ni x u ovakvoj situaciji nije bio loš sigurno.
Nadam se da ćemo ovako nastaviti i u sljedećim mečevima i onda neće biti briga za nas do kraja sezone.
Nadam se da ćemo ovako nastaviti i u sljedećim mečevima i onda neće biti briga za nas do kraja sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za prvu utakmicu, protiv najbolje ekipe u ligi, i više nego zadovoljavajuće.
S obzirom da su igrala 4.nova igrača, u sasvim novoj formaciji, gdje smo "izbacili" previše ofanzivnih igrača i očekivao sam da ćemo direktnije igrati preskakajući sredinu,izgledalo je to baš pristojno.
Nerealizacija nas je koštala 2.boda, ali ako 80% današnjeg prikažemo u ostatku prvenstva, ne moramo se sikirati za opstanak.
O tribinama ne treba trošiti riječi. Daleko, daleko, daleko iznad svih
S obzirom da su igrala 4.nova igrača, u sasvim novoj formaciji, gdje smo "izbacili" previše ofanzivnih igrača i očekivao sam da ćemo direktnije igrati preskakajući sredinu,izgledalo je to baš pristojno.
Nerealizacija nas je koštala 2.boda, ali ako 80% današnjeg prikažemo u ostatku prvenstva, ne moramo se sikirati za opstanak.
O tribinama ne treba trošiti riječi. Daleko, daleko, daleko iznad svih

- avalPacidoroP
- Kontakt:
I da spomenem Muftića..
Ne brukaj klub odugovlačenjem i valjanjem u 90+..
Da smo u Mostaru igrali, pa hajde. Ali sramota je na Grbavici krasti vrijeme, a da u tom trenutku nemamo prednost nad protivnikom.
Pa nije Barselona yebemu majku...
Ne brukaj klub odugovlačenjem i valjanjem u 90+..
Da smo u Mostaru igrali, pa hajde. Ali sramota je na Grbavici krasti vrijeme, a da u tom trenutku nemamo prednost nad protivnikom.
Pa nije Barselona yebemu majku...
- NerminFatic
- Kontakt:
Zadovoljan. Atmosferom, igrom, a moglo se i pobijediti, steta.
Haracic pokazao da je za federalke. Onaj njegov sut bi moja komsinica Zumra odbranila. Hajde Bismarck makni ga sto prije mada je i Boljevic bolji, iako krilo.
Haracic pokazao da je za federalke. Onaj njegov sut bi moja komsinica Zumra odbranila. Hajde Bismarck makni ga sto prije mada je i Boljevic bolji, iako krilo.
-
- Kontakt:
Vrlo moguce da Muftic nije samoinicijativno legao, odnosno da su mu igrači rekli da malo legne da predahnu, pojedini su se bas potrosili, najlakse je tako sacuvati vrijeme. Sve u svemu nije trebao al nije nista posebno lose uradio. Tesko je sa tribina ocjeniti koliko se ko potrosio i u kakvom je stanju, jos posebno jer je vecini prvi put da igra u ovoj formaciji ovako jaku utakmicu, jos u onakvoj atmosferi.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 17 feb 2024, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Dobra tekma a i rezultat realno
Pored solidne igre najvise me raduje da sam opet vidio zar u ekipi i zelju nakon one katastrofe pred kraj polusesone
Karic ubjedljivo najbolji, al i ocekuvo sam da ce bit dobar kad nas je tuzla dobila najbolji je bio
Pored solidne igre najvise me raduje da sam opet vidio zar u ekipi i zelju nakon one katastrofe pred kraj polusesone
Karic ubjedljivo najbolji, al i ocekuvo sam da ce bit dobar kad nas je tuzla dobila najbolji je bio
=\_1921_/=
