FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 00:08

ma jarane pusti te utakmice,uostalom nemamo pravo davat kritike na takve stvari,pa jeb.o te to sve dokazuje nas mentalit,pa ne do Bog da odemo i obrukamo se ako se to i moze rec tako recimo popusim 6 0 od nekoga JA MISLIM TO BI LINC BIO :? ne mogu to shvatiti zamisli da nam je neko prije 4 5 sezona ponudio 2 mjesto i borbu za prvo ja bi odma potpiso :? ja neshvatm sta vi hocete jbt ne moze svake godine se prvak bit :?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 00:11

* ODEMO U LP :D

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 20 mar 2011, 00:25

Za ocekivati je da cemo sve utakmice, koje igramo na domacem terenu, do kraja prvenstva pobijediti:
-imamo najbolji omjer pobjeda i osvojenih bodova na svom terenu,
-protiv svih ekipa koje nam dolaze imamo pozitivan omjer na svom terenu,
-ne smijemo kiksati ako mislimo i dalje biti u utrci za titulu.
Ali jasno je da i igraci i strucni stab gledaju prema Banja Luci i da dobre igre (ne mislim na ljepotu, nego na uspjesnost) Borca predstavljaju osjetan teret na igru i uspjesnost nase ekipe u borbi za titulu, prije svega kako prvenstvo odmice, jasno je da je sve teze stici bodovnu prednost Borca a prvi naredni kiks mogao bi i rijesiti prvenstvo (ne treba zaboraviti ni Sarajevo, derby je na Kosevu, a vidjet cemo kako ce Rudar igrati u nastavku, ipak im idemo u goste)...
S druge strane, premalo je vremena i nije jednostavno usmjeriti misli sa prvenstva na kup, tako da se ta atmosfera prenijela i na utakmicu sa Sirokim...
Utakmica sa Slobodom dolazi u mozda nezgodnom trenutku, zbog danasnje pobjede Borca, "kiksa" sa Sirokim u kupu i vidljivog nezadovoljstva navijaca...sutrasnja utakmica nista od toga nece rijesiti, sto se tice te atmosfere i nezadovoljstva, trebamo cekati do prvenstvene tekme sa Sirokim na Grbavici, jer tada Sarajevo ide Borcu, i ako se rezultati budu kretali u nasu korist, tada ce igraci motivisani i maksimalno podrzani od strane navijaca moci napraviti rezultat u uzvratu u kupu, a poslije je sve moguce...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 20 mar 2011, 00:27

HA HA,Kurcevaca Zvijezda pobijedi.eeeeeeeee moj OSIME

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 mar 2011, 00:29

Prvo igramo revanš Kupa, pa nam tek onda dolazi Široki u ligi.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 20 mar 2011, 00:30

znam da nije tema ali Stilic Semir mi je donio 200 km :D stilic semir unosi nemir
...nisu mogli da te ugase!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 mar 2011, 00:36

Hawking je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
idi uzmi pa se okupaj
Hahahahaha, vala baš :lol: :lol: :lol:
Baby je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:okupacu se ja, nije problem, ali jednostavno mislim da je to realnost i to tuzna, vecina vas misli isto kao i ja, ali necete to sebi priznati, a ja sam uspio sam sebi priznati i tesko je veoma, ali tako je, a u suprotno ako me neko moze ubijediti neka pokusa..
HAVERU KO TI JE DILER,IZGLEDA DA MU JE ROBA STRAŠNA, JER TI FKT NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠ

jel to negdje pogrijesio ? pa zar vi stvarno mislite da mi ne namjestamo utakmice ? :lol: :lol:
djeca u osnovnoj skoli uce brojati pomocu nasih penala. nije to samo kod nas, svi namjestaju krenuvsi od zrinjskog, slavije, zvijezde, pitara, borca pa do leotara, sirokog i ostalih velikana. treba uzeti tabelu i gledati medjusobne omjere izmedju ekipa.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 mar 2011, 01:00

Mozel kako da sutra samo budu tri komada ?

