RŠD Velež Mostar

VVM
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la VVM » 17 feb 2024, 23:55

Bilo sta je bilo, vratili smo se sa bodom, bolje ista nego nista kakvi su uslovi bili.

Da predjemo na drugu temu ako ste zainteresovani, vracam se na temu Velezov shop, kad vidim shopove od drugih klubova zaibretim se, ljudi imaju na stanju domace, gostujuce dresove, mozes birati sa igracem, bez natpisa, sa svojim nekim natpisom, sa logom i bez istog.

Nadam se da ce i nasi ubaciti te dresove da se moze kupiti, usao na nas shop, samo jedan artikal, koji se ne moze ni otvoriti, uzas.

Vasa misljenja??

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 feb 2024, 00:07

user1986 je napisao/la:
17 feb 2024, 23:39
1981ultra je napisao/la:
17 feb 2024, 23:14
user1986 je napisao/la:
17 feb 2024, 21:31

Postoje i ovi koje ti predvodis, koji sebe smatraju pravim navijacima, a ne smiju reci sta im oci vide.
Okey evo da je sve to tako i sta ti predlazes? Sta cemo kako cemo? Evo sta bi ti sad uradio nakon blamaze u Modrici? Haj budi ljudski i posten
Ja nisam kompetentan da predlazem ista, za razliku od ostalih ovdje koji sebe smatraju vrsnim strucnjacima.
Samo kazem da treba realno reci kako stvari stoje i sta valja a sta ne valja. Ono sinoc je bilo 0. Tacka. A ne govoriti kako je sve bilo savrseno. Od postavke igre pa do izmjena. Vadit se na teren je mazanje ociju budalama.
Subjektivnost na nivou.
Bukvalno niko nije napisao da je bilo savršeno. Prestani pisati gluposti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 feb 2024, 00:10

VVM je napisao/la:
17 feb 2024, 23:55
Bilo sta je bilo, vratili smo se sa bodom, bolje ista nego nista kakvi su uslovi bili.

Da predjemo na drugu temu ako ste zainteresovani, vracam se na temu Velezov shop, kad vidim shopove od drugih klubova zaibretim se, ljudi imaju na stanju domace, gostujuce dresove, mozes birati sa igracem, bez natpisa, sa svojim nekim natpisom, sa logom i bez istog.

Nadam se da ce i nasi ubaciti te dresove da se moze kupiti, usao na nas shop, samo jedan artikal, koji se ne moze ni otvoriti, uzas.

Vasa misljenja??
Mišljenje ponukano ličnim iskustvom. Dobro raja išta kupuje kakav je marketing, i koliko je opremljen shop...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 feb 2024, 00:19

Dali smo bod Slogi, Jgodic je igrao neku kladionicu pa nas je zamolio da podjelimo bodove. Zeni je ostao duzan neke pare, a zena mu je preko vikenda otisla kod rodice do trebinja pa kaze da mu je rekla preko vacapa kad se vrati da je cekaju pare na stolu.

Mislim zato su neke tenzije bile sto je on spominjao, mi htjeli dat go, on govorio nemojte tako vam Allaha, nego kako je malo muslimana u ekipi oni to nisu nista kontali jedino Haskic i zato je i promasio onu kolosalnu priliku.

Sutra se zena vraca popodne, bit ce neki cmok od strane gospodje Jagodic. Ne kazu bezveze "podjela bodova za mir u kuci".

Grob vas yebo oko cega se zamarate idemo iskajisat ove levate iduci vikend

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 00:52

*p!p!t@* je napisao/la:
18 feb 2024, 00:10
VVM je napisao/la:

Vasa misljenja??
Mišljenje ponukano ličnim iskustvom. Dobro raja išta kupuje kakav je marketing, i koliko je opremljen shop...
Gubimo vec godinama ogromne sume novca na ovom polju.

Katastrofa da se jos nismo razbudili po ovom pitanju.

Vakat za promjene brate

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 feb 2024, 01:11

Gr0hot je napisao/la:
18 feb 2024, 00:52
*p!p!t@* je napisao/la:
VVM je napisao/la:

Vasa misljenja??

