FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Eto u Zrinjskom sve igraci iz Mostara, kao sto su i u Olimpiji vecina iz Ljubljane, a recimo u Salcburgu svi rodjeni u tom gradu...
Pustite suplju...
Danasnja igra je plod izgubljenog sistema, kojeg trener treba da postavi, da se kostur tima pravi oko veznog reda, gdje smo mi na zalost i najvise pogubljeni i najvise rotiramo...
Ne mozes imati dva vezna i ocekivati da se prilike redaju kao na traci...
Ovo su danas bili panicni Rozmanovi potezi,jer pravi istu gresku koju je pravio i Vasoski i Sablic pa i Mirza...Daj na brzaka da napravimo nesto ultra dobro, ultra ofanzivno, a dobijes na kraju golu kur...
Eto u Zrinjskom sve igraci iz Mostara, kao sto su i u Olimpiji vecina iz Ljubljane, a recimo u Salcburgu svi rodjeni u tom gradu...
Pustite suplju...
Danasnja igra je plod izgubljenog sistema, kojeg trener treba da postavi, da se kostur tima pravi oko veznog reda, gdje smo mi na zalost i najvise pogubljeni i najvise rotiramo...
Ovo su danas bili panicni Rozmanovi potezi,jer pravi istu gresku koju je pravio i Vasoski i Sablic pa i Mirza...Daj na brzaka da napravimo nesto ultra dobro, ultra ofanzivno, a dobijes na kraju golu kur...
-
- Kontakt:
Ok Rozman je prekrizio Zeljkovica, Balta, Vrancic, Šerbercic, Mulalic. Ne uklapaju se, nedisciplina, nisu spremni itd i ok njegov izbor. Al sta je onda s Penerande, Julardzije, Matanovic, Krdzalic oni bi trebali da grizu covjek je prekrizio odredjeni broj igraca i klub je to koštalo da bi ovi dobili priliku i oni umjesto da daju sve sto imaju oni se šepure. Zaključak loša procjena trenera, vjeruje igracima koji mu nista ne vracaju.
Yebace nas Rozman vise vec pokojni Jesic vidjecete.
-
- Kontakt:
Imaju Čorluku, Jakovljevica, Bilbiju nisu svi domaći al imaju karakter pobjednika ne vole gubiti. Bilbija i Jakovljevic kad gube hvataju sudiju za vrat, tuku se s protivnikom, galame na svoje igrace sve dok ne okrenu na svoj mlin utakmicu, mi danas ravna linija 0-3 niko nista, nikakvi emocija.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:33Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Pustite suplju...
- BordoBBoja
- Kontakt:
Treba dzemu berberovica zamolit da se vrati iz penzije
da polaze balerinama kako se bori za klub
da polaze balerinama kako se bori za klub
Ma ovo je kad po stoti put kreces od nule, krizas igrace u sred sezone kao pravis tim...niti treba trosiri rijeci niti zivce.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:33Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Pustite suplju...
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Vrančić je morao više prostora dobiti i to je to.
Za ovu drugu dvojicu je ispričana priča.
Veći je problem ovaj prelazni rok. Danas sam rekao i ponoviti ću, ako su IOLE PAMETNI, već danas će krenuti u potragu za stoperom. Bolje i da **** pojedu sa rečenicom da je sve dovoljno za ovaj rok, nego da ga popušimo u potpunosti.
Veći je problem ovaj prelazni rok. Danas sam rekao i ponoviti ću, ako su IOLE PAMETNI, već danas će krenuti u potragu za stoperom. Bolje i da **** pojedu sa rečenicom da je sve dovoljno za ovaj rok, nego da ga popušimo u potpunosti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Koji domaci igraci, ovi tipa Radovac koji odu u Zelju? Ili ovi kao Turkovic i Torlak koji muzu klub dokle mogu a onda ga pljuju po svim medijima?
Vise su Kovacevic, Benko, Stanojevic, Ikic, Tatomirovic i slicni uradili za klub nego ti "domaci koji znaju sta je FKS". Zbog tog je najgore danas ovo bacanje petardi, zamisli sutra dovedes Capana i on ti kasnije uclani obitelj u klub i dolazi na istok, a ti mu govoris da je ubica i gadjas ga s tribine.
Vise su Kovacevic, Benko, Stanojevic, Ikic, Tatomirovic i slicni uradili za klub nego ti "domaci koji znaju sta je FKS". Zbog tog je najgore danas ovo bacanje petardi, zamisli sutra dovedes Capana i on ti kasnije uclani obitelj u klub i dolazi na istok, a ti mu govoris da je ubica i gadjas ga s tribine.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Po meni veći problem što nemamo jednog vrhunskog prednjeg veznogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:40Ma Vrančić je morao više prostora dobiti i to je to.
