FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Oikamid

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oikamid » 18 feb 2024, 16:22

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:19
Oikamid je napisao/la:
18 feb 2024, 16:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:16

Naravno u historiji sta ti nije jasno? To je za tebe odlican trener koji nam je Tomasevice i slicne doveo,gluho i daleko bilo,jos ta muka da nam tok lika ovdje spominjes. Ljudi iz federalne te derali a ti nam oci otvaras ovdje.
Ma da, ružan i glavat. Tell us more.
Ajde ubleho pogledaj rezultate,proguglaj i sve ce ti se samo pokazati,ispao od ekipe iz federalne,od TC petarde primao
Tako se ukućanima obraćaj.

Lagani foe za nepismene likove.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 18 feb 2024, 16:22

Sve na stranu, ali koliko se na istoku pojavilo stovalaca lika i djela mirze varesanovica nakon 0:2, fascinatno... aferim :salut:
90!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 feb 2024, 16:22

Šta da napišem? Yebo igru nije me ona razyebala koliko to što ne bi nikakva akcija na ubice. Baci Kamen, zapali autobus...Nesta, bilo sta samo učini nešta! Bijednici u strahu ni go ne smjedose da proslave a odose I ne vidjeh kad. Samo Nesta je trebalo napraviti.
Igrači: ma necu da ih pojedinacno ocjenjujem ali ovo je tanko I bezvoljno.
Rožika prvi žuti karton mozes ga ponistiti sa 6 bodova iz naredne dvije utakmice. Ne budel tako uzmi Senijada pod ruku pa za Deželu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 feb 2024, 16:23

Mislim da ce biti jos jedan kojem ce derbi da presudi,obicno trenerima kako nasim tako i njihovim ta utakmica rezove pravi.

Cijele pripreme smo potrošili da bi uigravali duge lopte koje nikoga nemogu pogoditi,lik konta da Liverpool trenira pa ima Salaha da moze fatati ove lopte iza ledja odbrane koje idu.Podcjenio ligu,nista nije naucio iz prvog dijela pa jos gore izgledamo nakon priprema :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 feb 2024, 16:24

Ako ćemo iskreno, jedina utakmica pod Rozmanom koju smo odigrali odlično je protiv Zrinjskog kući u prvom dijelu. Protiv Borca u gostima i djelimično derbi smo odigrali dobro. Ostalo je sve je bila antipropaganda.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 18 feb 2024, 16:25

FKSDoGroba je napisao/la:
18 feb 2024, 16:20
Dadox je napisao/la:
18 feb 2024, 16:20
Borac dobije Tuzlu, i mogu glatko i na Kup ici bez srkleta, tako da ne vjerujem da ce pod rucnom u Kupu ici
Kako igramo i pod rucnom ce nas mlatnut.
Pa i to vala

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 16:25

Besim prekucao vojvodinu a mi igramo sa rahljavim anicicem
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 16:28

Mene istok vise nikad nece vidjet. Kakav primitivizam dan te yebo, gadjas protivnice FUDBALERE petardama, koji qrac ba? Ljudi te fer i posteno raznijeli na terenu, a sutra ce mozda medju njima bit neki novi Ikic ili Sesar kojem cemo se klanjat ovdje kad zagotive klub i dodju na tribinu. Sta su oni krivi za Vedrana ili bilo sta sto je bilo prije 15 godina? Ako vec ne mozes bit gospodin pa dat aplauz, nemoj bit ni kromanjonac i gadjat ih. Jos frajer stolicu izvali i baci na tunel. Fuj. I onda sutra citas o nekom "seljakluku" u Tuzli ili Zenici. Pa raja u Tuzli i Zenici je izmislila bonton za nas istok, pa nek se ljuti ko hoce. DaBogda je suspendovali do kraja sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 18 feb 2024, 16:29

slika
Joj ko se sa nama sprda jbt, tek sad vidim koliko sam rahat bio 2,5 mjeseca, a ja budala brojao dane mjesec prije pocetka. Sad standardno zeludac i nervoza razvali

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 16:30

Haj sve, ali drkanje na Dudića hahaha :lol:
Mi nismo normalni Boga mi. Čovjek je petardu primio od Tuzle City koja je skoro pa iz lige ispala na kraju te sezone, još ona blamaža protiv Čelika :rol:
Pri tome ne branim ovim Simona( kojeg ne bi mogao braniti da mi je šta u rodu nakon ovoga ), nego samo mi smiješno kako uvijek žalimo za trenerima nakon što im se dobro majke spomenemo. Evo ruku dajem da sad Simon ode da bi kukali za njim nakon određenog vremena.
Ovako dalje ne može, to je evidentno.
Ako su iole pametni, dovesti će već sutra stopera. I klupirati kapitena koji iz nekog razloga igra, iako je trebao biti otjeran nakon zadnje utakmice polusezone.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 feb 2024, 16:30