Vakat za promjene brate
Najmanje je klub odgovoran za trenutnu situaciju sto se tice opreme, Joma ce biti do kraja sezone i to je to. Ali da moze i mora bolje, to svakako.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 01:14

MostarskiSin je napisao/la:
18 feb 2024, 01:11
Gr0hot je napisao/la:
18 feb 2024, 00:52
*p!p!t@* je napisao/la:

Vakat za promjene brate
Najmanje je klub odgovoran za trenutnu situaciju sto se tice opreme, Joma ce biti do kraja sezone i to je to. Ali da moze i mora bolje, to svakako.
Znam za trenutnu krizu sa dresovima.
Nisma ciljao na to nego na inace sve ove godine do jome pa i od jome pa do sada. Niko sretnije nece biti od mene kada i ako ovo ubrzo sredimo. Jer fakat gubimo ogromnu lovu na godisnjim bazama. Steta!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 18 feb 2024, 08:57

Haj da nema profita sa Fan shopom, ali možemo zaraditi velike pare sa shopom. Naravno da nećemo biti na nivou Hajdukovog fan shopa, ali se trebamo malo ugledati na njih sto se tiče shopa, sta i kako oni rade. Isto kao sto sam napisao da se trebamo ugledati na Čelik, Željezničar i Sarajevo sto se tiče clanskih. Jer imamo najveći potencijal u državi, imamo najveći navijača sirom državi a i najvise u dijaspori. Razumijem da trenutno imamo većih problema (stadion), ali ako ne možemo sada, nadam se da ćemo ovo srediti u skorijoj budućnosti. Ja mislim da je najbolje rješenje totalna reorganizacija, sve ispočetka opet. I Fan shop, i web stranica, i članske i tako dalje. Tako barem ja mislim.
Nakon završenog februarskog turnira, ponovo humanost na djelu, predstavnici Kluba navijača Red Army, od prodanih ulaznica, udruženju "Sunce' su donirali 1000 KM!
FORZA VELEŽ!
:salut:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 09:10

Sa lovom koju gubimo mogao se stadion zavrsiti glat.
Cak i reflektori izbaciti van gabarita stadiona. :kafa:

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 18 feb 2024, 09:12

Moze li neko da mi objasni zasto je u diskusijama na nasoj temi postalo normalno da jedni druge nazivate retardima, bolesnicima, je.bete majke itd.?
Ako se na drugim temama prepucavate i dajete sebi oduska, bar ovdje ne bi trebalo biti takvih situacija. Vecina vas se vjerovatno vidite na tribini a ne znate ko iza kakvog nicka pise i cisto sumnjam da biste jedan s drugim uzivo tako pricali.

Uzajamni respekt treba da postoji bez obzira na promjenu politike foruma vlasnika stranice na kojoj pisemo. Nismo valjda divljaci. @mozak, valjda smijes izbrisati ovakve postove ako ne smijes banovati?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 09:24

RacioEmocionalan je napisao/la:
18 feb 2024, 09:12
Moze li neko da mi objasni zasto je u diskusijama na nasoj temi postalo normalno da jedni druge nazivate retardima, bolesnicima, je.bete majke itd.?
Ako se na drugim temama prepucavate i dajete sebi oduska, bar ovdje ne bi trebalo biti takvih situacija. Vecina vas se vjerovatno vidite na tribini a ne znate ko iza kakvog nicka pise i cisto sumnjam da biste jedan s drugim uzivo tako pricali.

Uzajamni respekt treba da postoji bez obzira na promjenu politike foruma vlasnika stranice na kojoj pisemo. Nismo valjda divljaci. @mozak, valjda smijes izbrisati ovakve postove ako ne smijes banovati?
Kakav brate uzajamni respekt, hinjski podjebava i ponizava druge vec duze vremena a vama je to oke?
Obrise post u kojem sam ja njega licno izvrjedjao sto je ok ali potom ne izbrise post u kojem on kako ja rekoh svinjski ili hinjski ponizava mene a prije toga ponizavao je usera, neki dan elimgarbak ili vec kako je nik liku koji pricao o stadionu a prije toga mnogi drugi su podbadani ii podjebavani od strane ovog kompleksasa.

Meni je ok da se ne slazem sa svima iako pocesto se i slazem ali mi nije oke ovo hinjsko ponasanje koje traje vec duze vrijeme na ovom forumu a glavni krivac za to je ovaj balvan kojeg cu ja licno nastavit da vrijedjam dok god ne prestane da radi sta radi.

