Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 19 mar 2011, 23:26

Koliko sam ja mogao primjetiti D. Costa je sličan Ashley Youngu. Ne vidim zašto bismo kupovali tamo nekog Brazilca kad u našoj bašči imamo takvog igrača, vjerovatno i jeftinijeg.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 19 mar 2011, 23:35

Čestitke na pobijedi Mančesteru danas i nadam se da cete osvojiti titulu jer i zasluzili ste igrali ste danas bez igraca manje a izgledalo je kao da nije ni nedostajao igrac napadali ste niste se povukli i dali ste gol uglavnom svaka cast.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2011, 23:39

BluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi Mančesteru danas i nadam se da cete osvojiti titulu jer i zasluzili ste igrali ste danas bez igraca manje a izgledalo je kao da nije ni nedostajao igrac napadali ste niste se povukli i dali ste gol uglavnom svaka cast.
Bolan mi smo imali igrača više jer je Evans dobio crveni
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 mar 2011, 10:05

Juventus i Genoa su pokazali interesovanje za Dimitra Berbatova, napadača Manchester Uniteda, navodi The Sun.
Bugarin postaje sve više frustriran zbog grijanja klupe, te bi na ljeto mogao napustiti Old Trafford.

Pomenuta dva kluba iz Serije A već su kontaktirala Berbatovog menadžera da vide da li će on biti dostupan na ljeto.

Trenutni ugovor 30-godišnjeg napadača sa Crvenim đavolima veže do 2012. godine. Bilo je špekulacija da će ga produžiti, što je malo vjerovatno.

S obzirom da su Wayne Rooney i Javier Hernandez prvi izbor Alexa Fergusona, Berbatov je sve bliže odlasku sa Old Trafforda.

Sad koliko je ovo istina ali u svakom slucaju nebi trebali prodavati Berbatova!
Glory Glory Man United !!! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2011, 10:34

Joj kad ovi novinari pocnu citat misli igraca. Kako to oni znaju da on postaje frustriran? Ja znam da on nikad nece sam trazit transfer, ostaje koliko Fergie to zeli. To je jasno svima sto prate izjave Berbatova. I sto bi to United pustao najboljeg strijelca lige? Samo lude spekulacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2011, 10:46

Cartman je napisao/la:Joj kad ovi novinari pocnu citat misli igraca. Kako to oni znaju da on postaje frustriran? Ja znam da on nikad nece sam trazit transfer, ostaje koliko Fergie to zeli. To je jasno svima sto prate izjave Berbatova. I sto bi to United pustao najboljeg strijelca lige? Samo lude spekulacije.
moraju nesta izmisliti, kako bi imali od čega zivjeti :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 mar 2011, 10:50

Cartman je napisao/la:Joj kad ovi novinari pocnu citat misli igraca. Kako to oni znaju da on postaje frustriran? Ja znam da on nikad nece sam trazit transfer, ostaje koliko Fergie to zeli. To je jasno svima sto prate izjave Berbatova. I sto bi to United pustao najboljeg strijelca lige? Samo lude spekulacije.
Pitanje je zeli li Berbatov ostati. Kako stvari stoje,biti ce on na klupi sada cesce nego u prvom dijelu sezone. Ja jedva cekam da vidim sljedece sezone tandem u napadu Welback-Rooney
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 mar 2011, 10:57

Tesko da ce Welbeck i sl sezone igrati nesta puno jer se Hernandez pokazao jako dobro u prvoj sezoni u klubu a tu je i Macheda ali dobro je sto imamo toliko dobrih i talentovanih napadaca!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 mar 2011, 11:00

Macheda neka i sljedece sezone ostane na posudbi. Welback je puno bolji igrac od njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 mar 2011, 11:03

majestic24 je napisao/la:Macheda neka i sljedece sezone ostane na posudbi. Welback je puno bolji igrac od njega.
Ma tu su negdje a mozda jest bolje da ostane Macheda na posudbi a Welback da bude 3 ili 4 napadac jer sta znas mozda SAF dovede nekog!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 mar 2011, 11:05

majestic24 je napisao/la:Macheda neka i sljedece sezone ostane na posudbi. Welback je puno bolji igrac od njega.
Slazem se da je bolji i ja bih mu dao prije priliku. Vidjet cemo sta ce se desiti sa transferima, jedno je sigurno da United nece kupovati napadaca. Vezni red i odbranu treba pojacati.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 mar 2011, 11:28

