Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Poletili pitari naprijed ko da je kontra ekipa Gornje Tramošnje.. imam osjećaj da su poslije prvog gola bili bahati..ono tipa jedna im je slučajno uletila,sad ćemo mi to..halooo,čekaj...
Sada smiriti loptu i mirno utakmicu privesti kraju, cestitam FK Sarajevu na novoj pobjedi
Crni Cerak 🐦⬛
Okreću ovo pite na 3-2.
Znaju to nase komšije, al kad oni vode tim rezultatom, ups
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Rozman se moze porediti sa Basicem,ovo isto bi i on mogao uraditi da je ovaj sastav imao. Kasno ce shvatiti da je taraba trener.
Fk Željezničar.
Bordo proljece
Treba dati Rožmanu vremena da izgradi sistem
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trener iz domžala, sportski direktor koji dovodi amatere iz crne gore....žali Bože Hasića jedino.
Ne vidi se uopste na snimku sta je u ruci, jbg tehnika sa ZOI 1984. pa je mutno sve. Uostalom, ne znam da je iko pucao na stadionu ili da je neko ranjen.Pa jel imo frajer pistolj jasno dokumentavno i na tvu tada mislim da je BHT prenosio- Jeste
Kao po komandi, to je argument.Jel ko po komandi par stotina navijaca uletilo i kako je koji ulijetao tako uzimao ciglu s atletske staze kao da imaju redne brojeve- Jeste

Nije cigla nego blokovi koji su stajali uz atletsku stazu godinama, ovi su samo to iskoristili.
Vidis ovo bijelo?

Policije je bilo koliko i svaki put do tad kad su se sastajale te ekipe. Nikad u Banjaluci kornjace nisu stajale na atletskoj stazi kao npr. sad na Kosevu. Uvijek iza istoka kao i tad.Jel policije nije ni na vidiku bilo, cak sta vise kad su lesinari sve izbacali sto su imali i sami se vratili na tirbinu tek ondq se murija pojavila - Jeste
Eto napisao sam ti gore. Razbijena mitomanija.I sta je tacno mitomanija? Hoces mi reci da je sasvim slucajno se desilo da utakmici visokog rizika nema nijedngo policajca i da se sasvim slucajno 50 blokova nadje na stazi![]()
![]()
Jebu ti Srbi sestru, sto odmah na nacionalnu pricu prebacujes.Ipak je mitomanija vama srbima svojstvena, sva sreca pa ie citava drzava mogla belaj uzivo gledat na tvu

- kontrasviju
- Kontakt:
Ne samo ovo Sarajevo, nego svako Sarajevo u prethodne 3 sezone. Sramna ekipa s obzirom na količinu uloženih sredstava.invincible1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:13Kad se pogledaju ulozena sredstva i rezultati ovo Sarajevo ie vjeorvatno najveci fail u historiji lige...
1921
-
- Kontakt:
svaka čast Ibričiću za igrački period u Hajduku, ali kakve on amaterske poteze provodi u FKS pa to je strašno
zar i ti sine Ivane!?
Igraj igraj Široki!!!!

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Zaista ne znam zašto je slovenački Murinjo izveo Buljubašića. Ponekad treneri i mi ne gledamo istu utakmicu... Buljubašić najbolji igrač ekipe cijelu sezonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Đe će ko s nama, mi imamo Penarandu. I Rožmana, najboljeg trenera lige ikad.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma mislim ovo sa mirvicem opcenito otkad je tukontrasviju je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:19Ne samo ovo Sarajevo, nego svako Sarajevo u prethodne 3 sezone. Sramna ekipa s obzirom na količinu uloženih sredstava.invincible1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:13Kad se pogledaju ulozena sredstva i rezultati ovo Sarajevo ie vjeorvatno najveci fail u historiji lige...

=\_1921_/=
- ASD
- Kontakt:
Ruku na srce, Penaranda se malo trudio pa opravdao 10% posto svoje plate, ali šta je sa Ziljkića. Nadrtčavaju ga, razbijaju u duelu, otimaju lopte, sve živo je radio naopako.