FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dolazi nam vrhunski napadač za napad na titulu ! Potpis uskoro, internacionalac.
Jedini problem je sto nam i dalje Jozak diktira sastav
Jedini problem je sto nam i dalje Jozak diktira sastav
Haj Bgt prestani više gluposti pisat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Dobar tempo,dobra tekma. Najvise sam se bojao Muftica,nije mi nikako ulijevao sigurnost. Karic,odlican. Mada ni Hiros nije bio los,iako sto kaze Bruno imao je par vise dodira. Haracic i Amoa ostali u onoj mracnoj polusezoni. Svi kazu prije tekme da Krpic nije vise onaj stari,meni je danas ok bio,vjerovatno sa crnjom ce biti bolji. Zadnja linija izuzetno i konacno agresivna.
Treba ovo jos uigrati i nekog jos 1 napadaca dovesti.
Treba ovo jos uigrati i nekog jos 1 napadaca dovesti.
- TheTruth34
- Kontakt:
Drljo je včs izgledao kao Di Marco naspram Ovčine.. Ali ovom se prvom naviklo yebavat majka i kad treba i kad ne treba, a drugi opravdat i kad treba i kad ne treba.
Zabrinjava manjak inteligencije Hiroša, da je sudio Peljto ili neko drugi ko ima m.uda glatko bi dobio drugi žuti za onaj prigovor i skakanje..
Štila sa jednom nogom mora igrati makar pola sata, stoperi odlični, Karić za Rustemovića i Bibera = Rodri
Muftić nas bruka i ponižava sa onim valjanjem, valjda neko porazgovara sa njim, pa ljudi dragi mi smo Željo..
Izgleda ovo bolje nego prvu polusezonu, ali teško da je moglo gore.
Valjda i na gostovanjima počnu igrati ovako, vidjet ćemo protiv Širokog za 7 dana da li je ovo bio bljesak ili ima nekog napretka.
Manijaci za 10
Zabrinjava manjak inteligencije Hiroša, da je sudio Peljto ili neko drugi ko ima m.uda glatko bi dobio drugi žuti za onaj prigovor i skakanje..
Štila sa jednom nogom mora igrati makar pola sata, stoperi odlični, Karić za Rustemovića i Bibera = Rodri
Muftić nas bruka i ponižava sa onim valjanjem, valjda neko porazgovara sa njim, pa ljudi dragi mi smo Željo..
Valjda i na gostovanjima počnu igrati ovako, vidjet ćemo protiv Širokog za 7 dana da li je ovo bio bljesak ili ima nekog napretka.
Manijaci za 10
- pintol_TM87
- Kontakt:
Izvini ali moram ti replicirati, Hiros je odigrao katastrofa utakmicu, ponasanje kao da je na terminu, neozbiljno. Izgubio je 5-6 lopti zbog nekih okretanja i natjerao nas svaki put da se trosimo nazad i stizemo mogucu kontru. Mekic bi sigurno bio korisniji da je mogao igrati.Virtu4l je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:16Dobro je ovo izgledalo. Ostaje žal za promašenim prilikama, ali tu samo nastavljamo tamo gdje smo stali prošle godine. Borbenost na izuzetno visokom nivou i ako taktički budemo malo bolji, moglo bi ovo izaći na dobro.
Hiroš je bio odličan, kao i mali Karić, napokon potentan, borben vezni red. Nešto što nam je najviše nedostajalo. Svaki put kad se izgubi lopta, odmah ide trka i nerijetko smo je odmah ponovo osvajali.
Još jednom, šteta, Zrinjski je bio zreo za poraz.
Čak me ni Drljo nije nervirao.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Gdje ces ba poredit Hirosa i Mekica jes dobar
-
- Kontakt:
Ne moze Stila trkacki da odgovori ovakvoj tekmi, a pogotovo ovakvoj formaciji, zato i nije trebao da igra danas. Stila moze dari ruke kada se neka ekipa brani protiv nas, da gurne koju loptu ali u sustini za ovakav stil igre gdje se napadaci vracaju u sredinu da pomognu veznom redu u kojem igraju samo dva igraca Stila nema sta da trazi. Pa Stila je igrao u nekoliko draamticno losih nizova bez pobjede. Nije do njega, al ne donosi prevagu ( osim u navedenoj varijanti bunkera protivnika ).TheTruth34 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:07Drljo je včs izgledao kao Di Marco naspram Ovčine.. Ali ovom se prvom naviklo yebavat majka i kad treba i kad ne treba, a drugi opravdat i kad treba i kad ne treba.
Manijaci za 10
Neko je pisao za Hirosa da je bio los ofanzivno, tacno, al se zato vracao i pomagao odbrani kada protivnik napada i pomaze da se lopta iznese. Treba mu malo vremena, nije dugo igrao. Jos je fakin i vidi se da mu je stalo. Takvi igraci nam trebaju, dosta je bolikuraca i mahaca rukama. Hiros izgubi loptu pa slozi po nogama protivnickog igraca

Jedna zamjerka velika na kojoj klub mora poraditi.Danas dolazim kod kucice da kupim kartu kad ono nema istoka i sjevera.Pored kucice tapkaros pune ruke karata i trazi mi za dijete istok 20 km.Mislim ne mogu da vjerujem da pored kucice preprodaju karte.
za tekmu neznam šta da kažem. bojao sam se prije tekme da bi moglo biti puno gore, a sad mi je krivo da nismo zabili go
inače nađoh jutros na autu zakačen za brisač poziv manijaka svi na utakmicu
inače nađoh jutros na autu zakačen za brisač poziv manijaka svi na utakmicu

Danas dobro. Odgovorili su zadatku.
