5K čega
RŠD Velež Mostar
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ma tesko preko 100k-150k eura, istice mu ugovor na ljeto a dosao prije par mjeseci.
Na ljeto naredne godine: Contract expires: Jun 30, 2025MostarskiSin je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:56Ma tesko preko 100k-150k eura, istice mu ugovor na ljeto a dosao prije par mjeseci.
Bruno de Oliveira Souza rođen je 09. juna 1996. godine i pored klubova u matičnom Brazilu, nastupao je u redovima NK Široki Brijeg, odakle je, u augustu prošle godine, pojačao redove mostarskih Rođenih potpisavši ugovor koji ga je sa našim klubom vezao do kraja naredne takmičarske sezone.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Golemo smo frajera prodali nakon 14 utakmica, svaka nam cast. Moji Rodjeni golemo je ovoMostarskiSin je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:56Ma tesko preko 100k-150k eura, istice mu ugovor na ljeto a dosao prije par mjeseci.
Ti si naša ljubav jedina!
Prodali smo ga tek nakon što smo našli zamjenu, tako stoji u tekstu.
Ovo je dodatna inekcija za sve igrače ako žele sličan transfer.
Bruno je igrao maestralno, standardan i baš mi je žao što odlazi.
Ovo je dodatna inekcija za sve igrače ako žele sličan transfer.
Bruno je igrao maestralno, standardan i baš mi je žao što odlazi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Upravu si, moja greskaBalorda je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:58Na ljeto naredne godine: Contract expires: Jun 30, 2025MostarskiSin je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:56Ma tesko preko 100k-150k eura, istice mu ugovor na ljeto a dosao prije par mjeseci.
Bruno de Oliveira Souza rođen je 09. juna 1996. godine i pored klubova u matičnom Brazilu, nastupao je u redovima NK Široki Brijeg, odakle je, u augustu prošle godine, pojačao redove mostarskih Rođenih potpisavši ugovor koji ga je sa našim klubom vezao do kraja naredne takmičarske sezone.
Ugovori isticu Domicu, Halilovicu, Dzaficu, Zvonicu, Hasanovicu i Sturmu. Navodno ce produziti samo Sturmu, takav je plan. Za Hasanovica nista nije 100%, ako mu ponude novi ugovor bit ce s manjim primanjima jer ne znaju kakav ce se vratiti poslije ovolike pauze.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sumnjam da bi ga Sir Klaf pustio da nemamo dobru zamjenu. I Bruno kada je doveden bili smo skepticni u vezi njega pa se pokaza kao pravi stoper u tandemu sa Antom. Nadam se da je zamjena Nikolic iz Sloge da zakljucamo odbranu
Kolika je god cifra za Brunu ne treba praviti dramu jer ljudi u klubu ulazu dosta privatnog novca i ako su oni zadovoljni tim iznosom ja sam jos vise
Sretno Bruno

Kolika je god cifra za Brunu ne treba praviti dramu jer ljudi u klubu ulazu dosta privatnog novca i ako su oni zadovoljni tim iznosom ja sam jos vise
Sretno Bruno
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Juznokorejskih vonaemil02in je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:535K čegaojra ili KM?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Malo manje od 7 KMRodjeniiBrato je napisao/la: ↑19 feb 2024, 12:06Juznokorejskih vonaNek nam ovi sto im hitno treba iznos preracunaju koliko je to KMova
Ja se nadam da će doći kvalitetna zamjena.Ovo bi mogao biti dobar posao,prvo vjerojatno je fina lova,drugo lakše dovest dobrog igrača kad zna da se može prodati dalje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
jeli to tacna info iz povjerljivih izvora ili samo price koje kruze.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kod Mulića je bila ista situacija, prodat nakon jedne polusezone, imao još godinu ipo ugovor.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije dobro ako budemo mnogo čekali na novog igrača.
Ostali smo na Hrkaću i Zvoniću praktično.
Znamo da smo sa Zvonom dosta ranjiviji, a zamisli ako Ante ne bude mogao igrati pa da nam tandem u odbrani budu Zvonić i Domić.
Dolaze dosta bitne utakmice, kako u prvenstvu tako i u kupu. Prodaja Brune predstavlja veliki rizik.
Nadam se da nije sića u pitanju, i jedino u tom slučaju razumijem prodaju.
Ako novi igrač uspije zaigrati za dva-tri kola, to je ok, sve preko nije.
Ostali smo na Hrkaću i Zvoniću praktično.
Znamo da smo sa Zvonom dosta ranjiviji, a zamisli ako Ante ne bude mogao igrati pa da nam tandem u odbrani budu Zvonić i Domić.
Dolaze dosta bitne utakmice, kako u prvenstvu tako i u kupu. Prodaja Brune predstavlja veliki rizik.
Nadam se da nije sića u pitanju, i jedino u tom slučaju razumijem prodaju.
Ako novi igrač uspije zaigrati za dva-tri kola, to je ok, sve preko nije.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Dobrodošao nazad Tarike Isiću.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
THOMASSHELBY
- Kontakt:
Zovi Želju, vraćaj Mahmica. Reci mi se zajebavali
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ma i on će biti prodat na ljeto ako bude ponuda,na njega ne računa trener.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ne znam cemu panika ako jasno pise da imamo zavrsenu zamjenu za Brunu, malo strpljenja ne bi skodilo 
-
Mostarac45
- Kontakt:
Ma dobest novog stopera i ovu lovu od olivere prosljediti sarajevu za gulijasvilija 
Stipe Vucur vam dolazi
Duka i VucurOwn goal by Zalgiris Vilnius goalkeeper Tomislav Duka and Centre-Back Stipe Vucur during the Lithuanian Cup round of last 16 match against Zalgiris Kaunas.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.