FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
58
31%

Ukupno glasova: 190

BordoBBoja
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBBoja » 18 feb 2024, 17:49

holyman je napisao/la:
18 feb 2024, 17:38
fks74 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:34
strahmeipomisliti je napisao/la:
18 feb 2024, 17:20
Najbolje je da smjenimo Rožmana sa njim i još jedno 10ak igrača i dovedemo 10 novih,proigramo jedno 6/7 kola i onda opet sve ispočetka
Ne treba mijenjati trenera , pustiti ga da napravi što je zamislio. Treba možda zamijeniti seljake sa istočne tribine.
Apsolutno. Moja podrska do kraja 2024, pa cemo vidjeti rezultate. Ovakav tip trenera je svako trazio zadnjih 5 godina i konacno smo ga dobili, dobio je podrsku i slobodu pa neka gura do kraja.
Je6o vise ovo mijenjanje i reorganizaciju svaka 3 mjeseca.
Pa hajd ti to objasni ljudima ovdje
Posebno anlitici sa istoka
Guardiola da dodje, i povede 10 igraca cityja
Opet nesto ne bi valjalo nakon par losih utakmica

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 feb 2024, 17:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 feb 2024, 17:44
Nisam više pametan, Boga mi.
Nakon Zrinjskog i derbija sa konama mislio sam, evo ga, samo da se sad dočeka kraj polusezone pa da se dodatne korekcije naprave. Kako je teklo vrijeme, mi smo sve lošiji bili. I onda kad očekuješ nakon priprema da budemo puno bolji, mi bukvalno samo nastavljamo tamo gdje smo stali( Sloga, Velež, Zrinjski ).
Da Pep dođe nakon Simona neću mu vjerovati.
Svi smo tako mislili, meni je više muka od stalnih promjena, po 10+ transfera, nade, iščekivanja ma svega. Ušli smo u projekat sa Vasoskim podrška pa smjena, pa copy paste sa Dudićem bi. Sad evo Rožman, ne mogu više podnijeti to realno istrpio bih ga do kraja sezone, uslov Europa ako izboriš ostaješ ako ne hvala i prijatno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 18 feb 2024, 17:50

Bez zajebancije kako je moguce da smo ovoliko grohnuli al fakat jel vama ovo jasno kako i zasto ovako, nikakvog napretka nista bukvalno dvije utakmice 0 akcija ama bas nista nista ne razumijem kako i sta je problem evo sve se radi kako hoce trener, nisam za njegov odlazak nista od toga al kako brate moj pa ja bih nametnuo neku svoju igru u ekipi i taktiku za ovoliko vremena jbt ... ne razumijem fakat nisu ovo levati mi imamo jako dobre igrace samo se to trenutno nista ne pokazuje na nivou smo kona sa onim arapom... Bog zna zasto je tako...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 feb 2024, 17:50

Citam ponovo ove Rozmanove izjave i samo se dodatno nerviram. Je li toliko tesko preuzeti odgovornost i reci neke ocigledne stvari? Samo me popisa jos vise.

Sta se izdrkavate vise ba, ko ste? Imate sve sto pozelite, daj da vidimo neki napredak. Mirvic mora postupiti kao Mamic nekad u Dinamu. Postrojiti ih sve i **** im od do, prvom Rozmanu i Ibricicu. **** vise finjak i ispunjavanje svih mogucih zelja.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 feb 2024, 17:54

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:48
Ne znam sto se sve vrijeme dovode zadnji i centralni vezni i onda guras yebenog Penarandu na yebenu 10ku, a igra se preskace i to kao da su pripreme na Camp Nou prosli, svaki pas prejak i 20m ispred igraca. Isto da nam Historicar postavlja ekipu, yebo te vise desetka koja to nije. Sto niste onda doveli normalnu desetku ako se to planiralo igrat?
Penaranda, Julardzija i Kapetanovic pod hitno na hladjenje. Ziljkicu ako je moguce ispisnicu dat. Celika gurnut vec sad, Marinovo je proslo izgleda.
Ma nije Penaranda ništa, a između ostalog nije ni desetka.
Umjesto da se doveo Kiš ili sličan igrač, mi ovo gledamo, smiješno.
Ne mogu da vjerujem da smo zaganjali Menala svim silama, i kad je to propalo da se skroz odustalo od dovođenja krila. Isto ko da je Menalo jedini na svijetu.
Bolje i da su Naliću dali tu astronomsku cifru kako je Simon nazvao, nego da ovo gledamo.
Za stopera je smiješno govoriti, više sam puta o tome pričao, i stvarno mi ne ide u glavu da nisu nikog doveli. I tu su Muharemovića htjeli i kad je to iz nekog razloga propalo, onda smo skontali da je odlična ideja da Aničić ostane u prvih 11.
Najjači mi je Kapetanović i ubačaji, majko moja.. :rol:
I to je isto nevjerovatno, momak trebao nazad na posudbu, i bukvalno preko noći je postao prvotimac, kako?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 17:57