-
- Kontakt:
E čuj odbio da radi vježbe na treningu i ljudi vjeruju u to
Pa ovi parmaci takozvana pojačanja mogu se na glavu nasaditi od silnih vježi ali opet su qrac.

Pa ovi parmaci takozvana pojačanja mogu se na glavu nasaditi od silnih vježi ali opet su qrac.
-
- Kontakt:
: 
Mora da je teska vjezba bilaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:43E čuj odbio da radi vježbe na treningu i ljudi vjeruju u to![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Slazem se, moze se to pokusati s Hasicem. Bolje nego nesto izmisljati, tipa nebuloza sa Andjusicem na beku ili sta ja znam. Cim trener pocne takve stvari da radi znak je da se pogubio, to nas je iskustvo naucilo.H8Z7 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:20Imamo mi rješenje za tu famoznu poziciju AMF, garantujem da bi ovo bila dobitna kombinacija:NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:15Nek se ljuti ko hoce, jucer smo vidjeli sta znaci za ekipu jedan kvalitetan ofanzivni vezni igrac, govorim o Hirosu. Iako se vidi da jos nije u formi, kad god je lopta bila kod njega, Zrinjski se nasao u problemu. Jednim pasom ili kretnjom izbaci tri igraca, otvori odbranu, pa ti trci, ganjaj, zatvaraj. Svugdje ga je bilo i preorao je teren, nije ona desetka sto statira, a jos nekakv lud, prgav, vidi se da ima muda. Nama jedan takav fali. Ovdje ljudi grijese kao nece da trce, ne trude se. Ma trce oni, satrase se, ali dzaba. Julardzija ima konjska pluca i garantujem da pretrci vise nego iko, ali dzaba kad on i ako odradi taj sljakerski dio posla, ne moze nesto da iskreira, niti ima takvog u ekipi. Dzaba ti ubica kao Renan u spicu kad nema lopti.
Iliev
Beganović Aničić Đuričković Duraković
Julardžija Buljubašić
Kyeremeh Hasić Anđusić
Renan
Eventualno Anđušić desno a Ziljkić lijevo. Hasić ima taj potez, šut, čita igru ubjeđen sam da bi kao AMF bio pun pogodak, svo vrijeme forsiramo šut izvan 16 ili centaršut na Renana koji ne može svaku utakmicu tako igrati. Ne pamtim kad je Renan iz neke akcije zabio gol nogom što je realno njegova najveća vještina, završnica. Kyeremeh desno može itetako praviti probleme naručito na novim terenima, Nemanja nije zaslužio da bude na klupi. Peneranda malo na klupu da ohladi malo, danas za razliku od Slobode bio je bolji. On treba da ulazi sa klupe kada daleko više može uraditi. Ako je Krdžalić spreman malo i Edina ohladiti.
Vala brate, niti vise imamo sta reci, a zivce su nam odavno satrli ...fera je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:38Ma ovo je kad po stoti put kreces od nule, krizas igrace u sred sezone kao pravis tim...niti treba trosiri rijeci niti zivce.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:33Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Pustite suplju...
Tako je!bordobijeli je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:12Bilo je poraza i nazalost bit ce ih još. Al problem ove ekipe nije ni trcanje ni taktika nego nemaju muda i srca i ne osjecaju dres, klub. Igra se bez emocija, energije, jalovo i blijedo. Niko da zagalimi, klizne, napravi neku frku promjeni tok utakmice, niko ne zna da podigne navijace nekim gestom, potezom, sve hladno i ravna linija.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Rak rana ovog kluba su pitari i neodgojeni pojedinci koji su neostvareni u privatnom, ljubavnom zivotu pa se izdrkavaju po klubu.
Necete razbojnici pitarski.
Podrska Rozmanu i Ibricicu!
Necete razbojnici pitarski.
Podrska Rozmanu i Ibricicu!
Ma ista suplja kao i za Benku sto je bila, lafo nasli ga sa pivom u sobiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:43E čuj odbio da radi vježbe na treningu i ljudi vjeruju u to![]()

A kao druge igrace nisu

Nego, Benko imao tad prevelika primanja, koja nisu mogli podmiriti, pa haj da ga se rijesimo, a navijacima se to mora nekako opravdati.
Neko iz kluba odluci otjerati igraca opravdano ili ne, samo se prospe takva prica.
