Kad skontaš da imaš ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura i zadovoljiš se sa četvrtim mjestom u predzadnjoj ligi svijeta i prvim pretkolom KONFERENCIJSKE LIGE (ne Lige prvaka), bude mi žao i tebe i takvih kao što razmišljaju kao ti. Nemoj ti se brinut za nas, mi uvijek isplivamo, ako neće niko makar imamo armiju navijača koja će spasiti klub iz ponora, bolje se brini za to šta će tvoj klub uradit kad Ismiru dosadi više prat pare pa digne ruke od vas, od čega će se isplatit ugovori silnim zvijezdama? Ugodan pozdrav.Nirton je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:15Sarajevo će na kraju sezone 90% izboriti Evropu, a Željezničar 99% neće. U junu će Mirvić dovesti još ponekog igrača, igrat će se Evropa na Koševu a vi ćete čekati Amira da se proda ili da dođe neko nakon Diglisića, Cerića, Mirvićevog brata, Arapa i pjevati ,,Nikom te ne damo". Pa ti zaključi ko je u boljoj situaciji.riGonTM je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:11Nema potrebe, sad imamo ekipu u egalu s vama, pa zaključi ko je u boljoj situaciji. Ne znam hoće li te duša zabolit kad skontaš da je Radovac (osvajač trofeja Ismir Pintol) bolji od Penarande, kojem mjesečno dajete 25.000 eura, a mi plaćamo Hiroša, Karića, Radovca i Pavića za taj isti iznos. Samo iskreni odgovori paša moj.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
+1CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:10Slozio bi se sa ovih par forumasa iz Banjaluke da Sarajevo ima vecu sudijsku protekciju od Borca
Ali su opet ujednacena koalicija
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Buraz ne znam jel ironija ili nije, ali to je tako, i uz malo dublju analizu dođeš do toga da je Sarajevo zaklalo svakog protivnika sa greškama koje direktno utiču na rezultat....ne bježimo mi od toga da Borac ima domaćinsko suđenje ( i ne ponosimo se sa tim i dao Bog da nam nikad ne sude takve stvari) i da nam se svira za kojekakve smješne situacije faul neki na sredini ili tako nešto....ali ovo što se Sarajevu svira tj ne svira to je direktno utjecanje na rezultat....i tako iz kola u koloCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:10Slozio bi se sa ovih par forumasa iz Banjaluke da Sarajevo ima vecu sudijsku protekciju od Borca
LETS GO FIGHTER
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sasa Domic i 25 hiljada eura Sarajevu na kraju sezone za Giorgi Guliasvilija. Kada vlada prijateljstvo izmedju klubova sve se moze dogovoriti. Strasan deal smo napravili uz veceru za jedne i za druge 
Mi rijesili desno krilo Sarajevo stopera i beka u jednom
Mi rijesili desno krilo Sarajevo stopera i beka u jednom
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kad skontas da imas ekipu koja ne jedna od najskupljih i boris se za opstanak i time se zadovoljavas,kad skontas da te nema nigdje 14 godina i time se zadovoljavas i jos dodas borbu za opstanak tacno mi vas bude zao.riGonTM je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:19Kad skontaš da imaš ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura i zadovoljiš se sa četvrtim mjestom u predzadnjoj ligi svijeta i prvim pretkolom KONFERENCIJSKE LIGE (ne Lige prvaka), bude mi žao i tebe i takvih kao što razmišljaju kao ti. Nemoj ti se brinut za nas, mi uvijek isplivamo, ako neće niko makar imamo armiju navijača koja će spasiti klub iz ponora, bolje se brini za to šta će tvoj klub uradit kad Ismiru dosadi više prat pare pa digne ruke od vas, od čega će se isplatit ugovori silnim zvijezdama? Ugodan pozdrav.Nirton je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:15Sarajevo će na kraju sezone 90% izboriti Evropu, a Željezničar 99% neće. U junu će Mirvić dovesti još ponekog igrača, igrat će se Evropa na Koševu a vi ćete čekati Amira da se proda ili da dođe neko nakon Diglisića, Cerića, Mirvićevog brata, Arapa i pjevati ,,Nikom te ne damo". Pa ti zaključi ko je u boljoj situaciji.riGonTM je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:11
Nema potrebe, sad imamo ekipu u egalu s vama, pa zaključi ko je u boljoj situaciji. Ne znam hoće li te duša zabolit kad skontaš da je Radovac (osvajač trofeja Ismir Pintol) bolji od Penarande, kojem mjesečno dajete 25.000 eura, a mi plaćamo Hiroša, Karića, Radovca i Pavića za taj isti iznos. Samo iskreni odgovori paša moj.![]()
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Šta ti non-stop tu Loznicu spominješ. Mene u svakom slučaju tamo naći nećeš, međutim ne bi me sekunde iznenadila činjenica da svoje rodbine tamo nađeš četo.Pitarsam je napisao/la: ↑19 feb 2024, 10:43Šta kaze napaćeni dresirani lojavko”čekam da pišeš”?!!MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:50Niđe ja četo otišao nisam, evo me tu sam i čekam da vidim šta će tvoje zadnje moždane vijuge smisliti da napišeš.