Doveli preko Sabrine Mehmedagica koji nije igrao u Lokomotivi al zato neigra ni kod nas....kaze pojacali se :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 feb 2024, 16:31

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:28
Mene istok vise nikad nece vidjet. Kakav primitivizam dan te yebo, gadjas protivnice FUDBALERE petardama, koji qrac ba? Ljudi te fer i posteno raznijeli na terenu, a sutra ce mozda medju njima bit neki novi Ikic ili Sesar kojem cemo se klanjat ovdje kad zagotive klub i dodju na tribinu. Sta su oni krivi za Vedrana ili bilo sta sto je bilo prije 15 godina? Ako vec ne mozes bit gospodin pa dat aplauz, nemoj bit ni kromanjonac i gadjat ih. Jos frajer stolicu izvali i baci na tunel. Fuj. I onda sutra citas o nekom "seljakluku" u Tuzli ili Zenici. Pa raja u Tuzli i Zenici je izmislila bonton za nas istok, pa nek se ljuti ko hoce. DaBogda je suspendovali do kraja sezone.
Ma istok psihijatrija bogami!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 feb 2024, 16:31

Simon Klovn Rozman.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 18 feb 2024, 16:32

FCUM je napisao/la:
18 feb 2024, 16:25
Besim prekucao vojvodinu a mi igramo sa rahljavim anicicem
Ne do Bog ti da se šta pitaš.
🇵🇸

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 16:32

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:28
Pokazali smo nemoć apsolutno na svim poljima. Prvo na terenu kad je Hasić laktom udario onog igrača, pa onda kasnije i taj incident. Da ne povjeruješ da ih gađaju petardama čovječe. Da je neka provokacija bila pa haj, ali ovako smo samo sebi suspendovali stadion za utakmicu sa Igmanom, a o novčanoj kazni neću pričati.
Pa logičnije mi je da su svopstvene igrače gađali(iako ni to ne bi podržao niti treba bilo kakve takve, i slične debilizme raditi ). Daj Bože da Simon derbija dočeka. Nama se igra magično mora okrenuti za 180 stepeni u narednih 6-7 dana. Kako će to uraditi, ja stvarno ne znam, za takve stvari imamo struku pa nek pokažu da znaju.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 18 feb 2024, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 18 feb 2024, 16:33

Ljudi ne žele da vide da svo zlo ide odozgo.Nama je rukovodstvo kluba nesposobno i to je to.
Očekuje se da trener pravi sistem umjesto vlasnika i uprave,a da na osnovu tog sistema dovedeš trenera i igrače.
Nama svaki trener radi po svom,dovodi i tjera.
Kako je moguće da se niko od uprave ne zapita jeli realno da otjeraš tri igrača sa kakvom takvom reputacijom i dovedeš tri maltene juniora!?
U stvari moguće je jer nam je uprava skup kurvetina i dijasporac koji je sa sportom na vi.
Navijači su mi još gori,klimači glavama u išćekivanju da sistem dođe sam od sebe.
Ljudi dragi jeste li vi na drogama ili namjerno kontrirate?Koji crni Mehmedović,Matanović i Krđalić???
Zašto ne igraju ti momci,zašto su dovedeni?

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 18 feb 2024, 16:34

Taman će ovo iskoristiti da zabrane ulazak navijača i protiv Borca

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 feb 2024, 16:36

Bosniak10 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:34

Pa eto pomocice nam onda,svakako trener rece da mu pritisak publika predstavlja.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 feb 2024, 16:36

Bitno je da mi izigravamo Chelsea i dovodimo kojekakve Muslije koje šaljemo po posudbama, a nemamo **** stopera i nemamo igrača u veznom redu koji može dubinski pas od 5 metara odigrati. Sva nam se igra svodi na stopera koji doda beku, bek vrati stoperu, stoper odigra golmanu, golman odigra beku, bek vrati stoperu, Julardzija se ukaže i primi loptu od stopera i zatim odigra balonsku loptu koja završi u gol autu. Smijurija.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 16:37

Bosniak10 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:34
I treba, suspendovat stadion do kraja sezone. Skandiras igracima "ubice" i istovremeno ih gadjas topovskim udarima, KOJI QRAC JBT???
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MaroonBjelave, ronaldo99, Tarapi i 45 gostiju.