H8Z7 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:14
2 gola Beganovića, 1 Aničićev.
Prvo gol ne znam zašto Beganović vraća loptu, izbij je nemoj riskirati. Drugi gol ne znam šta bih rekao, greška Đuričkovića brza kontra i gol. Treći ne znam ni kako je došlo do njega dovoljno sam bio ljut da išta više ispratim.
Prvi Beganova peta, drugi Đuričković pogriješi al daleko na njihovoj polovini, Aničić prespor i to je to, Kapetanović od linije stigne bliže igraču nego on koji je bio par metara od njega. Treći Began skakuće i pušta da centrira, malo je i Kapetanovićev gol doduše jer mu je pobjegao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 18 feb 2024, 17:59

Penaranda je bolje i vise igrao odbranu danas od vecine nasih igraca iz zadnje linije.
NEMA NAZAD

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 feb 2024, 18:01

Davno je ovaj klub skreno s puta. Ovo sad su samo rezultati toga.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 feb 2024, 18:02

Rozmane yebo li ti Penaranda mamicu bezobraznu da ti yebo.Vodi ga u Domzale ubleho

Ovo cim ne uzme odgovornost i kaze JA SAM KRIV govori ti da je piqketina
Nadao sam se ali sve su prilike da mu je kraj u naredna 3 kola jer sve osim 9 bodova je neuspjeh a on to nece moci.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2024, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 18:02

Al cuj "ne mozemo zabranit nikom da dribla". Pa jbt isto da dolazis u market tri dana i nijedne kasirke nema, pozalis se menadzeru, a on kaze "jbg, ne mogu im ja zabranit da gledaju serije na poslu".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 18 feb 2024, 18:06

mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:57
H8Z7 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:14
2 gola Beganovića, 1 Aničićev.
Prvo gol ne znam zašto Beganović vraća loptu, izbij je nemoj riskirati. Drugi gol ne znam šta bih rekao, greška Đuričkovića brza kontra i gol. Treći ne znam ni kako je došlo do njega dovoljno sam bio ljut da išta više ispratim.
Prvi Beganova peta, drugi Đuričković pogriješi al daleko na njihovoj polovini, Aničić prespor i to je to, Kapetanović od linije stigne bliže igraču nego on koji je bio par metara od njega. Treći Began skakuće i pušta da centrira, malo je i Kapetanovićev gol doduše jer mu je pobjegao
Treći gol je na beku bio Andjušić ne Beganović

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 feb 2024, 18:06

Moraš imati par igraca u svlačionici koji osjecaju klub. Mene vise boli sto nema srca i borbe nego sto nema igre, igraci Širokog se bacaju, bodre jedni druge naši apsolutno bez emocija, ne komuniciraju uopšte, nikakve hemije, energije.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 feb 2024, 18:07

Ne yebu njega igrači neki izgleda ni 1%. Igraju za sebe, ako ne mogu po svom, onda na klupu, i to ih boli khurac, plata ide i redovna je. Odigrat će ovo malo što imaju i odoše na kraju sezone. To ti se desi kad nemaš igrače iz svog pogona, iskusnije igrače, ne ovu dječurliju. Izgubili su svi kompas u klubu.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 feb 2024, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 feb 2024, 18:07

18 feb 2024, 18:02
Al cuj "ne mozemo zabranit nikom da dribla". Pa jbt isto da dolazis u market tri dana i nijedne kasirke nema, pozalis se menadzeru, a on kaze "jbg, ne mogu im ja zabranit da gledaju serije na poslu".
:rol: :rol:

Recenicom "Zadnja trecina terena je na igracima da rade sta hoce" je sve rekao.Uzasna smo ekipa koja igra uzasan fudbal.
Jesil dobio pripreme?Jesi
Jesil dobio rok jedan?Nisi jedan nego jedan i po.
U cemu je problem?
Ako ne mozes samo reci i dovidjenja jer ovo ne zelimo da gledamo.Ako je ovo nakon priprema nakon svega maximum sto mozes da nam pruzis i doneses nemoj molim te vise da nas brukas.Sav kredit si porazom od Zrinjskog 2-0 ispucao,nakon toga treba ti se suditi kao i prethodnima.Dovodjenjem vise smo mi valjali njemu nego on nama a nicim nas nije zaduzio.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2024, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 18 feb 2024, 18:07

18 feb 2024, 17:31
luckystrike je napisao/la:
18 feb 2024, 17:28
kenoHZ je napisao/la:
18 feb 2024, 17:12
Ima li neko sliku ili video da ušutkuje istok, nisam to upratio?
Ja sam to svojim očima gledao i nisam mogao vjerovati. Potvrdio je još jedan momak ovdje a volio bih i da još neko dodatno potvrdi.

