FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
76
34%

Ukupno glasova: 223

ŠTA_JE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 feb 2024, 22:22

Morpheus je napisao/la:
17 feb 2024, 22:10
H8Z7 je napisao/la:
17 feb 2024, 17:30
Nema šanse da ih dobijemo na Grbavici.
Ma jok bolan, gdje ćeš njih dobiti, jaka ekipa, još jača atmosfera, o treneru da ne govorim. Prije ćemo pobijediti Real Madrid iz 2018. godine nego njih.
Sami se ispišite sa foruma!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 feb 2024, 22:27

ŠTA_JE je napisao/la:
17 feb 2024, 22:22
Morpheus je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Ma jok bolan, gdje ćeš njih dobiti, jaka ekipa, još jača atmosfera, o treneru da ne govorim. Prije ćemo pobijediti Real Madrid iz 2018. godine nego njih.
Sami se ispišite sa foruma!
Ja se zajebavam.

Meni je inače smiješno napisati da se ne može dobiti neka ekipa iz naše lige. Nebitno je li to Zrinjski ili Željezničar ili neka treća ekipa, smiješno je ko god da je.

Ako nam trener i igrači budu razmišljali na isti način, onda normalno da ih nećemo pobijediti. I ne samo njih, nego i ostale. Ako ne vjeruješ u sebe, onda je to debeli minus na terenu.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 feb 2024, 22:33

SamoDaKazeem je napisao/la:
17 feb 2024, 22:18
Baš ništa.Hajde što nije nosio igru kako se od njega očekivalo ali nema ni liderske crte.Previše miran i tih.Nit zna pritisak napraviti na sudije, protivničke igrače,pa ni na vlastite da zagalami da ih malo naloži kad treba.Sretno mu, fino se oprostiše od njega ko da je Ahmetović u najmanju ruku al eto.
Čuj kao da je Ahmetović u najmanju ruku :rol: Jeste eto rastat ćemo se od njega kao da je Radoš Protić, a ne Mario Vrančić. Ti uopšte ne shvataš da ovdje nije riječ samo o onome što je uradio na terenu, već i o drugim stvarima. Ako se sa ovakvim igračima rastaneš na gospodski način, onda će ti ovo biti vraćeno od njega. Za godinu, dvije, pet godina, Vrančić nam može preporučiti dobrog igrača, može vrlo lako pristati da bude dio kluba (uprava kluba, pomoćni trener, itd.).

Ko kaže da svaki igrač treba napraviti pritisak na sudije, saigrače i protivničke igrače? :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2024, 22:37

ŠTA_JE je napisao/la:
17 feb 2024, 21:08
Vala smo trebali (Hz) napuniti Veliku dvoranu I pomoci veceras Bosni. A Vrančić hm vise sam ocekivao od njega. Očiyo smo svi samo gledali njegov cv a slabo ono sto je prikazivao na terenu. Volio bih vidjeti koliko je trcao u toku utakmice, broj pasova, tacnih dodavanja... Sta sutra? Sutra bi me zadovoljilo minimalno 3:0 za nas da malo poprave dojam protiv Slobode. Siroki nek sutra I sljedece Kolo nek izgubi izgubice I trece I u zoni je ispadanja. Jedino bih vise volio da ispadnu oni od željkana.
Nije to moglo što se tiče Bosne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 17 feb 2024, 22:41

A realno, nije realno ni bilo očekivati od Maria nakon Premier lige, Čempionšipa i Bundes lige da će ovdje nešto naročito ginuti

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 17 feb 2024, 22:54

Morpheus je napisao/la:
17 feb 2024, 22:33
17 feb 2024, 22:18
Baš ništa.Hajde što nije nosio igru kako se od njega očekivalo ali nema ni liderske crte.Previše miran i tih.Nit zna pritisak napraviti na sudije, protivničke igrače,pa ni na vlastite da zagalami da ih malo naloži kad treba.Sretno mu, fino se oprostiše od njega ko da je Ahmetović u najmanju ruku al eto.
Čuj kao da je Ahmetović u najmanju ruku :rol: Jeste eto rastat ćemo se od njega kao da je Radoš Protić, a ne Mario Vrančić. Ti uopšte ne shvataš da ovdje nije riječ samo o onome što je uradio na terenu, već i o drugim stvarima. Ako se sa ovakvim igračima rastaneš na gospodski način, onda će ti ovo biti vraćeno od njega. Za godinu, dvije, pet godina, Vrančić nam može preporučiti dobrog igrača, može vrlo lako pristati da bude dio kluba (uprava kluba, pomoćni trener, itd.).

Ko kaže da svaki igrač treba napraviti pritisak na sudije, saigrače i protivničke igrače? :crazy:
Što se nisu onda ovako oprostili od Jajala,Sušića,Krleta...čovjek je odigrao 24 utakmice veoma mali doprinos i ostavio skoro nikakav trag.Bilo je igrača koji su dali klubu daleko više,a nisu baš ovako ispračani.

Ko kaže da svaki treba ti meni reci?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 feb 2024, 22:55

TurkishAirlines je napisao/la:
17 feb 2024, 20:56
Sretno Vrancicu.

Samo sto vise vlahadije u klub zaposliti i onih sto podrzavaju ratne zlocince. Malo je ovo sad sto je zaposleno. Kakva bijeda oca vam yebem :guz:
?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 feb 2024, 23:04

- FKS -

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 feb 2024, 23:22

napoleon72 je napisao/la:
17 feb 2024, 21:59
Lucas je napisao/la:
17 feb 2024, 21:45
eccehomo je napisao/la:
17 feb 2024, 21:23

Tako je. A ja ne vidjeh nikakvog pomaka u našoj igri, šta više i dalje patnja živa. Bojim se da ne bude Ješić vol. 2
Od Jesicevog rastjerivanja igraca i njegove "revolucije" smo se oporavljali tri godine, sa njim dožovjeli neke od največih blamaža u klupskoj historiji, vidjecemo na sta ce ovo sa Rožmanom izaci. Ja bi samo volio da Rožman javno kaze po cemu su mu trenutna rješenja u vezi bolja i korisnija od Vrancica, sta oni to imaju, što Vrancic nema.
A sta je Vrancic korisno uradio za tih 20ak utakmica sto je igrao?
Daleko od očekivanog, ali opet solidno i korektno, s obzirom da nije prošao pripreme sa nama, prošle zime. Da ga je ostavio i da je prošao ove zadnje pripreme, bio bi od koristi u narednom periodu, ali hajd. Rožman ce na kraju svakako odgovarati za rezultate.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 17 feb 2024, 23:25

Bolan kakva lijepa utakmica od nas i protivnika, zgazi ih i ćao. Nemoj lijepe priče, upakovane. Interesuje nas samo pobjeda!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 feb 2024, 23:32

Hajdeee je napisao/la:
17 feb 2024, 22:00
Dobar potez. Nekima je mrsko otici do kluba i ne razumiju se u to internet uclanjivanje pa im je ovo bas trebalo

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 feb 2024, 23:51

Morpheus je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Za nas je svaka utakmica koju gostujemo kao protiv Reala iz 2018. Ne znam o čemu pričamo i na čemu gajimo neki optimizam, derbi je sve se baca u vodu od forme, zalaganje, sve. Ovo je samo činjenica koju sam napisao, naravno da bih volio da ih dobijemo 0:5 na Grbavici, ali pobjeda od jednog gola je premija. Naravno da je rano suditi za sve ali po prikazanom biti će izuzetno teška utakmica, oni nisu isti, jednostavno ovo je skoro druga ekipa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 feb 2024, 23:58

Koliko je samo derbija bilo zadnjih godina, gdje smo najavljivali da cemo ih ugasiti, pa na kraju skoro pa redovno ga popušili.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 feb 2024, 23:59

Lucas je napisao/la:
17 feb 2024, 23:22
Lucas je napisao/la:
17 feb 2024, 21:45

Od Jesicevog rastjerivanja igraca i njegove "revolucije" smo se oporavljali tri godine, sa njim dožovjeli neke od največih blamaža u klupskoj historiji, vidjecemo na sta ce ovo sa Rožmanom izaci. Ja bi samo volio da Rožman javno kaze po cemu su mu trenutna rješenja u vezi bolja i korisnija od Vrancica, sta oni to imaju, što Vrancic nema.
Daleko od očekivanog, ali opet solidno i korektno, s obzirom da nije prošao pripreme sa nama, prošle zime. Da ga je ostavio i da je prošao ove zadnje pripreme, bio bi od koristi u narednom periodu, ali hajd. Rožman ce na kraju svakako odgovarati za rezultate.
Da, ali za igraca takvog renomea "solidno i korektno" nije dovoljno. Stilic dodje u Zelju i upise hrpu asistencija i golova, nosi ekipu sam na ledjima. Vranjes u Borcu isto, Stevanovic u Zelji onda... Kod nas su od tih top pojacanja samo Benko i Jajalo bas opravdali ocekivanja. Kapic, Susic, Vrancic, do sad Penaranda, Mesanovic (mada je tu bio drugi problem), Ikande (ako i moze u tu kategoriju), Avramovski... svi su bili daleko od ocekivanog, a za skoro sve smo ocekivali boom na terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 feb 2024, 00:11

AVNOJ je napisao/la:
17 feb 2024, 14:38
MortemHz je napisao/la:
17 feb 2024, 14:04
Je li do mene ili marketing za ovu utakmicu nije baš na nivou? Dobar protivnik, prva utakmica u ligi nakon pauze i samo ovo?
Ne moram ni spominjati Vedrana Puljića.
Usrali su igrači slabom igrom u Tuzli, bez obzira na prolaz odam se neka negativa natovari vidiš i po forumu. Ja sam.govorio da nam je ta utakmica sa Slobodom bitna i zbog ove al et ****.
Mogli su se svako potruditi bar da se iskoristo onaj fan šop kod istoka pa neka akcija učlanjenja svašta nešto al et šta bi.ostalo nam je još samo gledati u vremensku prognozu.
Izgleda nisam bezveze pisao, neko je i pročitao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 18 feb 2024, 00:17

