Paromlinac je napisao/la: ↑18 feb 2024, 01:58Uz duzno postovanje, mozes li ti sam sebi odgovoriti na jedno vrlo logocno pitanje - zbog cega ti ovo treba i sta zelis postici ?
Razgovaramo se
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Paromlinac je napisao/la: ↑18 feb 2024, 01:58Uz duzno postovanje, mozes li ti sam sebi odgovoriti na jedno vrlo logocno pitanje - zbog cega ti ovo treba i sta zelis postici ?
Slažem se,puno se trošio defanzivno,da bi briljirao u zadnjoj trećini,i pravio je pametne faulove.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:03Ne moze Stila trkacki da odgovori ovakvoj tekmi, a pogotovo ovakvoj formaciji, zato i nije trebao da igra danas. Stila moze dari ruke kada se neka ekipa brani protiv nas, da gurne koju loptu ali u sustini za ovakav stil igre gdje se napadaci vracaju u sredinu da pomognu veznom redu u kojem igraju samo dva igraca Stila nema sta da trazi. Pa Stila je igrao u nekoliko draamticno losih nizova bez pobjede. Nije do njega, al ne donosi prevagu ( osim u navedenoj varijanti bunkera protivnika ).TheTruth34 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:07Drljo je včs izgledao kao Di Marco naspram Ovčine.. Ali ovom se prvom naviklo yebavat majka i kad treba i kad ne treba, a drugi opravdat i kad treba i kad ne treba.
Zabrinjava manjak inteligencije Hiroša, da je sudio Peljto ili neko drugi ko ima m.uda glatko bi dobio drugi žuti za onaj prigovor i skakanje..
Štila sa jednom nogom mora igrati makar pola sata, stoperi odlični, Karić za Rustemovića i Bibera = Rodri
Muftić nas bruka i ponižava sa onim valjanjem, valjda neko porazgovara sa njim, pa ljudi dragi mi smo Željo..
Izgleda ovo bolje nego prvu polusezonu, ali teško da je moglo gore.
Valjda i na gostovanjima počnu igrati ovako, vidjet ćemo protiv Širokog za 7 dana da li je ovo bio bljesak ili ima nekog napretka.
Manijaci za 10
Neko je pisao za Hirosa da je bio los ofanzivno, tacno, al se zato vracao i pomagao odbrani kada protivnik napada i pomaze da se lopta iznese. Treba mu malo vremena, nije dugo igrao. Jos je fakin i vidi se da mu je stalo. Takvi igraci nam trebaju, dosta je bolikuraca i mahaca rukama. Hiros izgubi loptu pa slozi po nogama protivnickog igraca![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.