Za mene je to golem bezobrazluk i nepoštovanje. Pogotovo jer je imao bezrezervnu podršku sve vrijeme i na poluvremenu ove utakmice je ispraćen s aplauzom.
Ma potvrdit ce svako ko je ostao do kraja na tribini, jest stavio prst na usta definitivno. Ne ono provokativno, dignute glave, al uradio je to
Jao stavio prst. Treba im j mater svima na istoku, kakve bljuvotine izgovaraju.
🇵🇸

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 feb 2024, 18:08

Zrinjski i Borac iznad nas, Velež bara-bara. Pojačane kone, GOŠK pa i Tuzla će imati sigurno istu, možda i bolju predstojeću polusezonu od nas.

U idealnom scenariju možemo uzeti kup i treće mjesto. Realna varijanta je ispadanje iz kupa već od Borca i četvrto mjesto na kraju sezone. Bez iskoraka i bilo kakvog napretka u bilo kojem segmentu.

Nisam za tjeranja, ali Rožman se fkt na pauzi potrudio da izgubi podršku očajnim prelaznim rokom, bespotrebnim tjeranjima igrača od kojih je moglo biti hajra i ono najvažnije: igra u kojoj niko ne zna šta igra niti ima ikakvu ambiciju/ideju šta uraditi prema naprijed.

Nek me demantuju odmah u derbiju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 feb 2024, 18:09

Istinasamo123 je napisao/la:
18 feb 2024, 15:59
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 feb 2024, 15:56
Bio sam bas optimistican pred ovu utakmicu, uprkos onoj sramoti u kupu protiv raspale Slobode. Prvo jer kuci igramo neuporedivo bolje, drugo jer je Siroki tanak, trece jer se nisam uopste mogao sjetiti kad su nas zadnji put dobili na Kosevu (hvala na podsjecanju).

Prvo poluvrijeme slabo, jalovo, sporo, bezidejno. Kontam ponovice se utakmica protiv Slobode, neki remi ili eventualno 1-0. Na kraju, ljudi su nas poderali. Nisam dobro vidio, ali mislim da ono nije bio ofsajd, tj. da je lagano moglo biti 4:0.

Ja stvarno vise ne znam sta da kazem, nisam pametan. Ako mi neko opet pocne o pripremama, vremenu, transferima i uigravanju ekipe, hraknucu monitor. Bas je ovaj isti Siroki imao fore da se uigra u pm. Onaj jucerasnji Zeljkan za nas ovakve izgleda kao Liverpool, da ne spominjem Borac, Zrinjski, Velez.

Hocemo mladog, modernog trenera i SD-a? Moze, evo. Evo im i odrijesene ruke. Tjeraj igraca, makar bio najskuplji i jucer potpisao, sve zelje cemo ti ispuniti. Placacemo obestecenja, sta god hoces. Hoces vrijeme, hoces igrace, hoces pripreme, moze sve. Sve, ali bukvalno sve im je dato. Niko drugi u ligi nema luksuz kakav imaju Rozman i Ibricic, ni blizu.

Opet NISAM za tjeranje, jer to ne bi imalo smisla kad im je dozvoljeno da sve iz korijena promijene, dovedu i otjeraju koga hoce. Sad bi ih ostavio namjerno, makar i u Europu ne otisli, samo sto bi mi na ljeto dobili KURCINU a ne budzet za pojacanja. Snalazi se, radi s tim sto imas. Jos lik opet vrijedja inteligenciju s izjavama nakon utakmice, pa bar se izvini i reci kriv sam u pm...
Ostavi ih namjerno al sebi u kucu druzi se sa kekecima a i mirvica debila zovi.
Ne znam cemu takva komunikacija. Nervozan sam i ja, ali ne iskaljujem se na drugima ovdje.

Nema sad smisla tjerati ih iz hiljadu razloga, prevnstveno jer je Rozmanu i Ibricicu sve podredjeno, znaci sve su radili sami i po svojim zeljama. Strasne su se pare skrsile. Morace se ovo izgurati do kraja. Uostalom, sta je alternativa?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 feb 2024, 18:09

Ali zamisli čega se sjetila slovenska ubleha, da mu Julardzija i Buljubasic drže sredinu terena hahahhahaha, pa nije ovo juniorska liga…

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 feb 2024, 18:10

Pise li sta u brosuri Simone, kad ulozis desetine miliona, izbacic 4-5 igraca koja se tebi ne svidjaju, dovedes svoje i budes qurcina?

Imal to u tvojoj brosuri, kako reagovati? Sta pise?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 18 feb 2024, 18:11

:kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, juka55, Uvijeknapravojstrani i 38 gostiju.