Tebi je normalno gađati igrace topovskim udarima i nazivati ih ubicama iako nemaju nikakve veze sa ubistvom? Pola ih jedva zna za to.scudetto89 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:43Sto bi se trebali izvinuti??, jel odemo u listicu i par puta sa njihove trbine je znalo biti gadjanja, vrijedjanja, i sl, pisam ih picke su za mene i ubice toliko !!
Samo po zaslugama meni je 35 god., stvarno izbjegavam da vrijedjam, ali njih sa merakom !
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Od Mirze su Ratka Mladića napravili. Da vidimo hoće li pronaći izlaz iz Simovog ću reć debelnog crijevazeljovolimte je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:27Jel' ono simon pokazuje tišina, prstom preko usta?
Covjek usutkuje navijace

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledaj cobana topovskim udarima na igrace Sirokog. Mrs nazad u istocnu Bosnu
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 18 feb 2024, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo zato. Ili prihvatiti da smo kao oni, to je ok. Ja ne prihvatam i stid me je onakvih stvari. Ali, vi koji prihvatate, prosto se nemojte buniti na iste stvari dole.scudetto89 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:43Sto bi se trebali izvinuti??, jel odemo u listicu i par puta sa njihove trbine je znalo biti gadjanja, vrijedjanja, i sl, pisam ih picke su za mene i ubice toliko !!
Samo po zaslugama meni je 35 god., stvarno izbjegavam da vrijedjam, ali njih sa merakom !
I priča o ubicama je smiješna. Stvara se teret našem klubu, njih boli klinac za to. Igrači koji igraju za Široki su tad u prosjeku imali 9 i po godina. Kakve crne ubice.
Helem, čestitke ljudima na pobjedi. Vrlo korektno.
-
- Kontakt:
Pitari zovite fedju dudica dok nije kasno, imao je pehove, on zna kako se ove ekipe vode
Iskalivate bijes na igračima Sirokog? Mentalni patuljci, za vas je pola lige gospoda.
Sarajevo će biti kažnjeno zbog ovog, jer je nedopustivo gađati gostujuće igrače.
Ljudi su ih natamburali i treba im sportski čestitati.
Zasad bez većih sudijskih grešaka, iako bi ih se moglo naći kad bi išli u detalje.
Svi su upisali 3 boda Borcu, da li Tuzla može iznenaditi?
Ljudi su ih natamburali i treba im sportski čestitati.
Zasad bez većih sudijskih grešaka, iako bi ih se moglo naći kad bi išli u detalje.
Svi su upisali 3 boda Borcu, da li Tuzla može iznenaditi?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Topovski udari padaju na teren a s tribine se cuje allahu ekber par puta hahah jaoo
Ostario, a do pameti došo nije.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke Širokom Brijegu na zasluženoj pobjedi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije ovo Rozmanova ekipa
-
- Kontakt:
Gdje je pitarsam ubica mitomana ruke se tresu dlanovi se znoje. Sad ce on samo da ubaci cumur u Brezi onaj dok iskocka zadnjih 80 000 $ na cipu 200 $ u Bellagiu 

- bagniadiluca
- Kontakt:
Oba sarajevska kluba dotakla dno. I rezultatski i na tribinama.
Ova sramota sa topovskim udarima zasluzuje suspenziju koseva bar 3 utakmice. Kakvi mongoloidi
Ova sramota sa topovskim udarima zasluzuje suspenziju koseva bar 3 utakmice. Kakvi mongoloidi
-
- Kontakt:
Bravo za Sirokii,nek ste razvalili ove fine dećke iz opstine centar....ebo li vas Forto,Kojovic i Mandic u paksu,fgr bratijo 

Rozman je u prenesenom rekao THIS IS SHAME!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sarajevo i publika na Kosevu su nam jos jednom pokazali zasto su najveci, najbrojniji i najvjerniji navijaci u cijeloj drzavi, usudio bih se reci cak i sire od granica jedine nam Bosne i Hercegovine, stvarno treba staviti ruku na srce i cestitati im, mi ostali simpatizeri klubova nismo ni do koljena jednom velikanu kao i gospodi koja prati taj klub, vise o tome ce nam reci dobro poznato lice njihove PR sluzbe nama poznatiji kao "pitarsam" samo dok terapija pocne da djeluje na njega. Od mene samo jedno pitanje, jesu li sad plijen ili lovci?
Curva Sud
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 18 feb 2024, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajmo mudzahediniStarmoCity je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:51Topovski udari padaju na teren a s tribine se cuje allahu ekber par puta hahah jaoo

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, tuitamo i 7 gostiju.