FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

AYAN
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la AYAN » 19 mar 2011, 23:12

Hellas je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Eto ih 7.
Ispravio sam post...ako nisi primjetio...

I da, Travnik je također imao penal na Piroti, u istoj utakmici u kojoj je i Željo dobio penal.

Eto ga, dosta... neću više.
Nisi ispravio sve greske na koje sam ti ukazao, ali zahvaljujem na obrisanom dijelu gdje me vrijedjas bez razloga.

Mogu zakljuciti znaci da se oba slazemo da su Borac i Zeljo u ovom trenutku dva najsnaznija tima u ovoj ligi i da su svi penali posljedice istog, a ne kojekakvih namjestaljki.
To i jeste bio cilj mog komentara... Jer sam vidio da se priča o penalima i da se broje penali, ko je kolko dobio penala...
S tim da se može reći da Željo igra mnogo ofanzivnije i da je često zbog toga neko Željin oboren u 16-ercu.

A o penalu za Borac, se može raspravljati tek kad vidimo snimak, ha ja.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 mar 2011, 23:14

Bravo Borče, nek se zna ko je gazda :D !
YNWA!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 19 mar 2011, 23:25

zamolio bih i ovoga i sve ostale sudije da nam vise ne sviraju ovakve penale,jer mi borcevci nismo navikli na to...ovo svirajte onima koji su navikli na to,ali nama nemojte vise,molim vas!
ostavljam mogucnost da mozda nesto nisam dobro vidio jer sam bio skroz na kraju zapada kod juzne korner zastavice,ali meni se cini da ovo veze sa penalom nema i ovakve stvari nam nikad nisu sudjene.....cak ga i glavni sudija nije svirao vec tek kad je pomocnik potrcao prema sesnaestercu,glavni vise nije imao kud...nisu ni nas krali u zenici i ne treba nam ovo,ali sacekajmo ipak snimak,nisam ni ja oko sokolovo,mozda mi se pogresno ucinilo....

inace,igrom smo razbili celik,mogli smo dati 3 gola da nas onaj glupi pomocnik do zapada nije masakrirao i cak ponistio i cist gol....ko je onaj m.ajmun i odakle je? ako za penal nisam 100% siguran onda sam milion posto siguran da nam je gol ponistio bez veze i jos dve gol sanse!
gledalaca oko 4000,podrska fenomenalna,robijasa 10-tak....sve u svemu,velikan gazi dalje!!!!

celik imao mrtvu sansu u 80 i nekom minutu,izasao covjek oci u oci sa avdukom ali se prepao sanse i nije uspio ni udarac uputiti,i to je jedino konkretno od zenicana,mada su se pokusavali nadigravati i ja im cestitam na tome....sve je bilo maximalno,maximalno,korektno!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Srdjan_BL
Kontakt:

Post Postao/la Srdjan_BL » 19 mar 2011, 23:34

Dule 078 je napisao/la:zamolio bih i ovoga i sve ostale sudije da nam vise ne sviraju ovakve penale,jer mi borcevci nismo navikli na to...ovo svirajte onima koji su navikli na to,ali nama nemojte vise,molim vas!
ostavljam mogucnost da mozda nesto nisam dobro vidio jer sam bio skroz na kraju zapada kod juzne korner zastavice,ali meni se cini da ovo veze sa penalom nema i ovakve stvari nam nikad nisu sudjene.....cak ga i glavni sudija nije svirao vec tek kad je pomocnik potrcao prema sesnaestercu,glavni vise nije imao kud...nisu ni nas krali u zenici i ne treba nam ovo,ali sacekajmo ipak snimak,nisam ni ja oko sokolovo,mozda mi se pogresno ucinilo....

inace,igrom smo razbili celik,mogli smo dati 3 gola da nas onaj glupi pomocnik do zapada nije masakrirao i cak ponistio i cist gol....ko je onaj m.ajmun i odakle je? ako za penal nisam 100% siguran onda sam milion posto siguran da nam je gol ponistio bez veze i jos dve gol sanse!
gledalaca oko 4000,podrska fenomenalna,robijasa 10-tak....sve u svemu,velikan gazi dalje!!!!

celik imao mrtvu sansu u 80 i nekom minutu,izasao covjek oci u oci sa avdukom ali se prepao sanse i nije uspio ni udarac uputiti,i to je jedino konkretno od zenicana,mada su se pokusavali nadigravati i ja im cestitam na tome....sve je bilo maximalno,maximalno,korektno!
Bio sam tu negdje blizu tebe,suidja onaj "mahač" je iz Sarejeva(ko bi rekao)...I takodje se slazem sa tobom cist go je ponisten...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 mar 2011, 01:40

Borac - Split, koliko vidim na sajtu njihovom u 17:00 u nedjelju, super termin, evo prilike za još jedno lijepo poslijepodne na Gradskom.

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 20 mar 2011, 01:51

Dule 078 je napisao/la:zamolio bih i ovoga i sve ostale sudije da nam vise ne sviraju ovakve penale,jer mi borcevci nismo navikli na to...ovo svirajte onima koji su navikli na to,ali nama nemojte vise,molim vas!

Све " " &!

Овај $ уз ? ' је & " го, а за ?, " " ја ", ?, ? ' је расправа ?, јер $ " ? ? , " $ " " %, јер, - у првој " ' ? стопостотну %, % % не уђе...

