Soba je napisao/la: ↑12 feb 2024, 21:57Al kad krenu d r ka t loptu u zadnjoj liniji, sve se svodi na pas nazad. Madueke prodje do 16m i vrati Disasiu loptu
Ovdje kao da je cilj imati sto vise posjeda i tacnih dodavanja
Pa jbt da samo bekovi ubacuju sljepacki u kazneni stvorila bi se sansa bar od greske protivnikaa ne ovako neki pasovi
Kad vrate nazad loptu i dodaju prvom do sebe oci bih sebi izvadio
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ja govorim o tome da je čovjek prema naprijed konkretniji više od ijednog manekena u napadu, a vidi slučajnosti tu je duel izgubio ne samo Madueke nego maneken od 115 mil funti. Ako ga prodamo nekom timu koji ga bude znao koristiti žaliti ćemo mi za MaduekeomPensioner26 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:12Madueke je bio toliko konkretan da je dao ljudima loptu u noge i dali su gol.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sterling

- wadethegreat
- Kontakt:
Top na kraju
.
Enzo se raspistoljio. Palmer je jedina kreativna figura u ekipi.
Enzo se raspistoljio. Palmer je jedina kreativna figura u ekipi.
Drago mi je zbog Enza, istrcao je kontru pozrtvovano u 90toj minuti i nagradjeno je to golom 
E hvala qurcu...iskreno i dalje smo loši bili..ali kad pobjedimo nećemo sada gledati kako je to izgledalo
Bolja igra u drugom poluvremenu ali daleko je to od odličnog. Muku mučimo sa duplim blokom protivnika konstantno, volio bih da Pochettino nešto promijeni po tom pitanju ali nisam siguran da je u stanju, haha. Gusto fenomenalan u drugom poluvremenu poslije košmarnog prvog, Gallagher dva gola na kraju mora se priznati odlučio je večerašnji meč.
A ovog našeg Džeksona..pa frajer bukvalno niti jednu loptu ne može zadržati,proslijediti..evo ovaj promašaj neću ni komentarisati
Kako očekivati dobar rezultat kad imamo ovakvog napadača...
Svaki dan im pustati, ujutro i navecer prije spavanja. Onda ih buditi u 3 navecer da pregledaju jos jednom.
Mekusci
Ponosni smogovac!
Ovi se zajebavaju
Kako sterling i dzekson uspijevaju ko profesionalni fudbaleri je za nauke. U pravu je moj otac kad kaze da ni u kantonalnim ligama ne vidis pojedine "poteze"
Edit:sto volim kad me ovako demantuju haha
Kakva kontra, treba ih non-stop pljuvat
Nema sta odlicno su ih blokirali, nisu dvije postene sanse napravili do gola, kasnije su ovi ubacili u vecu brzinu. Da je kako prezivjeti prvih 15 min drugog poluvremena
Konacno igramo kompaktno,takav pristup ide uz nas godinama,zna se ko sta radi i gine se za loptu prvi put posle duzeg vremena.
Jackson dobar kod gola Sterlinga, eh da vidimo kakvi smo u drugom poluvremenu pod pritiskom protivnika.
Ovakav pristup je trebao uvijek biti pa neka se i dese porazi što je sastavni dio igre ali ovu borbu smo trebali odavno gledati na terenu.
Ovakav pristup je trebao uvijek biti pa neka se i dese porazi što je sastavni dio igre ali ovu borbu smo trebali odavno gledati na terenu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ima li link osim bhliga? Ne radi
Sekunde ne vidim logiku u uvođenju Chalobaha koji je uvijek bio loš u pozicioniranju i postavljanju...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 18 feb 2024, 10:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.