A četnike ko tebe koljem vazda i čim god treba.
Hajd ba sta ima veze,nisi jedini.Nemoj samo kad budes
Iskandjian i izjeban da zbrises na mjesec -2?!Sta bi ovaj
Sportski forum bez zajebanih koljaca trolasa
Vidim ja lojavko,opasan si ti koljač.Bog dragi zna kolko
Si dosad kokoški golim rukama zadavio i koza priklo.
Doduše provalio si za Romanijsku diverzantsku pitarsku
Brigadu.
U konsultaciji sa nasim velikim pjevacom i Pitarom
H.Beslicem mogu odati tajnu da je nasem slavnom i tajnom
Pitarskom odredu i pjesmu posvetio!
.
Vjerovatno idem ovaj vikend do BG.Prvo Malo to Stanisica
Selo I okolina.Kazu ima dobre zabave i a bordo djevojke
Igraju.Pa mozda malo do Loznice da svratim da tebi i ovim
Tvojim botovimA kitudonesem da izbijete oci
![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Prijatelju, stavio si avatar koji ima veze sa FK Sarajevom, ti se izgleda više brineš za nas nego mi. 2013. godine su navijači Sarajeva spasili Klub, i opet bi ako za to bude potrebe. 2021. godine smo ostali bez investitora(valjda Namu dosadilo prat pareriGonTM je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:19Kad skontaš da imaš ekipu u vrijednosti od 10 miliona eura i zadovoljiš se sa četvrtim mjestom u predzadnjoj ligi svijeta i prvim pretkolom KONFERENCIJSKE LIGE (ne Lige prvaka), bude mi žao i tebe i takvih kao što razmišljaju kao ti. Nemoj ti se brinut za nas, mi uvijek isplivamo, ako neće niko makar imamo armiju navijača koja će spasiti klub iz ponora, bolje se brini za to šta će tvoj klub uradit kad Ismiru dosadi više prat pare pa digne ruke od vas, od čega će se isplatit ugovori silnim zvijezdama? Ugodan pozdrav.Nirton je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:15Sarajevo će na kraju sezone 90% izboriti Evropu, a Željezničar 99% neće. U junu će Mirvić dovesti još ponekog igrača, igrat će se Evropa na Koševu a vi ćete čekati Amira da se proda ili da dođe neko nakon Diglisića, Cerića, Mirvićevog brata, Arapa i pjevati ,,Nikom te ne damo". Pa ti zaključi ko je u boljoj situaciji.riGonTM je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:11
Nema potrebe, sad imamo ekipu u egalu s vama, pa zaključi ko je u boljoj situaciji. Ne znam hoće li te duša zabolit kad skontaš da je Radovac (osvajač trofeja Ismir Pintol) bolji od Penarande, kojem mjesečno dajete 25.000 eura, a mi plaćamo Hiroša, Karića, Radovca i Pavića za taj isti iznos. Samo iskreni odgovori paša moj.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jest lijepo vidjet Cirila kako svima lize gu.zice hahahha ne tako davno zbog super sudjenja su auta palili,drago mi je da je promijenio misljenje,napreduje decko iz dana u dan,za par dana ce napisat da im je Mirvic dao pare da zapale auto hahah
- tutankamon1905
- Kontakt:
I jos dobili pare za ovu kaznu sto ce dobit za divljacko ponasanje nakon utakmice. win win za sveCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:27Sasa Domic i 25 hiljada eura Sarajevu na kraju sezone za Giorgi Guliasvilija. Kada vlada prijateljstvo izmedju klubova sve se moze dogovoriti. Strasan deal smo napravili uz veceru za jedne i za druge
