Prvi sam i pisao o Rendulicu koji je potrosen trener nazalost od uprave .Rendulicu su doveli propalih 15 pojacanja koja su mu dosla glave i uprava nije stala iza njega dok je ovaj pocistio svlacionicu i dobio ciljana pojacanja pa igra tri puta gora i bez ikakve ideje.Bolivia je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:49Otjerali ste trenera s kojim ste malo je reć odlično odigrali grupnu fazu i još pri tom bili za leđima Borcu i s kojim ste osvojili duplu prošle sezone da bi doveli ublehu koja ima tri dana radnog iskustva kao glavni trener i koji je jak na jeziku a djela izgleda ne pokazuje.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:39Ovakvom igrom se ne osvaja prvenstvo moj Petrovicu,vise rada a manje price i koga znas i kod koga si bio na veceri,jehbe se nas za tvoju karijeru ako u premijer ligi nisi u stanju za 90min.napraviti smisljenu akciju.
Zrinjski ima nazalost previse starih igraca plus danas tromi Sabljic i Savic dobijes ekipu koja nema niti energije za ozbiljan nogomet.
Poremetila nas ozljeda Ilinkovica a Zeljeznicar odlican i borben ,nije sramota odigrati na Grbavici nerjeseno vec je sramota gledati sarlatana na klupi koji okrivi igrace a ne svoj odabir istih gdje Kis i Malekinusic griju klupu.
Mogao bi ovaj nakon 22.kola lagano preko Trebinja za Crnu Goru .
Savić nije mogao igrati u drugoj belgijskoj, o čemu pričaš..![]()
Po meni sarlatan za kojeg je Rendulic profesor.
Nije na Grbavici lako igrati ali veceras bi i Gosk nesto odigrao a mi nismo apsolutno nista.