Djelovalo je dosta ofanzivno, ali su napadači odradili lavovxki posao u fazi odbrane. Keatko je vrijeme bilo za uigravanje, nadati se da ćemo neke automatizme uvesti i da će to biti sasvim ok. Dopunjavali su se, zatvarali, izgledalo je taktički, jako, jako dobro, kad je odbrambeni dio u pitanju.
Pojedinačno:
Muftić nije bio loš, pokupio je neke centaršuteve, mada je visio par puta.
Cocalić -odličan, protiv slabijih ekipa će sogurno povući koji put loptu.
Cavnić - meni najlošiji nekako od trojke nazad. Malo nesiguran dva puta mu je lopta otišla preko noge.
Radinović- top2 damas, baš prijatno iznenađenje.
Ovčina- po meni korektno, izgleda spremniji i odgovara mu formacija
Drljo- najbolja partija do sad. Pravo mu je mjesto ovo, protivslabijih bekova će to biti top.
Karić- najbolji, po meni, zatvorio sve
Hiroš- po meni jedyn od dlabijih danas. Nedostajalo je magije
Amoah- jedan od slabijih
Haračić- možda najlošiji danas, Bismarck kad se registruje, hoklica
Krpić- Dobar danas,
Boljević- ništa posebno, ylu bolji od Haračićs
Pavić- jska konkurencija Drlji
Radovac- dobro se zagrijavao.
Očekujem,ali najiskrenije borbu za evropu.
Akrapović- ima nešto
Djelovalo je dosta ofanzivno, ali su napadači odradili lavovxki posao u fazi odbrane. Keatko je vrijeme bilo za uigravanje, nadati se da ćemo neke automatizme uvesti i da će to biti sasvim ok. Dopunjavali su se, zatvarali, izgledalo je taktički, jako, jako dobro, kad je odbrambeni dio u pitanju.
Pojedinačno:
Cavnić - meni najlošiji nekako od trojke nazad. Malo nesiguran dva puta mu je lopta otišla preko noge.
Drljo- najbolja partija do sad. Pravo mu je mjesto ovo, protivslabijih bekova će to biti top.
Amoah- jedan od slabijih
Krpić- Dobar danas,
Akrapović- ima nešto
Ne vide to oni, oni ga gledaju samo ofanzivno, ako ne namjesti dva gola - loše je odigrao.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:03
Neko je pisao za Hirosa da je bio los ofanzivno, tacno, al se zato vracao i pomagao odbrani kada protivnik napada i pomaze da se lopta iznese. Treba mu malo vremena, nije dugo igrao. Jos je fakin i vidi se da mu je stalo. Takvi igraci nam trebaju, dosta je bolikuraca i mahaca rukama. Hiros izgubi loptu pa slozi po nogama protivnickog igraca![]()
Neozbiljno je i porediti ga sa Mekićem. Svaki put kad smo izgubili loptu zaganjao je kao da mu je posljednje u životu za razliku od mahača rukama koji za dvije utakmice ne pretrči kao Hiroš za jednu.
Isti ovaj Zrinjski nas je ne tako davno unakazio kao malo ko, ako se dobro sjećam imali su oko 30 šuteva na gol i ne pamtim da nas je nekad neko tako ubio. Danas ih je naš vezni red neutralisao i nisu se mogli sastaviti sa loptom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma poredit amatera Mekica s Hirosom nema veze mozgom. Mekic da nešto valja ne bi imali 19 bodova i borili se za opstanak.
U odnosu na onaj odron u Gabeli, danas odlična utakmica, nema zezancije kod Brune i to mu je dobitak. Danas su djelovali kao tim, po svemu, a covjek je tu mjesec i po.
Pozitivno iznenađenje Radinovic, Drljo, dobri Krpic, Karic, Cocalic, Cavnic, solidni Ovčina, Hiroš, Muftic, Amoah loš, Dzeno katastrofa.
Prostora za napredak koliko hoces. Izdobrit ce ovo, a iz Čitluka očekujem 3 boda.
Pozitivno iznenađenje Radinovic, Drljo, dobri Krpic, Karic, Cocalic, Cavnic, solidni Ovčina, Hiroš, Muftic, Amoah loš, Dzeno katastrofa.
Prostora za napredak koliko hoces. Izdobrit ce ovo, a iz Čitluka očekujem 3 boda.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Najgore kad covjek nesto ocekuje uvijek se frapira, pogotovo kada smo mi upitanju.bhsport je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:08U odnosu na onaj odron u Gabeli, danas odlična utakmica, nema zezancije kod Brune i to mu je dobitak. Danas su djelovali kao tim, po svemu, a covjek je tu mjesec i po.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti da su nas ranije dosta vise mucile utakmice na strani. Medjutim, treba isto tako pohvaliti da smo se pojacali igracki, pristup, nismo dopustili onaj mentalni blackout kao u ranijim utakmicama, imamo necemu da se nadamo.
Slazem se, osim za Cavnica. Ne pamtim da je na Grbavici stoper odigrao utakmicu a da nije zracni duel izgubio. Fantastican je bio.bablaz1 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:32Danas dobro. Odgovorili su zadatku.
Pojedinačno:
Amoah- jedan od slabijih
Krpić- Dobar danas,
Akrapović- ima nešto
Ona mu je preko noge presla zbog terena.
Ne treba se sad zalijetati zbog dobre tekme i odmah upisati tri boda protiv Sirokog. Uvijek su ozbiljni u gostima(nema veze sto je neutralni teren), zna li neko hoce li Manijaci moci na gostovanje?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Jesmo rastrcani i momci se trude, ali nista vrijedno hvale osim zelje i borbe. Napad bezidejan.
-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.