Imam osjećaj da će biti dramatična završnica ove sezone, a dobra stvar je da se još uvijek borimo na 3 fronta
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Unforgotten
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Nadam se da ćemo iskoristiti ovaj kiks Milana, pa se malo približiti.
Imam osjećaj da će biti dramatična završnica ove sezone, a dobra stvar je da se još uvijek borimo na 3 fronta
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
kume moj,ja ipak navijam za Inter,iskreno se nadam da ce pastore doci u Inter,a sto se tice trenera cini mi se da je novi na klupi Palerma pa zato pitam...robovi88 je napisao/la:Mene bi bilo stid da mi je nick pastore a neznam ko je trener Palerma ...pastore je napisao/la:Grazie Palermo...jel zna mozda neko kako se zove ovaj trener Palerma???![]()
Cosmi
Ne vec NA SAMPIONE SVIJETA, Lige prvaka, i Italije. Jel ti sad jasno na kog mislim ?
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... land-einig
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... uecht.html
BvB Echte Liebe !!!
Niđe veze hahah ja danas na 2-3 sajta vidio da piše Dede u Milan, evo ako hos idi na temu A.C Milan pa ces vidjeti da smo postavljali linkove da je dogovorio prelazak u Milan, xD ja ludila samo bacaju BombeDamir_BvB je napisao/la:Ne vec NA SAMPIONE SVIJETA, Lige prvaka, i Italije. Jel ti sad jasno na kog mislim ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dede u milan 100%,kakav Inter ba,nidje veze...samo milan moze dovesti ove mlade igrace...yepes,van bommel,dede...robovi88 je napisao/la:Niđe veze hahah ja danas na 2-3 sajta vidio da piše Dede u Milan, evo ako hos idi na temu A.C Milan pa ces vidjeti da smo postavljali linkove da je dogovorio prelazak u Milan, xD ja ludila samo bacaju BombeDamir_BvB je napisao/la:Ne vec NA SAMPIONE SVIJETA, Lige prvaka, i Italije. Jel ti sad jasno na kog mislim ?
Mislim da ce Inter i prije derbija stici Milan, ali poslije derbija definitivno iznad Milana.
Oni bez Ibrahimovica tesko koga mogu pobijediti a i prije crvenog se moglo vidjeti na njemu da mu se ne igra. Bez njega su zlatna sredina u Italiji.
Inter ce vrlo vjerovatno osvojiti Scudetto a i kup nije nista tezi.
U ovoj anketi sam glasao za sva tri trofeja, i iskreno se nadam da ce bar dva biti odbranjena a onaj treci i najtezi je naravno moguc ali daj Boze.
Schalke nije neka veca prepreka, to bi se trebalo uzeti bez problema ali onda dolazi Chelsea ili Manchester United. Ne znam sta je lakse ali znam da Inter moze izbaciti i jedne i druge. U slucaju da se to desi, finale protiv Barcelone. Tu vec treba puuno srece, znanjem Barcelonu pobijediti je tesko.
Oni bez Ibrahimovica tesko koga mogu pobijediti a i prije crvenog se moglo vidjeti na njemu da mu se ne igra. Bez njega su zlatna sredina u Italiji.
Inter ce vrlo vjerovatno osvojiti Scudetto a i kup nije nista tezi.
U ovoj anketi sam glasao za sva tri trofeja, i iskreno se nadam da ce bar dva biti odbranjena a onaj treci i najtezi je naravno moguc ali daj Boze.
Schalke nije neka veca prepreka, to bi se trebalo uzeti bez problema ali onda dolazi Chelsea ili Manchester United. Ne znam sta je lakse ali znam da Inter moze izbaciti i jedne i druge. U slucaju da se to desi, finale protiv Barcelone. Tu vec treba puuno srece, znanjem Barcelonu pobijediti je tesko.
Cast tebi sto brines o namaDamir_BvB je napisao/la:Ne vec NA SAMPIONE SVIJETA, Lige prvaka, i Italije. Jel ti sad jasno na kog mislim ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
danas ce bit jbeno,nadam se da ce se Leo i igraci znat nosit sa pritiskom i da ce doc do pobjede.Sinocnjim porazom Milana su nam se povecale sanse za scudetto,tako da ne bi smjeli kiksat.
Forza Inter !

Forza Inter !

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna
hahaha ,,,
VOLIM BAYERN
smijesna pravo da je bayo u pitanju anketa bi glasila ovako , da li ce bayo bitiisakovich je napisao/la:hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna![]()
hahaha ,,,
3.