Mi rijesili desno krilo Sarajevo stopera i beka u jednom![]()
- IsmirMirvic
Kada su dosli gospodin Rozman i gospodin Ibricic zagarantovana i obecana im je potpuna sloboda u djelovanju.Pitarsam je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:55Godpodine Mirvicu ,ne treba se bespotrebno uzrujavatiIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:03Nije tacno, vec je profil bio zakljucan. Opet se s ovog forum sire gluposti!Hansestadt je napisao/la: ↑18 feb 2024, 20:53Mirva poslije svakog losijeg rezultata zakljuca profil![]()
Sa ovim napacenim besposlicarima kojima ste Vi i Vasi
partneri velika kost u grlu.
Moj savjet je energiju usmjeriti tamo gdje najvise škripi!
Postrojavanje citavog “strucnog”staba,Šakom od sto ili
sto bi rekli Anericanci:
“MAY WAY OR HIGHWAY”!!!!
Ponasanje i izjave glavnog trenera Su za svaku osudu.
Opet svi mu krivi i ni najmanje doze samokritičnosti?!
Zabrinjavajuće i ne godi.
Good luck![]()
Odredjeni nimalo jeftini igraci su udaljeni od ekipe--nasla su se rjesenja za sve, od raskida ugovora do posudbi. Uzgred, da nesto demantujem: niti jedan jedini igrac nije odstranjen radi nediscipline ili necega slicnog, vec samo i iskljucivo jer je to bila zelja struke!
Novi ugovori, i to poprilicno visoki ugovori, su potpisani sa igracima po izboru sefa struke i sportskog direktora, i to u dva prelazna roka. Za neke su placenja i obestecenja, poprilicno visoka za ovdasnje uslove.
Sef struke i sportski direktor su takodjer svoje ljude zaposlili na razne pozicije na klubu, jer su im date odrijesene ruke da naprave sportski sistem po vertikali, po uzoru na velike europske klubove.
Ove sezone je jedini cilj Europa, sto je za klub kao Sarajevo veoma nizak cilj! Dakle, pritiska nema. Ono sto imaju svi u klubu su vrhunski uslove kakve nema, odgovorno tvrdim, skoro nijedan klub na Balkanu!
Sa povjerenjem investitora se ne igra. To ce svako u klubu ubrzo shvatiti, ma kako se on zvao!
Gospodin Rozman i Gospodin Ibricic su raspolagali i raspolazu impozantnim finansijskim sredstvima. Sarajevo nema nikakvih problema sa cash flow i finansijski stoji izvrsno. Nazad nema, sa ulaganjima ce se ici jos jace u blizoj, ali i daljoj buducnosti.
Da niste malo pretjerali za ove uslove na Balkanu?IsmirMirvic je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:40Kada su dosli gospodin Rozman i gospodin Ibricic zagarantovana i obecana im je potpuna sloboda u djelovanju.Pitarsam je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:55Godpodine Mirvicu ,ne treba se bespotrebno uzrujavatiIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 21:03
Nije tacno, vec je profil bio zakljucan. Opet se s ovog forum sire gluposti!
Sa ovim napacenim besposlicarima kojima ste Vi i Vasi
partneri velika kost u grlu.
Moj savjet je energiju usmjeriti tamo gdje najvise škripi!
Postrojavanje citavog “strucnog”staba,Šakom od sto ili
sto bi rekli Anericanci:
“MAY WAY OR HIGHWAY”!!!!
