FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt kad skontaš pa mi smo Dudića otjerali gdje smo imali igru, stvarali šanse, kombinatorike je bilo, lik je za ovog Slovenca Pep Gvardiola, što evo dokazuje i u Srbiji.
Kad god naši bekovi pošalju nekakvu dugu loptu koja ide po aut liniji jedno dijete odustane od fudbala, a danas su to uradili najmanje 15 puta.
Kad god naši bekovi pošalju nekakvu dugu loptu koja ide po aut liniji jedno dijete odustane od fudbala, a danas su to uradili najmanje 15 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako su nam uslovi kao u realu onda bi valjda i po igri trebali biti kao real
Nedo Bog da su nam uslovi kao u Osasuni ispali bi
Nedo Bog da su nam uslovi kao u Osasuni ispali bi
Bog Bosna i Bošnjaci
Samo da prodje Rozman ljeti pripreme i dovedu svoje igrace.
Vidjet ce ova liga kako se igra.
Vidjet ce ova liga kako se igra.
Ocm oblit cemo sa ovim invalidima do kraja sezone.Valja ovo isaburati.Nemamo buklalno igraca da moze nesto povuci loptu kroz sredinu,iz zadnje linije.Nema krila brzog da prodje predribla ma nista.Nikakve ideje maste fudbalske onako uzas.
Jok, ti si bio.BordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:33Izvini jesi ti kad bio na utakmici?
Na istoku konkretno?
-
- Kontakt:
Uzas,ispadoa kao iz viza,sport,trom. Greska je sto smo se rijesavali igraca koji nisu bili prioritet umjesto nekih iz odbrane i bekova al hajd,ima ko o tome brine. Ja mislim da samo nama krila usporavaju igru Hasic i Ziljkic
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 18 feb 2024, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nemamo nista, brate nista, nazalost. I na kraju cemo 5ti zavrsiti, jer ja ne znam koji igraci bi bili prevage. Nemam rijeci jednostavno vise.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 18 feb 2024, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Kada se sve sabere i oduzme za ovo stanje u Sarajvu kriv je Vico..uz podršku Čolpe i Demidžića
-
- Kontakt:
Dzaba je mijenajti trenera ako ces opet dovesti neku ublehu ko ovoga,il dovedi trenera kako treba pa istrpi ga il odustani od fudbala,idi kod Vice pa s njim sklapljaj neke mutne poslove oko zarade.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:31Ovakvih tekmi prije je bilo mali milion,koji su razlozi to se mora malo dublje gledat do trenera sigurno nije.Mozes ti 10 trenera promijeniti sto znamo iz proslosti al ti je dzaba.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:27exxonmobil station finder
Gledaj suteva u okvir gola
Bravo slovenac,moram da kazem slovenac jer trener nije.
- BordoBBoja
- Kontakt:
kleja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:36Eh pa onda ti se nista ne mora objasnjavatiBordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:33Izvini jesi ti kad bio na utakmici?
Na istoku konkretno?
Jok, ti si bio.
-
- Kontakt:
Sto si pisao ovdje pisao si,idi sad drugi profil pravi,noram ti nocas sa mamom i sestrom orgijat nemamo puno vremena.Edmundoo je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:41Hehehe to je najbolje sto znas? Pa bolje penaranda izvodi penale nego timosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:40Ajde djete pisat pa spavat,nisam ti tako mamu ucio da budes tako bezobrazan,moram je opet prevaspitati.
Ma daj boze i da peti budemo brate. Ja sam uvjek za mlade igrace da se dovedu, ali planski. Doveli su par mladih, ali bojim se da je to samo da se napune dzepovi,. Nevjerujem u price da Mrva pere pare, ali da zaradjuje preko ledja FKS u to sam ubjedjen.sonpenn je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:37Mi nemamo nista, brate nista, nazalost. I na kraju cemo 5ti zavrsiti, jer ja ne znam koji igraci bi bili prevage. Nemam rijeci jednostavno vise.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo mi objasni kakav pritisak na profesionalcu. Šta bi bilo da je 30k na stadionu ?BordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:41kleja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:36Eh pa onda ti se nista ne mora objasnjavatiBordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:33
Izvini jesi ti kad bio na utakmici?
Na istoku konkretno?
Jok, ti si bio.
Rozman pod hitno mora odraditi jedan team building i odvesti igrace u Sloveniju na neko skijalište da ih nauci skijati.
Yebo te Mirza u usta smrdljiva.kanarinac je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:19Mirza nakon svake pobjede poklanja pobjedu navikacima,u Sirokom pobjeda 0 3,poklanja navijacima za Vedrana,i horde mu jebu sve,da vidim hocel vam izac sta iz Rozmanove guzice osim snjura,covjek nakon ove blamaze kaze u eter,da su navijaci krivi za poraz,**** li ti rukopis slovenski.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Sta kaze od danas napadamo klubove ispred nas
E moj Rozmarine uhvati se Radomlja,Domzala itd,nije za tebe ovako velik klub.

E moj Rozmarine uhvati se Radomlja,Domzala itd,nije za tebe ovako velik klub.
Zamisli primiš 3 gola a golman ti najbolji... svaka vam čast
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mirza zalizani ja za ovog slovenskog **** Prandeli
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Moze slalom a da zamisljaju da su zastavice protivnickin igraci, ili skokove da iz visina nauce na noge se docekati.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool