FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jednostavno kad se izgubi nista ne valja a pogotovo na ovaj nacin. Vjerovatno sljedeca 3 gostovanja odlucuju o sudbini Rozmana a i nasoj. Niko sad ne spominje Istok zbog kojeg smo dobili prazan stadion a da je Sjever to uradio bio bi haos. Sve u svemu mislim da nismo smjeli izgubiti ovu tekmu al vidjelo se odma da nemamo energije ne dobijamo duele nismo bili agrrsivni. Jednostavno raja je nezadovoljna pristupom i igrom. Svi gube i to nije problem ali na ovakav nacin kuci izgubiti je sramota. Svako ko je pratio mojr postove zna da sam pricao da ova ekipa nema Muda. I neki su me napadali ali evo sad se sve vidjelo. Ovalve utakmice se nekad dobijaju i na borbenost mangupluk agresivnost a ne samo na ljepotu e tu je nasa liga posebna al djaba to pricat nekome.
-
- Kontakt:
Šta sve ljudi pišu, Bože ti sačuvaj. Ziljkić naš najoblji igrač sa potencijalom ? Đuričkoviću kapitenska ? Neko namještanje Europe Slogi ? Kaze Slogi SAMO 5 bodova bježimo, a ukivaju Velež u zvijezde i Klafurića koji imaju igru 100 puta bolju od nas i oni bježe Slogi "OGROMNIH" 6 slovima (ŠEST) bodova (inače 1 bod više nego mi).
Očgiledno je da je utakmica protiv Slobode izgubljena (iako smo prošli) zbog veznog reda, koji nije postojao. To Simon nije primjetio ili jeste ali nije odreagovao i to nas je koštalo jučer protiv Širokog. Da smo imali bolji vezni red sa Mustafićem umjesto Penerande na njegovoj izmišljenoj poziciji mislim da bi u prvom uspjeli uradit nešto što bi utakmicu prelomilo kao što je prelomio njihov gol na početku drugog (moje mišljenje). Svakako da nam treba osvježenje u veznom i da Julardžija nije neko ko može iznosit lopte i vezat zadnji dio ekipe sa napadom, za nadati se da će Matanović ili barem Krdžalić uspjeti to valjda su zato i dovedeni.
Bekove ne treba posebno komentarisati, užasni su, pogotovo desna strana gdje je Beganović, i tu je velika greška Rožmana jer je pustio Mulalića a koristit će Kyeremeha na beku kojeg je Said vozao u Tuzli. Što se stopera tiče mislim da nisu loši, nego je problem visoko stajanje.
Ps ne branim Simona, rezultati mi ne daju da ga branim, ali svakako nisam za zamjenu još uvijek jer je i dalje u kupu i velike su šanse da će izboriti Europu, vjerujem da će popraviti ovo, u suprotnom na proljeće mu se ne piše dobro.
Očgiledno je da je utakmica protiv Slobode izgubljena (iako smo prošli) zbog veznog reda, koji nije postojao. To Simon nije primjetio ili jeste ali nije odreagovao i to nas je koštalo jučer protiv Širokog. Da smo imali bolji vezni red sa Mustafićem umjesto Penerande na njegovoj izmišljenoj poziciji mislim da bi u prvom uspjeli uradit nešto što bi utakmicu prelomilo kao što je prelomio njihov gol na početku drugog (moje mišljenje). Svakako da nam treba osvježenje u veznom i da Julardžija nije neko ko može iznosit lopte i vezat zadnji dio ekipe sa napadom, za nadati se da će Matanović ili barem Krdžalić uspjeti to valjda su zato i dovedeni.
Bekove ne treba posebno komentarisati, užasni su, pogotovo desna strana gdje je Beganović, i tu je velika greška Rožmana jer je pustio Mulalića a koristit će Kyeremeha na beku kojeg je Said vozao u Tuzli. Što se stopera tiče mislim da nisu loši, nego je problem visoko stajanje.
Ps ne branim Simona, rezultati mi ne daju da ga branim, ali svakako nisam za zamjenu još uvijek jer je i dalje u kupu i velike su šanse da će izboriti Europu, vjerujem da će popraviti ovo, u suprotnom na proljeće mu se ne piše dobro.