" " % " Стево, Стево, Стевоооооо!!!!
? у срцу, & у '!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 mar 2011, 10:49

penal je cist kao suza bio,nas igrac je probio po desnoj strani,usao u sesnaesterac,izuzetno opasna situacija njh,igrac kupi i njega ali i loptu ostrim klizecim startom.Jos da dodam da su oni centar presli mozda 2 puta,imali jednu dobru priliku,dok je nas sudija pokrao za barem 2 nepostojeca ofsajda,ponisten gol.Nek budu srecni sto su primili samo jedan gol.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 20 mar 2011, 11:22

jubitubi je napisao/la:penal je cist kao suza bio,nas igrac je probio po desnoj strani,usao u sesnaesterac,izuzetno opasna situacija njh,igrac kupi i njega ali i loptu ostrim klizecim startom.Jos da dodam da su oni centar presli mozda 2 puta,imali jednu dobru priliku,dok je nas sudija pokrao za barem 2 nepostojeca ofsajda,ponisten gol.Nek budu srecni sto su primili samo jedan gol.

...cekaj jel nas stoper prvo udario loptu pa tek onda vaseg igraca???
Nema vise :P

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 20 mar 2011, 11:28

najbolje je sacekati snimak,ali meni se ucinilo da je Stupar krenuo na pad prije bilo kakvog kontakta....zbunjuje me sto se niko iz Celika nije bunio,a i bio sam skroz na drugoj strani kod korner zastavice,zato sacekajmo onaj pregled.
jedino sam 100% siguran da smo zajebani za 2-3 gola od strane onog Edina ispod zapadne tribine!
vjerujem da on nije navijao za celik nego za zelju,ono je sramota!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 12:19

dzaba serete ljudima,kad su oni postali ko man.utd jednostavno kako god igrali oni pobijede a sad gledat u zube pobijedii to je vec krajnje glupo i bez osnove.Borac je mozda slabi u medjusobnom kad bi igro sa zeljom ali jednostavno borac ne kiksaje male utakmice i ako osvoje samo im treba cestitat a ne naglabat jel bio penal ili nije i to dodju da na glabaju ekipe koje se na gostovanjima ne sastanu sa loptom kako treba ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 12:30

uranili,zoru prevarili :) jos uvijek rasprava oko penala,fino bogami :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 12:37

Dajte više taj snimak, da vidimo taj krasni gol...pobjedonosne prirode... :D
Željo i samo Željo...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 mar 2011, 12:41

I ja cekam snimak,da vidim jesam li u zabludi,jer ja bas mislim da jeste penal.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 20 mar 2011, 12:47

AYAN je napisao/la:Dajte više taj snimak, da vidimo taj krasni gol...pobjedonosne prirode... :D
znam da je tvoj post zajebantski,ali pogodio si,gol je stvarno bio prekrasan-pod precku!! :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 12:56

Dule 078 je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Dajte više taj snimak, da vidimo taj krasni gol...pobjedonosne prirode... :D
znam da je tvoj post zajebantski,ali pogodio si,gol je stvarno bio prekrasan-pod precku!! :D
Hajd, baš bih volio to vidjeti... 8-)
Željo i samo Željo...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 mar 2011, 14:54

Nakon svega ovog,stice se dojam da je ovaj poraz Celika mnogo teze pao simpatizerima i navijacima Zelje,nego nama iz Zenice..Penal ne mogu da komentarisem jer nisam jos vidio snimak,ali sudeci prema radio prenosu Borac je zasluzeno pobijedio,.tako da mi samo ostaje da vam cestitam na pobjedi..Jedinu zamjerku imam na retardiranog lika,koji je vodio prenos preko radio RTRS-a..Ne znam jel se vise trudio da predstavi Borac kao neki nadrealno jaki tim,ili da omalozava Celika,nazivajuci ga ogranicenom ekipom,pa cak i izricanje nebuloza tipa,Borac je jesenas veoma lako pobjedio Celika u Zenica(jedan sut na gol u 90 minuta,klasicni bunker ste igrali)..pozz uz poruku: Aj Borac------------------daj nekom 3 gola ako mozes :lol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 mar 2011, 15:39

Ima na izvor.ba borac-celik prikaz penala, cist ko suza nema šta..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 20 mar 2011, 17:11

ma ja,i meni je drago sto je ovako cist penal,iz mog ugla sa stadiona se nije nista vidjelo....drago mi je sto nisam bio u pravu i sto je penal ovako cist!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 mar 2011, 18:04

Dule 078 je napisao/la:ma ja,i meni je drago sto je ovako cist penal,iz mog ugla sa stadiona se nije nista vidjelo....drago mi je sto nisam bio u pravu i sto je penal ovako cist!
Mislim da si malo precjenio igru Čelika tamo kod njih na strani, "jubi" je u pravu po meni, nego nebitno, 10-ka Lešinarima, grmilo je sve. Kako se bliže kvalifikacije za LŠ posjeta sve veća i veća

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 mar 2011, 18:07

Dejan, BL je napisao/la:Kako se bliže kvalifikacije za LŠ posjeta sve veća i veća
Dejo ti zaboravio na suspenziju, kakve crne kvalifikacije niste ni osvojili ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.