Welbeck je bio tehnicki potkovan,samo sada je dobio na fizickom planu,ma zvjer posto.Bolji je od Machede,jer moze da igra pored napada i ljevo krilo,....Ali to su Manchini dragulji,i neka se oba vrate,...So se Berbe tice ,moguce je da ode na ljeto,jer Mancho ima stvarno zavidan napad,.......
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 12:16

trxel je napisao/la:Welbeck je bio tehnicki potkovan,samo sada je dobio na fizickom planu,ma zvjer posto.Bolji je od Machede,jer moze da igra pored napada i ljevo krilo,....Ali to su Manchini dragulji,i neka se oba vrate,...So se Berbe tice ,moguce je da ode na ljeto,jer Mancho ima stvarno zavidan napad,.......
tako bi i bilo jedino dobro rješenje Berba u Italiju uzeti pare na njemu dok se još može jer postoji i mogućnost da nas napusti bez odštete a to ne bi valjalo q.cu a kad su nam napadači u pitanju tandem Hernandez Rooney a Macheda kao ispomoć dok i Wellbeck može tu uletiti ali čini mi se da će ga Ferguson više koristiti na krilu nego u špicu još tu imamo i Owena.Kako god dovoljno je jak napad mada ne bi bilo previše loše dovesti još neku go' mašinu. Prati li ko od vas kako nam igra Macheda u Sampdoriji ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 mar 2011, 12:21

brazzo je napisao/la:
trxel je napisao/la:Welbeck je bio tehnicki potkovan,samo sada je dobio na fizickom planu,ma zvjer posto.Bolji je od Machede,jer moze da igra pored napada i ljevo krilo,....Ali to su Manchini dragulji,i neka se oba vrate,...So se Berbe tice ,moguce je da ode na ljeto,jer Mancho ima stvarno zavidan napad,.......
tako bi i bilo jedino dobro rješenje Berba u Italiju uzeti pare na njemu dok se još može jer postoji i mogućnost da nas napusti bez odštete a to ne bi valjalo q.cu a kad su nam napadači u pitanju tandem Hernandez Rooney a Macheda kao ispomoć dok i Wellbeck može tu uletiti ali čini mi se da će ga Ferguson više koristiti na krilu nego u špicu još tu imamo i Owena.Kako god dovoljno je jak napad mada ne bi bilo previše loše dovesti još neku go' mašinu. Prati li ko od vas kako nam igra Macheda u Sampdoriji ?
Da iskren budem Macheda u Samdoriji slabo igra u prosloj utakmici ga nije bilo ni na klupi nez da nije povrijedjen ili nesta drugo vidjet ce mo danas hocel bit u sastavu.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 12:41

red devil88 je napisao/la: Da iskren budem Macheda u Samdoriji slabo igra u prosloj utakmici ga nije bilo ni na klupi nez da nije povrijedjen ili nesta drugo vidjet ce mo danas hocel bit u sastavu.
Jbg toga se Ferguson najviše i bojao ali dok nisu promijenili trenera dobijao je priliku a sad ne znam ni ja jer nisam dugo pratio šta se dešava sa Sampo-m.Samo se nadam da nam ne počne ''propadati'' kao Balotelli. :|
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 mar 2011, 13:00

Devil je napisao/la:Nece on doci,ni po kojoj logici ne bi mogli da izmajmunisu za njega radnu dozvolu. ;)
Brate sjecas se Tosica? Ispravi me ako grijesim ali nije ni on imao dovoljno nastupa za repku ali se moze uz obrazlozenje da je veliki talenat dobiti radna dozvola u Engleskoj ako se za igraca zalaze veliko ime, citaj Ferguson.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 13:15

[youtube][/youtube] evo jedan odličan video da se sjetimo starih dobrih vremena ;)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 mar 2011, 14:03

brazzo je napisao/la:[youtube][/youtube] evo jedan odličan video da se sjetimo starih dobrih vremena ;)
Prije je bilo ludo, sad je bas teatar... sjede samo :(
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 17:52

haxonja je napisao/la: Prije je bilo ludo, sad je bas teatar... sjede samo :(
sad su gotovo polovina prisutnih na OT-u stranci kad pogledaš koliko je tu azijaca sve ti je jasno svaka njima čast ali ne mogu oni nikad imati onu strast kao momci iz Manchestera.
Berbatov and Man Utd unable to agree on length of new deal
Dimitar Berbatov reportedly wants to sign a new contract which will see out his career at Manchester United.

However, that ambition clashes with United’s ideas of the length of the new deal they are prepared to offer their Bulgarian striker.

Berbatov has scored 20 goals in the Premier League this season, including Saturday's late winner against Bolton Wanderers.

Now the News of the World reports that the former Tottenham Hotspur striker wants to sign a contract that would enable him to finish his career at Old Trafford.

But, for the moment club and player are struggling with the length of time to be offered. His current United contract expires in 2012.
sve je izgledniji transfer Berbatova barem prema natpisima ;)

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 20 mar 2011, 20:28

Nema od odlaska Bugarina nista!!! Ja se bar nadam, u svakom slucaju United uprkos svim kritikama jos uvijek pravi rezultate kada bi 90% najvecih ekipa Evrope spasavalo bod. Onako osakacen tim sa onakvim mentalitetom samo se moze cestitati. Ako je ikada bila potrebna pauza to je sada i ove dvije sedmice ce biti just briliant. Povratak Vide i Parka, Fletchera, Andersona i mozda Owena H. za ulazak u zavrsnicu sezone bice veliki plus u taktikama Sira Alexa.
Ja licno ne vidim ko moze uzeti titulu osim nas, mnogi podcjenjuju ovu ekipu ali ja imam cak ludu ideju da ovaj tim moze otici do kraja!!! Do samog kraja i uzeti sve. U svakom slucaju utakmica sa West Ham ce biti teza nego sa Arsenalom i to ce biti jedna od kljucnih utakmica u gostima.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.