Izvini prijatelju, ali ne prestaješ da se brukaš. Ko se bolan ne javlja?

Idi ujedinjuj Horde i Manijake.

Izvini prijatelju, ali ne prestaješ da se brukaš. Ko se bolan ne javlja?
Mozda je to grb Olympiakosa iz antičke Grčke haha
Ne zanima bordo djevojke tvoja mlohava cundara vecina su lezbe.Pitarsam je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:43Šta kaze napaćeni dresirani lojavko”čekam da pišeš”?!!MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:50Niđe ja četo otišao nisam, evo me tu sam i čekam da vidim šta će tvoje zadnje moždane vijuge smisliti da napišeš.
A četnike ko tebe koljem vazda i čim god treba.
Hajd ba sta ima veze,nisi jedini.Nemoj samo kad budes
Iskandjian i izjeban da zbrises na mjesec -2?!Sta bi ovaj
Sportski forum bez zajebanih koljaca trolasa
Vidim ja lojavko,opasan si ti koljač.Bog dragi zna kolko
Si dosad kokoški golim rukama zadavio i koza priklo.
Doduše provalio si za Romanijsku diverzantsku pitarsku
Brigadu.
U konsultaciji sa nasim velikim pjevacom i Pitarom
H.Beslicem mogu odati tajnu da je nasem slavnom i tajnom
Pitarskom odredu i pjesmu posvetio!
.
Vjerovatno idem ovaj vikend do BG.Prvo Malo to Stanisica
Selo I okolina.Kazu ima dobre zabave i a bordo djevojke
Igraju.Pa mozda malo do Loznice da svratim da tebi i ovim
Tvojim botovimA kitudonesem da izbijete oci
![]()
Barem nije Fikret zlatna malina.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:12i ne čudi me od navijača kluba za koga navija lojavac iz Pazarića
![]()
Opet izvlacis rijeci iz konteksta, bolan milion puta sam ti napisao objasnjenje u vezi Hordi i Manijaka i on opet provocira i navodi drugaciju sliku mog posta cccc vidi se da si pitar, zaostao si mnogo godina cak i ti navijas za mirvinu prciju a znas da ovo sto radi itekako steti vasem klubuHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:16Izvini prijatelju, ali ne prestaješ da se brukaš. Ko se bolan ne javlja?![]()
Idi ujedinjuj Horde i Manijake.![]()
![]()
![]()
Da je barem samo to prijatelju.Orden43 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 12:05Opet izvlacis rijeci iz konteksta, bolan milion puta sam ti napisao objasnjenje u vezi Hordi i Manijaka i on opet provocira i navodi drugaciju sliku mog posta cccc vidi se da si pitar, zaostao si mnogo godina cak i ti navijas za mirvinu prciju a znas da ovo sto radi itekako steti vasem klubuHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:16Izvini prijatelju, ali ne prestaješ da se brukaš. Ko se bolan ne javlja?![]()
Idi ujedinjuj Horde i Manijake.![]()
![]()
![]()
Ako ponoviš još koji put nemoj misliti da će biti istina to što pišeš....prestani sa šablonima koje si napravio u notepad, i daj mi adresu u PP da ti pošaljem par kila banana.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 12:09Sta on ima sprdat,neka se drzi sudija i sudjenja na tekmama Borca,definitivno ni Real vas nebi pobijedio sa sudackom svitom iz RS svaku tekmu.
"Njima"
Mislim da momak nije siguran bio da li da pocne navijati za Sarajevo ili Zelju, jos malo preletio s ovim predlaganjem ujedinjenja, i zauvijek obiljezenOrden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
Kme kme. Plaky, plaky.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 12:09Sta on ima sprdat,neka se drzi sudija i sudjenja na tekmama Borca,definitivno ni Real vas nebi pobijedio sa sudackom svitom iz RS svaku tekmu.
Moj post od 1. decembra, u vrijeme kad su Rozmana kovali u zvijezde, nije im dugo trebalo.
roccosiffredi je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:49Nas slovenska ubleha smatra glupim Bosancima. Otud bahatost i nepoštovanje. Prodaje nam priču o posjedu (kojem posjedu, jesmo li šansu napravili), pritisku (anamo onim nije pritisak, u zoni ispadanja, 10 000 navijača i najjača ekipa lige im došla). Ja bih mu dao zadnju, ali zadnju šansu. Još jedan ovakav kiks i tjerao bih ga. Po golu nismo ošutali u 90 minuta, trebali gubiti 5:0, ljudi nas rasuli ko rižu. Kakav pritisak, eto drugi ga nemaju. Kakav posjed, ne možemo smislene akcije napraviti. A za prst i ušutkivanje bi mu platu cijelu odbio.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 18:02Rozmane yebo li ti Penaranda mamicu bezobraznu da ti yebo.Vodi ga u Domzale ubleho
Ovo cim ne uzme odgovornost i kaze JA SAM KRIV govori ti da je piqketina
Nadao sam se ali sve su prilike da mu je kraj u naredna 3 kola jer sve osim 9 bodova je neuspjeh a on to nece moci.
zagorski je napisao/la: ↑18 feb 2024, 19:12Rozman mi je danas pao u ocima za sva vremena, **** slovenacko arogantno.
Glumi strucnjaka nekakvog, tjera solidne igrace da bi doveo svoje ublehe, dobije odrijesene ruke i maksimalnu podrsku itd.,a u praksi dobijemo level ispod jednog Mirze i po rezultatima i igri.
Ali sve to na stranu, onolika arogancija i nedostatak samokritike su nevjerovatno i kao vrhunac ono njegovo usutkavanje navijaca.
Mrsh ubleho i yebo li te Mirvic koji te doveo!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hordas1990, Pact1921 i 12 gostiju.