Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta ovaj mosarajvosa opet laje, ubio ga siroki nogama a on njih topovskim ha ja. Nisam siguran gadjaju li topovskim i u njegovom naselju Hrasnici kada Famos igra.
Ma znam ali ovo je dno dna, vidiš redom kontrolori Hugh Dallas, Roberto Rosetti, Carlos V. Carballo, Bjorn Kuipers i onda ovaj klaun

-
- Kontakt:
Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Odlucite se, je li ovdje nesnosljiv pritisak ili ga nema nikako. Ne moze oboje.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:51Klub bez ikakvog pritiska gdje navijace ne **** niko jedan posto ni treneri ni igraci![]()
Uuuuuuu koje zapažanje, ovo mi je promaklo skroz, a upravu si 100%

Samo se Rožmanu mora priznat da ima muda, dva puta ih ušutkuje.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 feb 2024, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mi jesno losi, i ne ulazeno i borimo se za opstanak. Ali ne ogiramo se sa 3 komada kuci. A hladno mogla jos 2.
Joj autobuske stanice 178 igraca proalo kroz klub i opet pojma nemaju. Nakvih makedonaca, Kapica..Tino, Vrancic ovaj onaj ..pisanje lige. Ali vrhunac je PANENKA ZVANI PENARANDA. S kim Real igra slijedecu, sa Zvijezdom???
Prvi put pocesa nos, drugi put im pikazuje tisina kerovi.
Joj autobuske stanice 178 igraca proalo kroz klub i opet pojma nemaju. Nakvih makedonaca, Kapica..Tino, Vrancic ovaj onaj ..pisanje lige. Ali vrhunac je PANENKA ZVANI PENARANDA. S kim Real igra slijedecu, sa Zvijezdom???
Prvi put pocesa nos, drugi put im pikazuje tisina kerovi.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe
Ti si onaj sto je kacio sliku ubijenog navijaca Borca, kakav si si smrad licemjerni.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:21Pa jel moras biti isti debil kao navijaci sirokog? Ismijavaju mrtvog navijaca,sta sad treba doci i njima ismijavati.. kakva je to politika..scudetto89 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:14Kako kone brane ubice ocm haha, ko kaze da je to dobro gadjati?, ali sa druge strane sto ne pisete kad u listici prekid tekme bude, pogodjen igrac, gadjanje i sl, sto niste tad realni?
Evo ako vam je lakse protiv igmana prazno Kosevo i kaznu novcanu smo dobili, sad ce te mirnije spavati![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koja je to bagra da mlade nogometase Sirokog nazivaju ubojicama.
Cak i za pitarski istok dno dna.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Joj Slovenac ih jos malo pa kreno samarati
Aj sto ih uzima ko budale nego ce ih jos poceti tuci.
Bolji je trener Admir Adzem, nego slovenska prevara.

Aj sto ih uzima ko budale nego ce ih jos poceti tuci.
Bolji je trener Admir Adzem, nego slovenska prevara.
-
- Kontakt:
Kako je odigrao NjegomirovicMaradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?

Na primjer, Marko Capan je u trenutku ubojstva imao punih 5 godina.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:54Koja je to bagra da mlade nogometase Sirokog nazivaju ubojicama.![]()
![]()
![]()
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Tko? policija ili građani, igrači, navijači Širokog??? Vi se nikako odlučitiAntikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:20Oni gadjaju pistoljima i automatskim puskama. Mi jos nismo dosli do tog nivoa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?Vjeverica777 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:09
Ovo je točno u sridu. Čudi me da ijedan trener normalne glave hoće i da vodi utakmicu pored onih divljaka na tribinama...
Zadnja izmjena: Lazarov, dana/u 18 feb 2024, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jel on onaj sto je govorio allahu ekber dok su topovski padali na teren?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:51I ja sam cuo mosarajvosa83 danas na prenosu kako je meketao sa istoka. Samo mu nije uredu sto je ostavio klikere iza sebe
-
- Kontakt:
Neprimjetan. Prvo je kolo,fali mu utakmica da udje u formu ociglednoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:59Kako je odigrao NjegomirovicMaradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?![]()
Može dati koliko god hoće golova, ali Jovo Lukić će za mene uvijek biti panj, a ne napadač. Vrlo čudan sastav, koji nam se na kraju mogao i obiti o glavu. Tri igrača U21 u prvih 11, nešto smrdi. Sreća, dobišmo, zasluženo.
A sad, sljedeće kolo, spektakl
A sad, sljedeće kolo, spektakl

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Hajde, bolje i vi nego Zrinjski, oni mogu nesto proci u Europi pa belaj, vi ne mozeteworchester je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:02Neprimjetan. Prvo je kolo,fali mu utakmica da udje u formu ociglednoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:59Kako je odigrao NjegomirovicMaradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41
Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Iduca 3-4 kola ce odrediti prvenstvo,ako Borac jednu od utakmica u Mostaru pobjedi bojim se da je prvenstvo gotovo pogotovo jer ni Zrinjski nije dominantan kao zadnje dvije godine i bit ce tu jos kikseva i sa nase strane ako ova prevara od crnogorca nastavi ovako igrati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:41Daleko od šampionske, Vinko izveo jako čudan sastav, mislim da je odigrano onoliko koliko je potrebno. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo je vec kritično bilo. Kad je Tuzla dala gol, ušla voda u uši, da se igralo još 10 minuta pitanje je šta bi bilo... ali pored 2 gola, Borac je stvorio 3-4 dobre šanse plus precka. Jovo Lukić pored dva gola, kriminalan, u prvom prebacuje gol sa 7 metara, u drugom jedan na jedan sa golmanom gdje ima vremena da ga pita gdje hoće da suta, on pogađa golmana. Sve u svemu, lose kolo za sve tri ekipe iz vrha, samo što je Borac uspio pobijediti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:29Nisam gledao Borca ,kakva im je igra?
Jel sampionska?
Uglavnom Borac ima paklen raspored Velez gosti,Sarajevo kup,Gosk kuci,Sarajevo kup pa Zrinjski gosti.
Uzdam se u nase komsije da pobjede iduce subote pa da obe strane Neretve slave pobjedu Veleša kao nekada.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kuca neko na vratima . Ukucanin pita : Tko je ?? Odgovor ; TmujoLazarov je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:01Tko? policija ili građani, igrači, navijači Širokog??? Vi se nikako odlučitiAntikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:20Oni gadjaju pistoljima i automatskim puskama. Mi jos nismo dosli do tog nivoa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:18
Vazno je da vi igrace Sarajeva niste gadjali vise puta nasi lijepi kamenjari iz Listice. Samo vam ljudi vratili istom mjerom u cemu je problem?

Sud se ne moze odluciti. A mi znamo. Svi bi pucali da imaju priliku. I ovi igraci. Svi su oni isti. Ubice i fasisti.
Oooo bujrum..pa gde si čovečeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:45Cestitaj braci na pobjedi ako vec nisiKONTRASVIH je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:25NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Zasto su Skripari prespavali jos jedno gostovanje svog kluba?
Jesi dos’o kuci![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.