Ili smo svi oke ili nismo i imamo podjednak respekt jedan prema drugom ili cemo se krvit ovako bezrespektno i dalje. Ima mnogo drugi modela upravljanja ili ucestvovanja na ovom forumu. Mislim ono, ja odustat necu to vam obecavam ❤️👍

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 09:28

Evo npr sinoc sam vise slozan bio sa onim sta je on pisao nego ovaj user neki ali nacin na koji on ponizava i obraca se likovima koji imaju manje ili vise drugacije misljenje na ovom forumu mi je iritirajuci. Malte ne u rangu mi je sa rijec zrinja/svinja kad god se ovdje spomenu.

Jednostavno mrzim hinjavce. :kafa:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 feb 2024, 09:36

Molim forumaše da argumentovano diskutujemo i da poštujemo svačije pravo na mišljenje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 feb 2024, 09:57

Ništa, od sad samo ljubi bRAt, bRAt moi, moja bRAća i tako, svi smo veležovci, ljubav i to.

Al na qrcu.

Svaki komentar osim onoga što je napisano ima i svoju pozadinu koja je vrlo ćesto umotana u "dobronamjerne" kritike. Nagledali smo se takvih previše.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 10:32

Ti si malo polupana i paranoicna osoba.

Nazalost, ne zelim te vrijedjati ovog puta.

Ali tebi fali nesto 👍

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 feb 2024, 10:41

Gledaj, možeš biti sretan što zbog svoje kulture i dostojanstva neću da pišem o tebi, jer treba biti realan, ne bi bilo lijepo i ti to dobro znaš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 10:50

Gledaj tvoje misljenje mi je nebitno.

Imas stav branioca kluba ovdje na forumu i branis ga od musa bulica vladavica itd itd rusitelja kluba. Tebi ta ker psycho uloga dobro stoji, vjesto se krijes iza nje. Samo sto pocesto pljujes i po kome treba i po kome ne treba da se pljuje. Drugim rijecima podigao si sebi enormno cijenu a druge obezvrijedio kako bi odigrao svoju kompleksasku ulogu .

ja znam biti fin i kulturan, Nihada mi mog ❤️

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 feb 2024, 10:51

Ima li informacija o Duljeviću?
Po meni fali nam igrač prema naprijed,ovi pokušaji sa Halilovićem i Dzafićem ne obećavaju puno.
Ni kroz pripreme nisu nešto pokazali.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 feb 2024, 10:54

I nisam ja ovdje da se igram ove igrice svadjanja sa tobom i slicnima nego zelim opusteno surfanje, skupljanje informacija i djeljenja misljenja sa istomiljenicima.

A za mene je svaki Velezovac istomisljenik, dokle god taj neki ne prestupi ili zloupotrijebi tu nasu zajednicku ljubav u privatne ispade i svrhe

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 18 feb 2024, 11:27

Gr0hot je napisao/la:
18 feb 2024, 09:24
Kakav brate uzajamni respekt, hinjski podjebava i ponizava druge vec duze vremena a vama je to oke?
Obrise post u kojem sam ja njega licno izvrjedjao sto je ok ali potom ne izbrise post u kojem on kako ja rekoh svinjski ili hinjski ponizava mene a prije toga ponizavao je usera, neki dan elimgarbak ili vec kako je nik liku koji pricao o stadionu a prije toga mnogi drugi su podbadani ii podjebavani od strane ovog kompleksasa.

Meni je ok da se ne slazem sa svima iako pocesto se i slazem ali mi nije oke ovo hinjsko ponasanje koje traje vec duze vrijeme na ovom forumu a glavni krivac za to je ovaj balvan kojeg cu ja licno nastavit da vrijedjam dok god ne prestane da radi sta radi.

Ili smo svi oke ili nismo i imamo podjednak respekt jedan prema drugom ili cemo se krvit ovako bezrespektno i dalje. Ima mnogo drugi modela upravljanja ili ucestvovanja na ovom forumu. Mislim ono, ja odustat necu to vam obecavam ❤️👍
Niciju stranu ja ne zauzimam. Kazem, potrebno je da se svi malo kontrolisemo. Ne mislim da medju nama ima maloljetnika, shodno tome, trebali bi se znati ponasati.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.