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Fina tekma. Zrinjski nas na svom vrhuncu sa Jakirovićem na Grbavici nije nadigrao, pa je i bilo za očekivati da sada to ne uradi. Drljo opet bode oči, ne razumijem njegovu pojavu na terenu, al nadam se da će ga Pavić uskoro maknuti. Odbrana dobra čvrsta, vezni red dobar i razigran također, ali Haračić i Amoah, bez komentara. Ovčina je također zakazao u situaciji koju je imao, ali sama situacija je takva da mu se ne može puno zamjeriti. U svakom slučaju, raduje ovo sve. I da, Štila je trebao barem zadnjih 30 minuta dobiti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Vecina forumasa rekla 0 bodova iz tri tekme,pali ste vec. Odlicna utakmica, cal je i Drljo okej bio,u drugom je zasrao sve. Ova pozicija mu je okej probij,centriraj i to je to. Ostali odlicni,napad bez komentara.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
1:2 na Grbavici, ubili nas nogama, vezni red im bio Savic, Basic, Jankovic. Dobili nas sve tri tekme te sezone.MrAmarOsim je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:56Fina tekma. Zrinjski nas na svom vrhuncu sa Jakirovićem na Grbavici nije nadigrao, pa je i bilo za očekivati da sada to ne uradi. Drljo opet bode oči, ne razumijem njegovu pojavu na terenu, al nadam se da će ga Pavić uskoro maknuti. Odbrana dobra čvrsta, vezni red dobar i razigran također, ali Haračić i Amoah, bez komentara. Ovčina je također zakazao u situaciji koju je imao, ali sama situacija je takva da mu se ne može puno zamjeriti. U svakom slučaju, raduje ovo sve. I da, Štila je trebao barem zadnjih 30 minuta dobiti.
Samo kazem

Amoah zreo za klupe, Haracic ne znam koji **** hoce prvu da igra kad vidi da ne moze. Ostali su neocekivano dobro odigrali.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Nema ko, jbg. Bismark nije imao pravo nastupa, ko ce. Ne mogu Zuban i Babaluk. Ista prica za Amoaha, fali nam nekoliko napadaca sto krilnih, sto klasicnih, da se potucemo za vrh tabele naredne sezone.
Za opstanak je ovo ok, taman da se rijesimo jos skarta na ljeto i lagano.
Ako uzmemo da je ovo prva utakmica nakon priprema i da su u punoj snazi onda je trkacki ocekivano ali me iznenadila borbenost i agresivnost pa cak smislenost u igri. Ovoga nije bilo u prvom dijelu sezone, pogotovu ne u zadnjim kolima. Duge lopte po zemlji su pronalazile cilj. Krila i napadaci su poceli dobivati lopte samo je neefikasnost stara boljka. Treba nam napadac, trebaju nam golovi pa da procepi.
Roster bolji za 50% od prethodnog, Bruno pun energije i vidi se da zna sta radi. Treba nam gostujuca pobjeda i zasto je ne bi uzeli u Sirokom.
Roster bolji za 50% od prethodnog, Bruno pun energije i vidi se da zna sta radi. Treba nam gostujuca pobjeda i zasto je ne bi uzeli u Sirokom.
Sa obzirom na prvu polusezonu i to ko nam je bio pritivnik dobri smo. Nismo im dopustili da razviju svoju igru a imali smo i dobrih prilika.
Sa Boljevicem u prvoj i Selimovicem nazad kontam da mozemo bit jos bolji. Od Ovcine ocekujem puno bolje plus Pavic na kontra strani.
Da nam je kakav dobar finiser al jbg, ipak se borimo za opstanak.
Da vidimo sta ce bit u Sirokom. Uzdam se u trenera.
Zadovoljan sam danas.
Sa Boljevicem u prvoj i Selimovicem nazad kontam da mozemo bit jos bolji. Od Ovcine ocekujem puno bolje plus Pavic na kontra strani.
Da nam je kakav dobar finiser al jbg, ipak se borimo za opstanak.
Da vidimo sta ce bit u Sirokom. Uzdam se u trenera.
Zadovoljan sam danas.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 50 gostiju.