Ponasanje i izjave glavnog trenera Su za svaku osudu.
Opet svi mu krivi i ni najmanje doze samokritičnosti?!
Zabrinjavajuće i ne godi.
Good luck![]()
Odredjeni nimalo jeftini igraci su udaljeni od ekipe--nasla su se rjesenja za sve, od raskida ugovora do posudbi. Uzgred, da nesto demantujem: niti jedan jedini igrac nije odstranjen radi nediscipline ili necega slicnog, vec samo i iskljucivo jer je to bila zelja struke!
Novi ugovori, i to poprilicno visoki ugovori, su potpisani sa igracima po izboru sefa struke i sportskog direktora, i to u dva prelazna roka. Za neke su placenja i obestecenja, poprilicno visoka za ovdasnje uslove.
Sef struke i sportski direktor su takodjer svoje ljude zaposlili na razne pozicije na klubu, jer su im date odrijesene ruke da naprave sportski sistem po vertikali, po uzoru na velike europske klubove.
Ove sezone je jedini cilj Europa, sto je za klub kao Sarajevo veoma nizak cilj! Dakle, pritiska nema. Ono sto imaju svi u klubu su vrhunski uslove kakve nema, odgovorno tvrdim, skoro nijedan klub na Balkanu!
Sa povjerenjem investitora se ne igra. To ce svako u klubu ubrzo shvatiti, ma kako se on zvao!
Gospodin Rozman i Gospodin Ibricic su raspolagali i raspolazu impozantnim finansijskim sredstvima. Sarajevo nema nikakvih problema sa cash flow i finansijski stoji izvrsno. Nazad nema, sa ulaganjima ce se ici jos jace u blizoj, ali i daljoj buducnosti.
![]()
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Zašto bi ovaj nekoga zajebavao ako ne priznaje državu BiH? Ako mu "titula ne treba jer BiH nije njegova država"? Ako voli više Srbiju, nego BiH? Ako svoj entitet smatra državom, a BiH mu nije država?
Isto pitanje i za forumaše sa istim ograničenim načinom razmišljanja.
Real de Madrid
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sjećam se kad je napisao nešto tipa “kakva je BiH država pokazuju i medalje na Olimpijskim igrama”, pa mu neko postavio medalju Kosova.Morpheus je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:14Zašto bi ovaj nekoga zajebavao ako ne priznaje državu BiH? Ako mu "titula ne treba jer BiH nije njegova država"? Ako voli više Srbiju, nego BiH? Ako svoj entitet smatra državom, a BiH mu nije država?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa trn u oku,nije njemu bitno ko je prvak samo da nije iz Sarajeva to mu je najvaznije. Zrinjski im konkurent a ne Sarajevo lik se i dalje sa nama zamara.Morpheus je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:14Zašto bi ovaj nekoga zajebavao ako ne priznaje državu BiH? Ako mu "titula ne treba jer BiH nije njegova država"? Ako voli više Srbiju, nego BiH? Ako svoj entitet smatra državom, a BiH mu nije država?
Real de Madridmosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:17Ball de Or
Liga Prvaka
Barcelona
Najbolji igrac na svijetu
Jedan je Zeljkan
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
a sto su se neki uhvatili za real madrid a do juce drk.ali na pripreme blizu stadiona Barselone a zavrsili sa nk neretvom
nego jel izasla brojka ko je bio najgledaniji ovaj vikend i ukupna brojka u ligi,s tim da su Sarajevo Zeljo,Borac igrali kuci ,valjda je bila dobra gledanost
nego jel izasla brojka ko je bio najgledaniji ovaj vikend i ukupna brojka u ligi,s tim da su Sarajevo Zeljo,Borac igrali kuci ,valjda je bila dobra gledanost
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 19 feb 2024, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
"Sarajevo je trenutno Real Madrid za sve nase klubove." - Ibricic.
Real Madrid:

Real Madrid:

-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ball de or i borba za opstanak,linija je tanka.
Arapi,neboderi
Trening centar
Dinamo i saradnja
Jedan je Zeljak,zivio Torabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.