Gegenpress
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Sve se slažem.Asteriks je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:17Sta smo dobili sa Olandezom evo za sezonu i po ?Poligon10 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 11:07ETH ako izbori LP, mora ostati. Ako to ne uradi, onda se ostavlja prostor da se nađe adekvatan trener za narednu sezonu. Čak i u tom slučaju bih išao ponovo sa Ten Hagom čisto da vidimo kako može raditi kad konačno ima iznad sebe sistem koji bi trebao da funkcioniše. Tako nešto je imao u Ajaxu pa smo vidjeli šta može uraditi. Naravno, ako bi se otvorilo neko trenersko ime sa kredibilitetom, onda ok, ali za sada ne vidim nikog pretjerano zanimljivog.
Nerijeseno pitanje golmana, dm-a, bekova i to sve kada je rijec o statusu prvotimaca. Da ne govorim o alternativama na krilnim pozicijama, pa u spicu itd.
Takticki gledano, ova ekipa je otvoreni autoban i vjv su medju vodecim kada je u pitanju broj dopustenih prilika.
Ono pozitivno, sto mozemo haman nekako mukotrpno iz kamena iscijedit su mladici poput Hojlunda, Garnacha i Mainooa. I ovdje je jedino ovaj zadnji imao vrhunske nastupe u svakom mecu, dok su Danac i Garnacho prosli rolerkoster frome, sto je opet za ocekivat u tim godinama.
Kada podvucemo crtu kod Uniteda uvijek to nekako ide pik Jovo nanovo, bilo sa starim ili novim trenerom.
Ali šta dobijamo sa nekim novim “polu-dokazanim” stručnjakom? Ako ćemo dovesti nekog novog “talenta” za trenera, a ovamo imamo konačno rekonstrukciju sportskog segmenta kluba, nama je isto ići i sa Erikom ili tim nekim drugim imenom. Ok, uvijek neko drugi može eksplodirati, tipa De Zerbi nekakav, ali ko nam garantuje? Da mi možemo dovesti Kloppa, ili eventualno tog Zidana, svi bi to odmah prihvatili. Ovako, možda zdravo okruženje pomogne i Ten Hagu da ispravi svoje greške i da na ovom polu-sistemu uradi nešto do kraja. Ove sezone jeste morao uraditi iskorak, ali ako uspjedne ugrabiti LP pored ovih povreda koje imamo, ja bih mu dao još jednu šansu. Ukoliko do januara iduće sezone ne bude naglog pomaka i ako se bude kasnilo previše za konkretnim rezultatima, prvi sam u redu da ga se otjera.
Fazon sa Unitedom je da igraju ko qurac ali ubiru relativno dosta bodova.
West Ham, Villa, Luton su svi mogli/trebali izvuci barem bod ali su izgubili.
Sreca ili nesto deseto, nije bitno uopste. Fazon je da nema malte ne i dalje nikakve igre
West Ham, Villa, Luton su svi mogli/trebali izvuci barem bod ali su izgubili.
Sreca ili nesto deseto, nije bitno uopste. Fazon je da nema malte ne i dalje nikakve igre
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa isto kao i prosle godine. Mene napadali kad sam im rekao da ne zasluzuju bit unutar par bodova s Arsenalom krajem januara. Prosle godine je jos izrazenije bilo jer su bukvalno svaku egal utakmicu dobili u prvih 20ak kola.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve dok su navijači Uniteda zadovoljni i ja sam. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
pa kad se sve sabere i oduzme tu smo gdje i trebamo biti, nije sad da smo u igri za titulu, i ovi ispod nas ne igraju nešto bolje tipa Njukaša, kvalitetom i jesmo tu za 5-6to mjesto
Činjenica je da nema neke igre, povlače se prerano, odbrana i sredina je i dalje šuplja, jedino što je proradio Hojlund i on je i donio tu razliku zadnjih par kola
A neće se mijenjati trener dok se ne završi sa ovima iznad njega, jer se tu mijenja kompletna struktura
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nesklad haman svakog segmenta je ono sto najbolje opisuje Erika.Poligon10 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:45
Sve se slažem.
Ali šta dobijamo sa nekim novim “polu-dokazanim” stručnjakom? Ako ćemo dovesti nekog novog “talenta” za trenera, a ovamo imamo konačno rekonstrukciju sportskog segmenta kluba, nama je isto ići i sa Erikom ili tim nekim drugim imenom. Ok, uvijek neko drugi može eksplodirati, tipa De Zerbi nekakav, ali ko nam garantuje? Da mi možemo dovesti Kloppa, ili eventualno tog Zidana, svi bi to odmah prihvatili. Ovako, možda zdravo okruženje pomogne i Ten Hagu da ispravi svoje greške i da na ovom polu-sistemu uradi nešto do kraja. Ove sezone jeste morao uraditi iskorak, ali ako uspjedne ugrabiti LP pored ovih povreda koje imamo, ja bih mu dao još jednu šansu. Ukoliko do januara iduće sezone ne bude naglog pomaka i ako se bude kasnilo previše za konkretnim rezultatima, prvi sam u redu da ga se otjera.
Lose brane prekide dok iz ofanzivnih tesko mogu primirisat golu. Onda, izlecu na divljacki presing gdje imas 4 igraca koja gledaju ka naprijed plus zakrzljali Kazo. Tu mozes dobiti neki balans tek sa dva strasno pokretna veznjaka i uz agilne bekove.
Najbolje su izgledali onaj period prosle, kada se igralo povucenije uz Eriksena kao organizatora te Brunu iznad.
Moze on izborit LP, ali vidis da sili sistem koji nije kompatibilan s onim cime raspolaze.
Od holandskog orača radije bi gledao i Espirita Santa sa dva razbijaca i dizacem tegova Traoreom, eventualno onog Hazelnuta sa dva turbo benzinca na sredini, pa nek i primi dugu devetku nekad kad zasluzi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel realno da je Jota opet povrijeđen? Pa čovjek se tek vratio, kad se prije stignu povrijedit... imaš osjećaj da je gori od Diabyja po pitanju povreda
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ne znam stvarno sto mu koljeno nije izdrzalo pad debila od 90 kila, klotzbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 18:03Jel realno da je Jota opet povrijeđen? Pa čovjek se tek vratio, kad se prije stignu povrijedit... imaš osjećaj da je gori od Diabyja po pitanju povreda
- JayCatwright
- Kontakt:
Čovjek mu čitavom težinom tijela nagazio koljeno, a ovaj priča ko da se sam povrijedio 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ni vidio situaciju, pa pitam, nije širk.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Jes eto, Trent igra golf.
Saka i Bellingham igraju stoni tenis
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Saka je dobro krilo.
Bellingham je dobar ofanzivni vezni.
Ukupno imaju trofeja komada qrac.
Foden je klasan igrač čitavog navalnog reda.
Bellingham je dobar ofanzivni vezni.
Ukupno imaju trofeja komada qrac.
Foden je klasan igrač čitavog navalnog reda.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Bolji Palmer jedno 3 puta...
Jedino u čemu je Palmer bolji od Fodena je u izvođenju penala.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prije ce Nunez osvojit Ballon
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Pored živog Bellinghama je smiješno vala pričati o budućem Balonu, iz mnogo razloga 
Mada je meni taj Balon nigdje veze postao kao neka referenca.
Mada je meni taj Balon nigdje veze postao kao neka referenca.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.