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 01:23

@1921

Pa što onda pratiš koji qrac ligu ako misliš da je namještena, koja je svrha iščekivanja namještenih rezultata? Glupa ti je priča!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 20 mar 2011, 01:39

liga naša je u potpunosti namještena!
sve se to planski radi, na početku se već odredi ko će šta bit ;) ;)
SVI NAMJEŠTAJU!
jedan široki koji gubi od gradačca 6-1, kojeg olimpik otresa od qrca na pecari odigra 0-0 sa šampionom države u gostima... jednostavno Široki mora biti u evropi, jer ne mogu ići Borac (srpski klub) i dva "muslimanska" (iako je željo uvijek bio multietnički klub), a da ne ide nijedan hrvatski... :)

zanimljivo je samo dok ne ukapiraš ko se s kim tali!
zato ja rijeđe pratim našu ligu, strane su dobre, iako se i one često namještaju!
Nil Satis Nisi Optimum

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 01:44

Number1 je napisao/la:liga naša je u potpunosti namještena!
sve se to planski radi, na početku se već odredi ko će šta bit ;) ;)
SVI NAMJEŠTAJU!
jedan široki koji gubi od gradačca 6-1, kojeg olimpik otresa od qrca na pecari odigra 0-0 sa šampionom države u gostima... jednostavno Široki mora biti u evropi, jer ne mogu ići Borac (srpski klub) i dva "muslimanska" (iako je željo uvijek bio multietnički klub), a da ne ide nijedan hrvatski... :)

zanimljivo je samo dok ne ukapiraš ko se s kim tali!
zato ja rijeđe pratim našu ligu, strane su dobre, iako se i one često namještaju!
a sta se ne namjesta? joj zakljucke strane su dubre ali onoo nisu regularne... :mrgreen:

a sta se onda ne namjesta i sta ti pratis? pikado?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 20 mar 2011, 01:48

rekoh svugdje ima namjestanja, al ne ko kod nas...
pa samo treba spomenut italijansku ligu... engleska premier liga i liga prvaka se teško mogu namjestiti, a ovo naše je više amaterski pa se ljudi tale kako hoće...
a mi smo na balkanu takvi ljudi gdje važi ona:
samo pošteno pa ko koga prevari!

P.S. bili su ti prenosi pikada na Eurosportu vako kasno noću, ako te interesuje taj sport :)
Nil Satis Nisi Optimum

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 01:51

irridu je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:koje smo mi picke, Amar prvi pa svi ostali, zvijezdu nadigramo, a ne pobjedimo, hajd ok, a siroki u rasulu dodje i mi centra ne predjemo i ta ista zvijezda koja je bila zadovoljna bodom na domacem tereneu protiv nas, natrpa sest komada tom istom sirokom kojem mi centra nismo presli, smjesno,zalosno, uzasno jad i cemer, e to se zove vracanje duga, ne mogu da vjerujem al to i nas klub radi, **** su nas protiv borca prosle godine,a evo sito i ove, razocaran sam, ovo je moje licno misljenje,a vjerujem da i mnogi isto razmissljaju ali nece to da kazu zbog onih picki sa koseva, ali **** ovo je realsnost
brate razumijem ja da nije BAJNO SJAJNO ,al vala ga pretjera i ti ono bas finoxD
Uđoh u nadi da ću vidjeti kakav je to penal dosuđen Borcu u 2 minuti utakmice...kad ono vidim aktuelna naša tema...kad na temi, jedan se iznerviro pa komentariše...

Odigrasmo sa Olimicom, glatko ih 3:0 sredili...Onda sa Zvijezdom, centimetri su nas dijelili od gostujuće pobjede.
Onda ode Olimpic u Lišticu, pa im hladno zašrkipaše tri komada...
I sad kad u kupu nismo dobili ŠB na domaćem, ispade da smo loši... Pa kako smo mi loši, ako smo dobili bolje od Širokog? Ne zna se još. Ali svaki gol koji zabijemo u ŠB, to je dupla muka za domaćina.

