FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda daju ostavku.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- f0rest1946
- Kontakt:
Zbog čega su dovedeni Matanovic, Krdzalic, Mehmedović ??
Zasto nije doveden stoper , Slovenac se bas pogubio yebo mu Julardzija mater akcije nismo napravili
Zasto nije doveden stoper , Slovenac se bas pogubio yebo mu Julardzija mater akcije nismo napravili
Varesanovic satro Rozmanove Domzale na pripremama

- Kockoglavi
- Kontakt:
Gdje mu je taj napadacki fudbal, samo nabijanje se vidi. A Husrefa ni pod razno na klupi
-
- Kontakt:
Treba mu dati jos jedan prelazni rok pa ce biti to to,ove ubice smo derali kad smo na hrenovkama bili,svaka cas Rozmane
imas podrsku pojedinih slijapaca sa foruma 

-
- Kontakt:
Za razliku od tebe ljudi neki navijaju za Sarajevo a ne za Varesanovice i ostale pojedince. Treba mjenjati svakih 6 mjeseci i nakon 2 poraza,to nam je donijelo uspjehe.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:52Treba mu dati jos jedan prelazni rok pa ce biti to to,ove ubice smo derali kad smo na hrenovkama bili,svaka cas Rozmane![]()
![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Znaci pozdrav Zen'ca Real Madrid
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Jok necemo rekonstrukciju praviti cekat cemo sistem da da rezultate.Mustafic i Julardzija ce u sistemu postati Valverde i Kroos,a nasa svemocna krila postat ce rodrygo i vinicius.Da ne pricam dalje sta ce u sistemu postati nasi stoperi i bekovi.Kakav skup anti talenata za fudbal.Ovdje ni Guardiola ne pomaze.Ljudi bit ce bolje kad se budu dovodili bolji igraci i to je jedina istina.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:47Sta sad treba opet rekonstrukciju praviti, otjerati, pa dovesti nove? Koja bi to Mirvicu po redu bila? Mislim da je dosta.
-
- Kontakt:
Uvijek istu pricu imate otrcanu,cim neko kaze onako kako jeste odma kao ne navija za klub itd,slijep si druze ako vidis u ovom dobrog trenera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:54Za razliku od tebe ljudi neki navijaju za Sarajevo a ne za Varesanovice i ostale pojedince. Treba mjenjati svakih 6 mjeseci i nakon 2 poraza,to nam je donijelo uspjehe.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:52Treba mu dati jos jedan prelazni rok pa ce biti to to,ove ubice smo derali kad smo na hrenovkama bili,svaka cas Rozmane![]()
![]()
Samo Husrefa dovesti i to je to. Slovenac **** ti najmilije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hasić najgori danas, kad očekivaš da uradi nešto i napravi tu prevagu ono ništa, jednio protiv Goška to je pokazao. Ziljkić nema potrebe da se komentariše, za trun bolji bio je Peneranda. Buljubašić najbolji. Pripreme su prošle mijenjati trenera nema smisla, završiti ovu sezonu kako znamo i umijemo pa onda vidjeti šta i kako.
Kompletan sš i igrače kazniti ovaj mjesec sa 75% manjom platom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nešto ne štima nažalost...
-
- Kontakt:
Treba ga pustiti da radi pa da zavrsimo 6-ti na tabeli.H8Z7 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:57Hasić najgori danas, kad očekivaš da uradi nešto i napravi tu prevagu ono ništa, jednio protiv Goška to je pokazao. Ziljkić nema potrebe da se komentariše, za trun bolji bio je Peneranda. Buljubašić najbolji. Pripreme su prošle mijenjati trenera nema smisla, završiti ovu sezonu kako znamo i umijemo pa onda vidjeti šta i kako.
Moguce i kladionica da ne štima?
Jbt gdje god pogledam kladionica reklama, wtf?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Presekao ga eurogol, MRS
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mozel se osutat po golu a da nije pred kraj utakmice? 
-
- Kontakt:
Pa sta sad hoces? Da promijenimo c8jelu ekipu? Hoces ti to platiti i jel mislis da je to realno stalno tako?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:57Uvijek istu pricu imate otrcanu,cim neko kaze onako kako jeste odma kao ne navija za klub itd,slijep si druze ako vidis u ovom dobrog trenera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:54Za razliku od tebe ljudi neki navijaju za Sarajevo a ne za Varesanovice i ostale pojedince. Treba mjenjati svakih 6 mjeseci i nakon 2 poraza,to nam je donijelo uspjehe.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:52Treba mu dati jos jedan prelazni rok pa ce biti to to,ove ubice smo derali kad smo na hrenovkama bili,svaka cas Rozmane![]()
![]()
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Dave, Gomis99, Sinfoc1986, Tatamata1946 i 46 gostiju.