H8Z7 je napisao/la:
17 feb 2024, 23:51
Za nas je svaka utakmica koju gostujemo kao protiv Reala iz 2018. Ne znam o čemu pričamo i na čemu gajimo neki optimizam, derbi je sve se baca u vodu od forme, zalaganje, sve. Ovo je samo činjenica koju sam napisao, naravno da bih volio da ih dobijemo 0:5 na Grbavici, ali pobjeda od jednog gola je premija. Naravno da je rano suditi za sve ali po prikazanom biti će izuzetno teška utakmica, oni nisu isti, jednostavno ovo je skoro druga ekipa.
Ovo što ti govorim nije nikakav optimizam, nego je ovo tvoje teški pesimizam. Čuj nema šanse da ih dobijemo. Mislim daj bolan... :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 feb 2024, 00:30

Morpheus je napisao/la:
18 feb 2024, 00:17
H8Z7 je napisao/la:
17 feb 2024, 23:51
Ovo što ti govorim nije nikakav optimizam, nego je ovo tvoje teški pesimizam. Čuj nema šanse da ih dobijemo. Mislim daj bolan... :mrgreen:
Jesam pesimista sam, msm čitav život tako živim, misli negativno da bude pozitivno, osim ako nisu baš životno važne stvari. Možda sam i pogrešnu riječ upotrijebio, prikladnije bi bilo, biti će izuzetno teško doći do bodova na Grbavici. :mrgreen:
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 18 feb 2024, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 18 feb 2024, 00:33

17 feb 2024, 22:54
Što se nisu onda ovako oprostili od Jajala,Sušića,Krleta...čovjek je odigrao 24 utakmice veoma mali doprinos i ostavio skoro nikakav trag.Bilo je igrača koji su dali klubu daleko više,a nisu baš ovako ispračani.

Ko kaže da svaki treba ti meni reci?
Je l' ti ovo ozbiljno pitaš? :mrgreen: Jesu li isti ljudi bili u klubu kada je Jajalo otišao? :mrgreen: Promijeniše se ljudi i način upravljanja kluba kada je Sušić otišao, a kamoli kada je Jajalo otišao. Sa Velkoskim smo se lijepo oprostili ako ne griješim.

Ja ti jedno napišem oko Vrančića, a ti se opet hvataš samo terena. Valjda je jasno da se ne gleda samo teren, ima nešto i van terena, što je sada i uzeto u obzir kod odlaska Vrančića.

Normalno da se treba na gospodski način opraštati od igrača koji su ostavili dobar trag, ali kako se mijenjaju igrači na terenu, tako se mijenjaju i ljudi u klubu. Ako smo se loše oprostili od igrača koji je bio u klubu prije tri, pet, sedam godina, pa to nije greška trenutnih ljudi i oni nemaju nikakve veze sa tim igračima.

Ne treba svaki igrač, ali ti to tako pišeš isto kao da treba.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 feb 2024, 00:58

Pobjedom sutra preskačemo Velež i primičemo se dobro Zrinjskom koji je izgleda dosta lošiji nego u prvom dijelu sezone.
Vidjećemo sutra je li Sloboda bila loš dan ili smo fkt prosjek mrtvi i s razlogom tu gdje jesmo. Iako će biti mjerodavnije gostujuće utakmice za bilo kakvu ocjenu.

Šta god da bude, sretno ekipi!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 feb 2024, 03:07

17 feb 2024, 23:59
Lucas je napisao/la:
17 feb 2024, 23:22

Da, ali za igraca takvog renomea "solidno i korektno" nije dovoljno. Stilic dodje u Zelju i upise hrpu asistencija i golova, nosi ekipu sam na ledjima. Vranjes u Borcu isto, Stevanovic u Zelji onda... Kod nas su od tih top pojacanja samo Benko i Jajalo bas opravdali ocekivanja. Kapic, Susic, Vrancic, do sad Penaranda, Mesanovic (mada je tu bio drugi problem), Ikande (ako i moze u tu kategoriju), Avramovski... svi su bili daleko od ocekivanog, a za skoro sve smo ocekivali boom na terenu.
Ma ima tu svega pomalo,od terena,sudija itd. Gledam HNL Rudes-Hajduk,Rijeka-Lokomotiva, onaj Sehic iz Rudesa konta nasa liga pade levat poce da se valja,sudija ne svira faul igraci nece da zaustave igru,dosta vremena su igrali i svakog bolio k sto se on valja,sudija normalno nece da zaustavi igru,kod nas svakih 2 minuta zaustavi igru,aktivne igre bude 1 minut,tempo nase ligr moze ispratiti i igrac od 40 godina.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”