Onda idemo malo u nazad...Mi dobismo Leotara 8:0, a Leotar Borca 2:1...Kako je moguće da je sad Borac 8 bodova ispred nas,a mi dobili Leotara 8:0, a leotar njih dobio...ma garant je Amar opet kriv za to.

Mi dobismo Veleža u Mostaru, a Borac izvukao samo bod...Sramota, opet nismo prvi! Pa kako, jbt!? Amare, nešto tu ne valja.

Mi Borca u Kupu Dobili 3:0 i izbacili ih... A pazi sad... Taj isti Borac dobio Širokog u Širokom Brijegu, u prvom kolu druge polusezone, pa jbt nismo ni trebali onda igrati sa Širokim, jer šta imamo igrati sa njima ako smo mi izbacili Borca, a njih Borac pobijedio u Širokom? Opet je Amar kriv...

Jbt, a ima još jedna stvar zanimljiva...
Ako Hapoel dobije Benficu 3:0 u grupnoj fazi Lige prvaka, onda i mi komotno možemo igrati ligu prvaka...zašto ne?

"UPOZORENJE"
Sve sličnosti sa stvarnim ličnostima i događajima su slučajne...
:lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 mar 2011, 01:53

Ja o tome često razmišljam, namještena ili ne i na koji način ali možda najbolje je to staviti po strani i gledati fudbal i uživati u njemu. Gledao sam na svjetskom Danska - Švedska kad su namještali 2:2 to je toliko očito bilo i nije lako baš ni da se namjesti, mučenje je to ganjati i veoma je primjetno. Golman ili odbrana praktično sama sebi trpa golove ili sudija mora baš očito šteliti. Ne sumnjam da ima namještanja ali ni blizo u mjeri u kojoj se pretpostavlja, jer smo mi skloni preuveličavanju, za sve što nam ne odgovara, sumnjamo da je namješteno.

AYAN - fino si to izložio, sve što tebi odgovara si napisao a to što nije povoljno si prećutao
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 20 mar 2011, 01:58, ukupno mijenjano 2 puta.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 01:56

Number1 je napisao/la:rekoh svugdje ima namjestanja, al ne ko kod nas...
pa samo treba spomenut italijansku ligu... engleska premier liga i liga prvaka se teško mogu namjestiti, a ovo naše je više amaterski pa se ljudi tale kako hoće...

P.S. bili su ti prenosi pikada na Eurosportu vako kasno noću, ako te interesuje taj sport :)
ma daj mislim? spanska? njemacka? sve namjesteno :D pa de reci za koje pare ce barsa namjestit ili recimo real koji je dao oko milijarde za pojacanja?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 01:58

Ne kaže se više NOGOMET, sad se kaže ŠTIMOMET...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 mar 2011, 02:06

Lijepa suspenzija :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 20 mar 2011, 02:13

nick je napisao/la:
Number1 je napisao/la:rekoh svugdje ima namjestanja, al ne ko kod nas...

ma daj mislim? spanska? njemacka? sve namjesteno :D pa de reci za koje pare ce barsa namjestit ili recimo real koji je dao oko milijarde za pojacanja?
dobro drug, vidiš ne slažemo se tu...
ne mislim sad da namještaju barca i real i evropski velikani, al neki timovi kojima hitno trebaju bodovi il nesto slicno..
pa ko bi reko da je juve namjesto utakmice, svjetski fudbalski gigant, pa ode u drugu ligu ;)
Nil Satis Nisi Optimum

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 02:16

chuck Norris pobijedio na piroti :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 02:26

meni je jasno da se namjesta ali ne kako ti mislis... svakom mozes naci razlog da nastima i onaj sto ispada i onaj sto se bori za vrh... od talijana me nista ne cudi, ali vidis sta im se desilo liga im u konstantnom padu od kako se to desilo, posjecenost smjesna za par godina ce ispast iz lige 5.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, sebalos, ŠTA_JE i 61 gost.