- Osttribine
- Kontakt:
Kratak je put od sudit cu mu nakon Evrope i evropskih utakmica jer su ti kazes titule u ligi nevazne do ovog boldiranog sa cime se i ja slazem. Djeluje da se slovenac pogubio i te kako, nema tu ni discipline, potez Ziljkica nakon izmjene je za ispisnice iz kluba jos jutros.AVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:19Koje pobjede o čemu pričaš ???? Tuzla i Gošk kući???? Pa dali si realan. To trebaš pobjediti sa 9 igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:29Bez desetke smo i ostvarili maltene sve pobjede do sad. Danas smo igrali 4231 i evo rezultata.
A normalno da je izumrla pozicija, nabroj mi pet ekipa koje danas igraju s tom vrstom desetke o kojoj ti pricas. Niko ziv to vise ne igra, Man Utd jedino sa Brunom.
Juče 4231 je počeo i ko je bio na toj pozicij Penaranda frajer se na snalazi na svojoj primarnoj a kamoli na AM.
Pa šta je kasnije pokušao poredao ih u 442 ludost za ludosti i na kraju stavljanje Anđušića na beka. Frajer je pogubljen totalno kao profesor kad je Zeljkovića stavio na stopera protiv Sloge.
Za bilo koju formaciju moraš imati igrače koje če odgovoriti tim pozicijama
5 krilnih napadača,
4 beka
6 defanzivnih veznih
1 napadača
Kapelo da dođe ne bi mogao sastavit formaciju a kamo ovaj. Rasturio je ekipu i zato nam igra izgleda totalno bezidejno i samo zavisimo od individualnog učinka pojedinaca
Ali Rozmana sad smijeniti bilo bi glupost, ja bih ga ostavio do kraja sezone, neka pokusa nesto u tom Kupu, mada sa ovakvom igrom nemamo ni tu sta traziti. Ali eto cisto da se ne zali poslije za njim kao za Sablicem, Kodrom, pa i Dudicem vidim.
Od 2013 otkad je dosao kosooki, Zrinjski ima 6 titula i 1 kupa, koji jedva skupe 7 milja na stadionu, igrali grupnu fazu KL i to odlicno (svaka cast ljudima), mi 3 titule i 3 kupa, Borac ce imati sa ovom sezonom 2 titule kako je krenulo.
Ugruhani milioni eura u ekipu i ss, kamp i ostale stvari zadnju deceniju, kao svi klubovi skupa kad ih stavis na jednu stranu, nas na drugu opet mi imamo vise ulozenih sredstava. Promjenili more trenera od Vardara pa do Triglava. Promjenili dosad 3 vlasnika ili suvlasnika kako god. Proslo kroz upravu more nekakvih kvazi strucnjaka, placenika, khurava, mesetara, menadzera, prevaranata do ozbiljnih ljudi koji se nisu dugo zadrzali. Imali smo promjena more nekakvih sistema, projekata, era itd., i opet smo kao u doba Jesica zavrsili. Najjaca mi je stvar kad kazu navijaci krivi, Istok kriv, Sjever kriv, a u klubu za deceniju nisu uspjeli uspostaviti sistem dod dana danasnjeg. Stalno promjene, stalno neka previranja, tjeranja odlasci, dolasci.
E sad Rozman je kap u moru, nije on sebe doveo i ljude i dao sebi platu. Niti ga je doveo Istok ili Sjever. Njegovo preveliko samouvjerenje, podcijenjivanje i bez imalo samokriticnosti, uvjeren da sve zna, bez imalo realnosti da sagleda oko sebe, dovelo ga tu gdje jest i nas. Vlasnici vode brigu o klubu ili ne vode ovisi kako gledamo. Nisam za to da ga otjeraju, ali znam da se nece dugo zadrzati. Ne zbog navijaca ili rezulatat, jer mi se ne cini materijal da ce fajtati i nostiti sa pritiskom. Piso sam nedavno da vidimo od kakvog je materijala i koliko je spreman izdrzati. I kad sam pisao da ce ga pocet tjerati ili skandirati, pocese salve napada. Pratim ja Sarajevo predugo da ne bi znao kakva su raja kod nas i ocekivanja. Prevelika su kod nas ocekivanja uvijek i bila, najevca u ovoj zemlji ne samo nas nego od javnosti, sviju i svega. I nije toksicna sredina, nego imamo bezmude igrace koji nisu navikli na pritisak i visoka ocekivanja, dodju ovdje i pobjegnu jer se pichkice ne smiju nositi sa 5000 ili 6000 navijaca, a d ane pricamo kad igramo pred 20000, koji im zvizde kad igraju lose ili neki ne znaju. Nek se vrate u seoske klubove i igraci i treneri odakle su sljegli, za boljeg i nisu. I btw., opet cu napisati ne mozes igrati bez igraca iz valstitog pogona!!! Ne mislim na ove lanene akademce, nego na igrace koji su duze tu, ne moraju biti neki ekstra kvalitet, ali MORAS imas 4,5 svojih igraca i jos namjamnje 2 covjeka u ss, jer drugacije to izgleda. I u upravi moraju sjediti najmanje 2 bivsa igraca, ne moraju imati neke zahtjevne funkcije, ali nek su tu i nek imaju neku rijec. I vlasnici ne mogu biti daleko od kluba, i to nas uveliko yebe. Niti imamo sposbne ljude u upravi.
Klub je izgubio identitet, poveznicu sa navijacima, kone kakve god da su, oni drze tu liniju svoju, i savaka im cast na tome, skidam im kapu, vode se to linijom, to ih i drzi nekako. Mora se nesto mijenjati u klubu u smislu ambicija, jer ne moze biti da je doslo do toga smo i prestali da se borimo za titule jer nemamo spsobne ljude.
Ugruhani milioni eura u ekipu i ss, kamp i ostale stvari zadnju deceniju, kao svi klubovi skupa kad ih stavis na jednu stranu, nas na drugu opet mi imamo vise ulozenih sredstava. Promjenili more trenera od Vardara pa do Triglava. Promjenili dosad 3 vlasnika ili suvlasnika kako god. Proslo kroz upravu more nekakvih kvazi strucnjaka, placenika, khurava, mesetara, menadzera, prevaranata do ozbiljnih ljudi koji se nisu dugo zadrzali. Imali smo promjena more nekakvih sistema, projekata, era itd., i opet smo kao u doba Jesica zavrsili. Najjaca mi je stvar kad kazu navijaci krivi, Istok kriv, Sjever kriv, a u klubu za deceniju nisu uspjeli uspostaviti sistem dod dana danasnjeg. Stalno promjene, stalno neka previranja, tjeranja odlasci, dolasci.
E sad Rozman je kap u moru, nije on sebe doveo i ljude i dao sebi platu. Niti ga je doveo Istok ili Sjever. Njegovo preveliko samouvjerenje, podcijenjivanje i bez imalo samokriticnosti, uvjeren da sve zna, bez imalo realnosti da sagleda oko sebe, dovelo ga tu gdje jest i nas. Vlasnici vode brigu o klubu ili ne vode ovisi kako gledamo. Nisam za to da ga otjeraju, ali znam da se nece dugo zadrzati. Ne zbog navijaca ili rezulatat, jer mi se ne cini materijal da ce fajtati i nostiti sa pritiskom. Piso sam nedavno da vidimo od kakvog je materijala i koliko je spreman izdrzati. I kad sam pisao da ce ga pocet tjerati ili skandirati, pocese salve napada. Pratim ja Sarajevo predugo da ne bi znao kakva su raja kod nas i ocekivanja. Prevelika su kod nas ocekivanja uvijek i bila, najevca u ovoj zemlji ne samo nas nego od javnosti, sviju i svega. I nije toksicna sredina, nego imamo bezmude igrace koji nisu navikli na pritisak i visoka ocekivanja, dodju ovdje i pobjegnu jer se pichkice ne smiju nositi sa 5000 ili 6000 navijaca, a d ane pricamo kad igramo pred 20000, koji im zvizde kad igraju lose ili neki ne znaju. Nek se vrate u seoske klubove i igraci i treneri odakle su sljegli, za boljeg i nisu. I btw., opet cu napisati ne mozes igrati bez igraca iz valstitog pogona!!! Ne mislim na ove lanene akademce, nego na igrace koji su duze tu, ne moraju biti neki ekstra kvalitet, ali MORAS imas 4,5 svojih igraca i jos namjamnje 2 covjeka u ss, jer drugacije to izgleda. I u upravi moraju sjediti najmanje 2 bivsa igraca, ne moraju imati neke zahtjevne funkcije, ali nek su tu i nek imaju neku rijec. I vlasnici ne mogu biti daleko od kluba, i to nas uveliko yebe. Niti imamo sposbne ljude u upravi.
Klub je izgubio identitet, poveznicu sa navijacima, kone kakve god da su, oni drze tu liniju svoju, i savaka im cast na tome, skidam im kapu, vode se to linijom, to ih i drzi nekako. Mora se nesto mijenjati u klubu u smislu ambicija, jer ne moze biti da je doslo do toga smo i prestali da se borimo za titule jer nemamo spsobne ljude.
Ja ne bi mjenjao trenera pa makar i ispali. Nas mentalitet… poslije svake pobjede se dize u nebesa to odmah ide liga prvaka i grupne faze… poslije poraza ispadanje i **** blizih i daljih clanova porodice 
Ima li gdje kakve sredine …..
I ja sam ljut kao i svi i fakat je juce bilo katastrofa, ali ni od mjenjanja nema nista. Juce utakmica je izgubljena zbog Rozmana i to je jedina istina. Valjda je i njemu cilj ( zbog sebe ) da nadje pravu konbinaciju i da se sto prije dignemo i pocnemo igrati.
I ja sam ljut kao i svi i fakat je juce bilo katastrofa, ali ni od mjenjanja nema nista. Juce utakmica je izgubljena zbog Rozmana i to je jedina istina. Valjda je i njemu cilj ( zbog sebe ) da nadje pravu konbinaciju i da se sto prije dignemo i pocnemo igrati.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Da nazalost detekcija ti je za deset, mi smo kao narod jednostavno premalo sposobni da ista ucinimo, i vec tradicionalno kasnimo u svemu jedno dvadesetak godina, posebno Bosnjaci iz Bosne.napoleon72 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:46Bosnjaci kao narod nisu sposobni da trafiku vode a kamoli klub. U svim sferama drustva smo bijedni. Da Zrinjski 10 godina ima ovakve uslove i investitore, do sad bi Intera tukli pod Bijelim.Brijegom koji bi bio stadion 7. kategorije.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:41Osim para koje se bacaju u vjetar ništa ne valja.I to je od Tana pa na ovamo.
Neznanje,bahatos,korumpcija,papanluk itd.
Navijači također slika i prilika kluba.
Jbg stoljeca **** u mozak i lopate, **** nam majku.
O utakmici necu nista, sve ste rekli, za to nemam snage, a mislio sam da sa ovim stafom idemo konacno naprijed.
Nipišto mijenjati trenera, jer to je opet u krug sve. Pustiti do kraja sezone da vidimo šta će biti.
Vidi primjer Jakirovića ili Tuchela sve očajno ali im ne daju otkaz nego će istrpiti taj period
Vidi primjer Jakirovića ili Tuchela sve očajno ali im ne daju otkaz nego će istrpiti taj period
Skupih snage da pregledam izvjestaj od juce. Nama je glavni problem ono sto se govorilo prije pocetka sezone.
Kreacija! Plus na to da dodam da je previse sebicnosti u napadu. Svi gledaju da zavrse akciju pa i taj Hasic koji nam je vjerovatno najbolji igrac, ali svaku gleda uglavnom da sam zavrsi iako ima bolje opcije sigurno od suta. Penaranda da ne govorim o odlukama da stane, uspori, ne doda, dribla kad ne treba, najvise losih odluka je na njemu.
Treca stvar je evidentno losa forma gdje se nije ufatio zamah kad je trebao na pripremama. Niko mi ne moze reci da ekipa koja je dosta utakmica odlicno odigrala, zaboravila igrati. Pogotovo recimo par Djurickovic-Anicic. Obojica kriminalni juce, plus Began katastrofa ona peta od cega je sve pocelo. Drugi gol greska Djurickovica a vala i Anicic pusta Kapetanovicu da zaustavi onog kupresaka a on blizi igracu, morao je reagovati al jbg sad.
Nije to toliko lose bilo u prvom poluvremenu ali jednostavno previse soliranja u napadu svih redom. Dodas na to katastrofa formu pojedinih i eto rezultata.
Nemamo nista od smjena sad to je sigurno, osim toga ima jos dosta da se igra. Nije obecavajuce ni meni ali vidjecemo sad od cega su svi redom.
Kreacija! Plus na to da dodam da je previse sebicnosti u napadu. Svi gledaju da zavrse akciju pa i taj Hasic koji nam je vjerovatno najbolji igrac, ali svaku gleda uglavnom da sam zavrsi iako ima bolje opcije sigurno od suta. Penaranda da ne govorim o odlukama da stane, uspori, ne doda, dribla kad ne treba, najvise losih odluka je na njemu.
Treca stvar je evidentno losa forma gdje se nije ufatio zamah kad je trebao na pripremama. Niko mi ne moze reci da ekipa koja je dosta utakmica odlicno odigrala, zaboravila igrati. Pogotovo recimo par Djurickovic-Anicic. Obojica kriminalni juce, plus Began katastrofa ona peta od cega je sve pocelo. Drugi gol greska Djurickovica a vala i Anicic pusta Kapetanovicu da zaustavi onog kupresaka a on blizi igracu, morao je reagovati al jbg sad.
Nije to toliko lose bilo u prvom poluvremenu ali jednostavno previse soliranja u napadu svih redom. Dodas na to katastrofa formu pojedinih i eto rezultata.
Nemamo nista od smjena sad to je sigurno, osim toga ima jos dosta da se igra. Nije obecavajuce ni meni ali vidjecemo sad od cega su svi redom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100 ODSTONisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:30Lebron James, koji je zvijer fizicki sa 4 banke, popije casu-dvije vina uz veceru svaki dan. Nije heroin. Da je Benko onda otjeran radi dva piva su price za malu djecu. Ali nije isto to i razguliti se navecer, pa sutra mahmurati na treningu. Mislim, ako je istina sto se pricalo za Baltu.
Nebitan je na kraju Balta kao Balta, nego sto su igraci tjerani i dovodjeni po zeljama trenera i SD-a. Ne samo igraci, oni apsolutne ovlasti imaju. Rijetki su klubovi gdje te tako sef ispostuje. Rozman do kraja karijere nece imati takve uslove, ni Ibricic. U 99% klubova bi im se reklo: imas to sto imas, pravi ekipu. Eventualno pare za par ciljanih pojacanja i to je to. To se povjerenje uzvrati tako sto, za pocetak, preuzmes odgovornost i priznas sta ne stima.
Dobro je neko nedavno napisao da nam nema napretka dok Mirvic ne pocne nogom vrata od svlacionice otvarati.
i tribinu istok zatvoriti do daljnjeg iako imam npr sezonsku. Pisanja i pricanja i anegdote o istocnoj tribini, ispricane od strane npr Peljte i ostalih su samo doprinijeli tome da se pocinje isticati ko je veci orangutan. Najljepse da se zatvori i to par utakmica, da se to iscisti.
Kad trebaju krila ekipi na pocetku, da probijemo led, zabijemo gol.. ono ko wimbledon. Sutnja i poneki stidljivi aplauz. Kao da se ceka i suti da kola krenu nizbrdo. I to se desi netom u 47oj samo sto spiker rece Sar-SIr 0:0 pocinje ono, veparsko, divlje ponasanje, bez truna podrske guranja, vec iscekivanja da se strovalimo u jamu sto dublje.. nevjerovatno
na stranu sto nemamo fajtere, mangupe, rodjene pobjednike u ekipi. Koji ce zarad pobjede i sebe staviti u 10ti plan.
nista, istrpiti ovo. Ko ce sad opet krizaljke, otpisa robe, ko ce to poplacati?? Vidjeti na sta ce izaci. Realno je da dozivimo taj "pad" sa ovim trenerom, nadam se da smo dotaklni dno i da mozemo samo na bolje. Ne mogu oni sad imati Fergusona a mi ublehu. A npr likovali smo kad Zri nijei mao suta u okvir na Kosevu ili smo zeljkana ubili kao sto i treba vola u kupusu.
Pa pred ljeto i pripreme podvuci crtu, za i protiv. Ako ne bude to to, dovesti nekog starijeg trenera ali ocito da nema pravila kako ce na kraju sve naleci i funkcionirati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
To sam napisao zatonšto u našoj ligi imaš pun qurac stvari osim dobr igre koje se moraju poklopiti da bi osvojio titulu a dobra igra ostaje.Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2024, 09:00Kratak je put od sudit cu mu nakon Evrope i evropskih utakmica jer su ti kazes titule u ligi nevazne do ovog boldiranog sa cime se i ja slazem. Djeluje da se slovenac pogubio i te kako, nema tu ni discipline, potez Ziljkica nakon izmjene je za ispisnice iz kluba jos jutros.AVNOJ je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:19Koje pobjede o čemu pričaš ???? Tuzla i Gošk kući???? Pa dali si realan. To trebaš pobjediti sa 9 igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:29
Bez desetke smo i ostvarili maltene sve pobjede do sad. Danas smo igrali 4231 i evo rezultata.
A normalno da je izumrla pozicija, nabroj mi pet ekipa koje danas igraju s tom vrstom desetke o kojoj ti pricas. Niko ziv to vise ne igra, Man Utd jedino sa Brunom.
Juče 4231 je počeo i ko je bio na toj pozicij Penaranda frajer se na snalazi na svojoj primarnoj a kamoli na AM.
Pa šta je kasnije pokušao poredao ih u 442 ludost za ludosti i na kraju stavljanje Anđušića na beka. Frajer je pogubljen totalno kao profesor kad je Zeljkovića stavio na stopera protiv Sloge.
Za bilo koju formaciju moraš imati igrače koje če odgovoriti tim pozicijama
5 krilnih napadača,
4 beka
6 defanzivnih veznih
1 napadača
Kapelo da dođe ne bi mogao sastavit formaciju a kamo ovaj. Rasturio je ekipu i zato nam igra izgleda totalno bezidejno i samo zavisimo od individualnog učinka pojedinaca
Ali Rozmana sad smijeniti bilo bi glupost, ja bih ga ostavio do kraja sezone, neka pokusa nesto u tom Kupu, mada sa ovakvom igrom nemamo ni tu sta traziti. Ali eto cisto da se ne zali poslije za njim kao za Sablicem, Kodrom, pa i Dudicem vidim.
Ma kakva smjena to bi bila još jedna ludost i dokaz da ne znamo kud gonimo sam je birao kao niko do sad nek dokazuje svoje ideje. Njemu kao i igračima treba publika da sudi ako imaju obraza i hrabrosti izlaziti sa stadiona kao juče onda bujrum svima.
Nije mi jasno nikako da je doveo igrače koje je želio i sad ne zna šta bi sa njima 20 i nešto utakmica nešto pokušavaš i opet nikakvog napretka. Koliko još da čekamo do kraja prvenstva pa eto čekat čemo što se mene tiče.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Šta ono bi jučer majku ti ****? Šta ono odgledah **** ti sve?
Kakav rezultat, kakvo primanje golova, kakva igra. Nemam riječi. Neka ih bude stid i sram za onakvu predstavu, od Rožmana pa nadalje. SRAMOTA!!! Moja je podrška i dalje prisutna i za stručni štab i za igrače, ali ne može onako majku mu ****.

Slažem se. Promjene nista ne donose opet ce novi trener dovodit svoje igrace izgovori ce biti nije prosao pripreme bolje se strpit pa da vidimo sta ce biti.Hamagara je napisao/la: ↑19 feb 2024, 09:09Ja ne bi mjenjao trenera pa makar i ispali. Nas mentalitet… poslije svake pobjede se dize u nebesa to odmah ide liga prvaka i grupne faze… poslije poraza ispadanje i **** blizih i daljih clanova porodice
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Meni je teže palo nego da su nas mali plavi dobili. Ubice nas otresle ko slinu i jos im dosli i navijaci nakon 15 godina. FujMorpheus je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:07Šta ono bi jučer majku ti ****? Šta ono odgledah **** ti sve?![]()
![]()
Kakav rezultat, kakvo primanje golova, kakva igra. Nemam riječi. Neka ih bude stid i sram za onakvu predstavu, od Rožmana pa nadalje. SRAMOTA!!! Moja je podrška i dalje prisutna i za stručni štab i za igrače, ali ne može onako majku mu ****.
Mater im **** pojaviše se taman kad pobijediše.roccosiffredi je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:13Meni je teže palo nego da su nas mali plavi dobili. Ubice nas otresle ko slinu i jos im dosli i navijaci nakon 15 godina. Fuj
S ovakvom igrom mi cemo dobit Zvijezdu 1-0, a onda ce nas ovi sa krmetnjaka satrati. Onda ce bit, sto se nije smijenio ranije.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Mene samo zanima imaju li ovi nasi igraci neke bonuse kad pobijede i odbija li im se sta od plate kad ovako kiksaju
Kad vec ne ginu i ne igraju kako treba za klub i navijace imaju li te bonuse i kazne da se bore za svoj djep
Kad vec ne ginu i ne igraju kako treba za klub i navijace imaju li te bonuse i kazne da se bore za svoj djep
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako cemo danas reci da trebamo lika istrpiti ne mozemo ga opet nakon 2 utakmice tjerati.. I da ne daj Boze zijanimo u derbiju.
Nek se cupa kako zna i umije, nek izmijesa komplet ekipu. Ziljkic, peneranda na klupu. Nek ubaci andjusica. Hasica u sredinu na 10.
nek izmisljaju toplu vodu. Stvarno su sve dobili, prevelik bi udarac za nas bio ponovo ispocetka za 15 utakmica.
- 1 9 4 6 -
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 19 feb 2024, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sačekao sam malo da se ohladim i donesem neke zaključke, ali i dalje mi mnoge stvari nisu jasne.
Odmah da kažem, pogriješio sam za Penerandu. Mislio sam da će nešto biti od tog momka, ali ono je kriminalno. Hajde što je pelja do besvijesti i ima uvijek dva-tri poteza viška, ali što je bezobrazan i neće da prati upute, to je za klupe u narednih pet utakmica. Ne prati igru, kad treba da zaganja, on stoji, ne kreće se dobro, statičan. Jučer mu Julardžija i Buljubašić govore da izađe i pokrije, on samo odmahne glavom. Od njega nema ništa i treba ga zakovati na klupu odmah narednu utakmicu.
Pored njega, Ziljkić je užasan, Julardžija pogubljen.
Ne znam šta se dešava s ovom ekipom i kako od one igre kad je Rožman došao, pa evo i s ovih priprema, dođeš na ovo. Pročitana igra, bezvezno nabijanje, duge lopte, komplikovanje, nema kretnje od strane igrača već se trojica dodaju u nedogled. Nerviraju me ograničeni debilni igrači kojima treba dvije minute da izvedu prekide, koji se zapetljaju u osnovnim fudbalskim radnjama, koji ne znaju da se kreću itd. Ne mogu da vjerujem da svaki dan treniraš i to ti je posao, a osnovne ebene fudbalske elemente ne znaš. Ibretim se i dalje..
Svi se mi nadamo tom modernom fudbalu, ali ovdje to neće proći. Ustvari hoće, ali moraš dovesti školovane igrače. Moj mozak ne može da shvati da neko ko se bavi fudbalom i trenira čitav život ne zna osnovne elemente i mehanizme. Ne mogu da shvatim da ne znaju da se kreću, da se ponašaju u odbrani, pa primimo tri amaterska gola. Ne znaju na dodir-dva da igraju, da izvuku protivnika. Ja bih se ubio da mi je fudbal posao, da mlatim tolike pare i da dođem na utakmicu i krijem se iza protivnika, a igram za FKS. Ja bih platio da mi klub da papire i od stida bih otišao igrati u Metallegheu. Beganović ne zna da degažira loptu na zapad, Ziljkić i dalje sam sebe dribla, Pena svoja priča, Julardžija i Buljubašić u svom svijetu i prvom do sebe, Kapetanoviću mora Rožman s klupe objasniti da treba protrčati u prazan prostor itd. Jedini vrijedni pomena su Đuričković (koji zaslužuje kapitensku) i Iliev.
Naravno da nisam za smjenu Rožmana, ništa to neće donijeti. Neke stvari se moraju odmah i hitno mijenjati. Simon mora odustati od tog nekog modernog i evropskog fudbala, jer ovakve hablečine od igrača to ne mogu ni 1% dokučiti, jer su fudbalski neobrazovani. Beganović u odbrani petom nešto odigrava, jer tikvan ne zna da je ispuca u aut. Formacija i igrači se moraju mijenjati, moramo se dohavizati što prije i narednu utakmicu upisati tri boda. Ukoliko se to ne desi, nastaće kriza i haos.
Svi moraju da lupe sebi šamar, od igrača do Rožmana. Najgore je što u ovoj ekipi ne vidim nekog inata, ne vidim damu. Ja da primam ovu lovu, da imam uslove i da igram za FKS, ja bih se na glavu nasadio dok situaciju ne prokrenem. Do naredne utakmice se to mora uraditi, pa će se taj trud isplatiti. Rožman mora mijenjati ideju, viziju, filozofiju, formaciju, igrače, ma sve, totalni restart je ovdje potreban.
Po meni, ovako bih ja to nešto postavio odmah narednu utakmicu. Dao bih šansu i Mehmedoviću, neka momak pokaže šta može, teško da može biti gori. Mora se vratiti na 4-3-3 ili ova dole postavka s Hasićem na desetci.
Iliev
Beganović Đuričković Čelik Radović
Mustafić Krdžalić Buljubašić
Hasić Renan Anđušić
Iliev
Mustafić Krdžalić
Kyeremeh Hasić Anđušić
Renan
Odmah da kažem, pogriješio sam za Penerandu. Mislio sam da će nešto biti od tog momka, ali ono je kriminalno. Hajde što je pelja do besvijesti i ima uvijek dva-tri poteza viška, ali što je bezobrazan i neće da prati upute, to je za klupe u narednih pet utakmica. Ne prati igru, kad treba da zaganja, on stoji, ne kreće se dobro, statičan. Jučer mu Julardžija i Buljubašić govore da izađe i pokrije, on samo odmahne glavom. Od njega nema ništa i treba ga zakovati na klupu odmah narednu utakmicu.
Pored njega, Ziljkić je užasan, Julardžija pogubljen.
Ne znam šta se dešava s ovom ekipom i kako od one igre kad je Rožman došao, pa evo i s ovih priprema, dođeš na ovo. Pročitana igra, bezvezno nabijanje, duge lopte, komplikovanje, nema kretnje od strane igrača već se trojica dodaju u nedogled. Nerviraju me ograničeni debilni igrači kojima treba dvije minute da izvedu prekide, koji se zapetljaju u osnovnim fudbalskim radnjama, koji ne znaju da se kreću itd. Ne mogu da vjerujem da svaki dan treniraš i to ti je posao, a osnovne ebene fudbalske elemente ne znaš. Ibretim se i dalje..
Svi se mi nadamo tom modernom fudbalu, ali ovdje to neće proći. Ustvari hoće, ali moraš dovesti školovane igrače. Moj mozak ne može da shvati da neko ko se bavi fudbalom i trenira čitav život ne zna osnovne elemente i mehanizme. Ne mogu da shvatim da ne znaju da se kreću, da se ponašaju u odbrani, pa primimo tri amaterska gola. Ne znaju na dodir-dva da igraju, da izvuku protivnika. Ja bih se ubio da mi je fudbal posao, da mlatim tolike pare i da dođem na utakmicu i krijem se iza protivnika, a igram za FKS. Ja bih platio da mi klub da papire i od stida bih otišao igrati u Metallegheu. Beganović ne zna da degažira loptu na zapad, Ziljkić i dalje sam sebe dribla, Pena svoja priča, Julardžija i Buljubašić u svom svijetu i prvom do sebe, Kapetanoviću mora Rožman s klupe objasniti da treba protrčati u prazan prostor itd. Jedini vrijedni pomena su Đuričković (koji zaslužuje kapitensku) i Iliev.
Naravno da nisam za smjenu Rožmana, ništa to neće donijeti. Neke stvari se moraju odmah i hitno mijenjati. Simon mora odustati od tog nekog modernog i evropskog fudbala, jer ovakve hablečine od igrača to ne mogu ni 1% dokučiti, jer su fudbalski neobrazovani. Beganović u odbrani petom nešto odigrava, jer tikvan ne zna da je ispuca u aut. Formacija i igrači se moraju mijenjati, moramo se dohavizati što prije i narednu utakmicu upisati tri boda. Ukoliko se to ne desi, nastaće kriza i haos.
Svi moraju da lupe sebi šamar, od igrača do Rožmana. Najgore je što u ovoj ekipi ne vidim nekog inata, ne vidim damu. Ja da primam ovu lovu, da imam uslove i da igram za FKS, ja bih se na glavu nasadio dok situaciju ne prokrenem. Do naredne utakmice se to mora uraditi, pa će se taj trud isplatiti. Rožman mora mijenjati ideju, viziju, filozofiju, formaciju, igrače, ma sve, totalni restart je ovdje potreban.
Po meni, ovako bih ja to nešto postavio odmah narednu utakmicu. Dao bih šansu i Mehmedoviću, neka momak pokaže šta može, teško da može biti gori. Mora se vratiti na 4-3-3 ili ova dole postavka s Hasićem na desetci.
Iliev
Mustafić Krdžalić Buljubašić
Hasić Renan Anđušić
Iliev
Mustafić Krdžalić
Kyeremeh Hasić Anđušić
Renan
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 19 feb 2024, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: keli, mosarajvosa83, muhamedhulk, Pablo11 i 42 gosta.