Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
trebaju malo promijeniti atmosferu unutar tih navijackih grupa. A i Mirvic je stvorio neki carsijanerski vibe u klubu, sve je toksicno, na silu, stvara se pritisak igracima, vidjeli smo da ni dobre plate ne donose rezultat.Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
I kad dodje dobar igrac, momentalno se stope u levatski / luzerski mentalitet.
Moraju malo popustiti, napraviti malo radosnije okruzenje, uzivati malo na izlazu, izletu van Sarajeva.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
@mosarajvosa83
Šta ono galamiš sa istoka? Skontali smo te.
Šta ono galamiš sa istoka? Skontali smo te.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sviraj Njegomirovicu izginuse.
Ovi iz TC s pet metara u oblake.
Ovi iz TC s pet metara u oblake.
Oni gadjaju pistoljima i automatskim puskama. Mi jos nismo dosli do tog nivoa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
Jel moguce da je ovaj retard u Banja Luci produzio samo dvije minute utakmicu ?
Kakva sprdacina majko draga.

-
- Kontakt:
To nisam ni racunao,konkretno sam mislio na teren i igrace mada evo vidimo forumski strucnjaci se ibrete divljacima sa istoka,dok su ovi iz Listice uvijek dobri prema nasim igracima.Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:20Oni gadjaju pistoljima i automatskim puskama. Mi jos nismo dosli do tog nivoa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09
Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
I da, ako se neko pita sto vise nema Vojvoda i sto su ugaseni. Zbog toga jer im je klub prestao davati pare da bi navijali, rekli im da za te pare mogu placati jednog igraca mjesecno pa su prestali, ziva istina.

- GrimReaper
- Kontakt:
Dan te j*bo vise puta ste bojkotovali nego i jedna zemlja svoju vladu. Samo jos Horde Zla niste promjenuli sve ostalo je u zadnjih 3-5 godina izmjenuto, zamjenuto, zovnuto, ****, pa evo sad i Vrancic dosao bio pa krenulo svrsavanje na kraju i on kanta za nabijanje. De ti nama reci va'ko iz prve ruke jel vracate Ajlu ili cete ipak Husrefa ili mozda nista ni od toga nece biti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:00Mislis maleni Velez? Mi hebemo i kad od Zrinjskog izgubimo jer nismo navikli i nismo mal klub kao vi i vasih 50 vjernih navijaca koji prave uzarenu atmosferu. Cuj ti njega klub bez ikakvog pritiska hahahhaha kad to budemo kao vi bolje da se ugasimo odmaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:51Klub bez ikakvog pritiska gdje navijace ne **** niko jedan posto ni treneri ni igraci![]()
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Miran budi Ismire nemoj puno mjaukat ovo ono.IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:19Apelujem da se prestanu siriti dezinformacije u ovom teskom momentu. Nije bilo nikakvog usutkivanja od strane gospodina Rozmana!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?
Jel sampionska?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Licemjeri iliti munafici. Imali su vrhunske uslove i osiguranje,kako igraci,tako i onih 20-ak skripara. Bezze drame zbog par topovskih udara a savez jedva docekao da naplacuje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:23To nisam ni racunao,konkretno sam mislio na teren i igrace mada evo vidimo forumski strucnjaci se ibrete divljacima sa istoka,dok su ovi iz Listice uvijek dobri prema nasim igracima.Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:20Oni gadjaju pistoljima i automatskim puskama. Mi jos nismo dosli do tog nivoa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18
Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?
E jest onaj Zeljkan los, sta je ono onako Allahu dragi?? Pa ne mogu gola zabiti iz pet zicera!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ni u čemu. Samo ne glumite više žrtvemosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
I znal se sta, titula Sarajevo ovo ono, mirni budite 
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
jel ide ovo sivac na pripreme u metkovićsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:59Crno-crveni drugu fazu priprema će odraditi u Metkoviću!
February 18, 2024
Nogometaši Čelika su prvu fazu priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH odradili na Trening centru Zenica NS/FS BiH, a trenirali su nešto više od dvije sedmice te odigrali dvije utakmice, a protivnici su bili ekipe Viteza i Radnika iz Bijeljine.
Drugu fazu priprema, naši momci će odraditi van granica BiH, a danas su otputovali u Metković gdje će se zadržati sedam dana te odigrati dvije utakmice. Naši momci će u srijedu igrati utakmicu protiv Čapljine, a u subotu ih očekuje utakmica protiv ekipe Veleža iz Nevesinja.
Nogometaši koji su dobili poziv za pripreme u Metkoviću su: Adi Durmo, Ajdin Brkić, Harun Vardo, Aladin Isaković, Kenan Horić, Davud Arnautović, Faris Bajramović, Eldar Sivac, Muamer Hamzić, Mahir Mehić, Anes Mašić, Talha Tabaković, Edin Durmiš, Emir Karalić, Ali Međuseljac, Adin Begić, Fenan Salčinović, Alden Šetkić, Afan Ibraković, Benjamin Ahmetspahić, Amer Hodžić, Bakir Bašić.
Naši momci će nakon priprema u Metkoviću odigrati još jednu utakmicu, a to će biti ekipa Budućnosti iz Banovića.
Da obavijesti forumski puk da Sivac ide na zavrsne pripreme svog kluba i da je Zeljo bio u pravu
Sretno Eldare
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 18 feb 2024, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Elmir Pilav kontrolor u LP, Napoli-Barcelona 
Svaka čast onom ko progura ovog kriminalca.

Svaka čast onom ko progura ovog kriminalca.
Savez ih gura, oni dižu ruke za Vicu kad se glasa, ovi ih zauzvrat guraju u UEFA-u.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, perodeformero, ristagrad i 14 gostiju.