Kao, sve sami profesionalci, pa nekom zasmetalo sto se jedan igrac napio jedan dan. Kladim se, svake sedmice da se to isto desi u svakoj ekipi u ovoj ligi.
I za Vrancica, sumnjam da je Razman odlucio da ga ne koristi, prije da je to odluka uprave kluba.
Bogami ja veci problem vidim nazad nego u vezi. Beganovic i kapetanovic katastrofalni, zajedno sa djurickovicem. Ista stvar i protiv slobode. Na centarsutevima dozvoliti da protivnik udje ispred tebe i nogama daje golove mi je nerealno za jednu odbranu.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:53Vala brate, niti vise imamo sta reci, a zivce su nam odavno satrli ...fera je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:38Ma ovo je kad po stoti put kreces od nule, krizas igrace u sred sezone kao pravis tim...niti treba trosiri rijeci niti zivce.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:33Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Pustite suplju...
Djurickovic kasnio 18 puta u onim kontrama, a kod prvog gola frajer se namjesta i niko u sut ne izlazi, samo ometaju ilieva.
Ovi iz veze kao da su danas prvu utakmicu igrali zajedno. Totalno pogubljeni. Pa oliveira je dobio 3 lopte u zadnje 2 utakmice..
Puna podrska Rozmanu, nema nazad to neka svima bude jasno, nema otkaza nema reorganizacija.
NEMA NAZAD
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakve veze sad Zivinice imaju?Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:53Vala brate, niti vise imamo sta reci, a zivinice su nam odavno satrli ...fera je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:38Ma ovo je kad po stoti put kreces od nule, krizas igrace u sred sezone kao pravis tim...niti treba trosiri rijeci niti zivce.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:33Meni je to totalno promasena prica, cuj fali nam domacih igraca...
Pustite suplju...
Sva poenta priče, s tim što ti igrači koji odgovaraju opisu ne moraju biti sa Vratnika kao što mnogi misle i žele, može on biti i Makedonac, Hrvat, Australac. Ova ekipa možda ima tehničkog znanja, ali baš to što kažeš, nema hemije, mu***a, karaktera niti povezanosti sa navijačima.Pitarsam je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:58Tako je!bordobijeli je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:12Bilo je poraza i nazalost bit ce ih još. Al problem ove ekipe nije ni trcanje ni taktika nego nemaju muda i srca i ne osjecaju dres, klub. Igra se bez emocija, energije, jalovo i blijedo. Niko da zagalimi, klizne, napravi neku frku promjeni tok utakmice, niko ne zna da podigne navijace nekim gestom, potezom, sve hladno i ravna linija.
Koševo je baš prestalo biti vjetar u leđa ekipi, nema toga pozitivnog pritiska na protivnika, ne pamtim kad se napravio neki preokret, fudbalski mangupluk isl.
Ima u ovoj priči ogromnog posla, makar se večeras počeli povlačiti samo ispravni potezi.
Koliko god ružno zvučalo i suspenzija stadiona može biti nešto pozitivno u svemu ovome ako se odreaguje kako treba.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BordoBBoja
- Kontakt:
Prekokret se napravio recimo u 2 minute protiv radnika.Zeko87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:10Sva poenta priče, s tim što ti igrači koji odgovaraju opisu ne moraju biti sa Vratnika kao što mnogi misle i žele, može on biti i Makedonac, Hrvat, Australac. Ova ekipa možda ima tehničkog znanja, ali baš to što kažeš, nema hemije, mu***a, karaktera niti povezanosti sa navijačima.Pitarsam je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:58Tako je!bordobijeli je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:12Bilo je poraza i nazalost bit ce ih još. Al problem ove ekipe nije ni trcanje ni taktika nego nemaju muda i srca i ne osjecaju dres, klub. Igra se bez emocija, energije, jalovo i blijedo. Niko da zagalimi, klizne, napravi neku frku promjeni tok utakmice, niko ne zna da podigne navijace nekim gestom, potezom, sve hladno i ravna linija.
Koševo je baš prestalo biti vjetar u leđa ekipi, nema toga pozitivnog pritiska na protivnika, ne pamtim kad se napravio neki preokret, fudbalski mangupluk isl.
Ima u ovoj priči ogromnog posla, makar se večeras počeli povlačiti samo ispravni potezi.
Koliko god ružno zvučalo i suspenzija stadiona može biti nešto pozitivno u svemu ovome ako se odreaguje kako treba.
Ali tad nije bilo orangutana sa istoka da polete do ograde i **** sve zivo