Je li Vojin dokazao da zna i umije?
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Kosta Kondic za 20 minuta igre protiv Bosne ubacio 5 poena uz 1 asistenciju 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Može li neko reći šta je sa ovim Amsalom Delalićem. Da li još uvijek igra za Borac, ako se ne varam i kakav mu je status.
Igra Amsal, ima briljantnih utakmica ali i lošijih što je i normalno za mladog igrača. Fali mu konstantnosti ali u najavi jako veliki potencijal bude li radio na sebi
Zavisi za koji nivo.

Ghuraba je napisao/la: ↑17 feb 2024, 13:46Zavisi za koji nivo.U kontekstu reprezentacije, on je jos uvijek losija verzija Atica. U vecini segmenata je losiji od njega. Sve dok se u kontinuitetu ne dokaze na vecem nivou, tesko da ce u reprezentacij dobiti neku znacajniju priliku. Meni licno se svidja njegov napredak i ne mislim da je dostigao svoj limit, ali bh liga je ipak samo bh liga. Nadati se da ce Bosna dogodine igrati aba2 ligu, pa da i tamo izdominira. Ako izuzmemo Atica i Musu, konkurencija na pozicijama 2 i 3 su mu jos Gegic, Lazic i Vrabac. Vjerujem da je Gegic bolji od njega, i pored ove konfuzne sezone koju igra (ne treba zaboraviti da je kao clan Cibone bio jedan od najkorisnijih igraca aba lige). Lazic ofanzivno sigurno nije bolji, ali defanzivno jeste i plus je s distance veca prijetnja (nije ni on neki sjajan suter, ali ga zna krenuti i moze biti od koristi). Vrabac kao nekakav specijalac za odbranu je zasluzio da se makne iz reprezentacije, tako da bi Vojin tu mogao traziti svoju sansu. On ili Durmo, zavisi kako se pokazu. Btw, Amsal je trenutno kao paket malo losiji od Ilica, ali ima veci domet i daleko je bolji suter, sto nama primarno treba.
Ne znam nije los Ilic

Ovisno o stepenu povrede Atića jučer i stanja njegovog zgloba, mogao bi Vojin lako na 10-15min protiv Kipra
Borac BL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vojin je danas dokazao da njega mozemo racunati.
Nisam ga gledao nikad,al vidim da ima jako los sut iz igre u ABA2.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dobar je shuter,zna sam sebi napraviti prostor

Daj Boze,nama fali i sutera i igrac koji znaju da iskreiraju sebi sut

Okusi strah, bol, mrznju i barut
https://raportba/adis-beciragic-otkrio- ... -u-london/
Kakav debil, yebo mu Kondic zenu
Stavite tacku prije ba
Kakav debil, yebo mu Kondic zenu

Stavite tacku prije ba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne razumijem jel on svjestan da Roberson ima 35 godina, ovdje vise nije u pitanju povreda manja/veca oporavak nego starost igraca koji je vjerovatno vec odradio svoje da opravda pasos koji je dobio. Kondic ga vuce 5i put za nos i on je kao tuzan i razocaran, sta treba da skine gace i da se popisa po zastavi da shvati da on ne zeli i nece igrati za nas.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nece magarac da se izjasni kako su onda Roberson i Halilovic igrali u kupu ako su vec povrijedjeni.
Ko ovdje koga pravi budalom ??
Adise, Adise, crni Adise

Ko ovdje koga pravi budalom ??
Adise, Adise, crni Adise

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Halilovic i nije neki hendikep jer bi uzimao minute Alibegovicu koji je za mene koplje iznad.
Ali tolika borba da se skine zvjezdica Amaru i onda se odrekne naturalizovanog igraca.. Sve reprezentacije imaju par opcija u slucaju da prvi izbor za naturalizovanog nije na raspolaganju a samo se nasi uzdaju u ovog dedu iz Turske koji nigdje drugo ne bi bio prevaga osim kod nas jer nemamo bas nikakvog pleja.
Treba se Adisu zahvalit dok nije kasno a ionako smo u teskoj poziciji da se kvalifikujemo. Sve ce se odlucit u tih par dana u Novembru i dvomecu sa Hrvatskom tako da bi dobro bilo da se do tada rijese neke stvari i napadne s najboljim sto mozemo skupiti pa sta bude.
Ima neko dvije karte viška za BIH Francuska ?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Steta za Kondica mada realno nakin Vedrana Boanica Beciragic je dva mjesta ispod level uvijek su neli problemi na okupljanjima nikakvog.plana taktike ko onomad rahmetki Sabit uzme tajm aut pa drekne Hajmo u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.