4.
5.
zbilja smijesno, nije provokacija
vjerovatne formacije
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pazzini, Eto'o. All. Leonardo
LECCE (4-3-2-1): Rosati; Tomovic, Ferrario, Fabiano, Brivio; Giacomazzi, Vives, Bertolacci; Olivera, Mesbah; Corvia. All. De Canio
FORZA INTER !!!!!
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pazzini, Eto'o. All. Leonardo
LECCE (4-3-2-1): Rosati; Tomovic, Ferrario, Fabiano, Brivio; Giacomazzi, Vives, Bertolacci; Olivera, Mesbah; Corvia. All. De Canio
FORZA INTER !!!!!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa da,neko razmislja o novoj sezoni i novom treneru,a neko o broju trofeja u ovoj sezoniisakovich je napisao/la:hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna![]()
hahaha ,,,
nije da provociram,al presmijesni ste
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
vjerujem da svi bavarci klikali za ovo "nijedan", ne da vjerujem nego sam siguran u toisakovich je napisao/la:hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna![]()
hahaha ,,,
p.s Mou izjavio da voli Inter i da mu nedostaje Italija, e sad koliko mu je vjerovati
Call the coroner!
hAHA ,dugo nisam procito bolji suhac ,taj se sigurno nece vracatmaterazzi je napisao/la:smijesna pravo da je bayo u pitanju anketa bi glasila ovako , da li ce bayo bitiisakovich je napisao/la:hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna![]()
hahaha ,,,
3.
4.
5.
IO SONO INTERISTA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da danas MORATE pobijediti, Palermo vam je ucinio veliku uslugu. Jednostavno Inter nema pravo na kiks.
Prandelli nece zvati Rannochiu za iduce meceve repke
Al bice pozvani Motta, Pazzini, te Santon
Al bice pozvani Motta, Pazzini, te Santon
Call the coroner!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
pa imao si priliku gledati bayern u LP,,i sta izgubili su od intera uz veoma dobru prikazanu igru.I sami znate da je bayern jaci od milana ili napolia neki ce reci i od intera---ali inter je prosao tako da ja necu govoriti da je bayo jaci...materazzi je napisao/la:smijesna pravo da je bayo u pitanju anketa bi glasila ovako , da li ce bayo bitiisakovich je napisao/la:hahahah,, nije da sta provociram vec anketa vam je gore fantasticna![]()
hahaha ,,,
3.
4.
5.
Bayern 4 u bundesligi a vidjeli ste da je bio ravnopravan protivnik na terenu i znaci da ono 4 mjesto nije samo zbog slabosti bayerna nego i zbog dobre igre ostalih bundesligasa
Bayern se bori za 3 mjesto u sve jacoj bundesligi i za mene to nije ponizenje.......
Vece je ponizenje biti 2 u ligi koja je trenutno bez prave ekipe---osim intera.....
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Ovo je liga, a ne dvomec takmicenje.eurofighter typhoon je napisao/la: pa imao si priliku gledati bayern u LP,,i sta izgubili su od intera uz veoma dobru prikazanu igru.I sami znate da je bayern jaci od milana ili napolia neki ce reci i od intera---ali inter je prosao tako da ja necu govoriti da je bayo jaci...
Bayern 4 u bundesligi a vidjeli ste da je bio ravnopravan protivnik na terenu i znaci da ono 4 mjesto nije samo zbog slabosti bayerna nego i zbog dobre igre ostalih bundesligasa![]()
![]()
![]()
Bayern se bori za 3 mjesto u sve jacoj bundesligi i za mene to nije ponizenje.......
Vece je ponizenje biti 2 u ligi koja je trenutno bez prave ekipe---osim intera.....
Tom tvojom logikom ako se ide, dobijes da je Leverkusen razvaljen od Villarealla, a taj isti Villarreal je jako srecno prosao Napoli - braneci se 160 od 180+ minuta igre. Iz toga sledi da je Napoli>Leverkusen, a to znaci da je vrh Serie A jaci od vrha BuLi.
Svi znaju zasto je BM tu gde jeste - nema Robbena u vecem delu sezone. Bez njega je bayern limitirana ekipa.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Bayern nije jacio ni od Milana niti od Intera, ovaj malac nikako da skotna, sta uradi football manager 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
mA igra lik pes 11 na regularuJuveSissoko je napisao/la:Bayern nije jacio ni od Milana niti od Intera, ovaj malac nikako da skotna, sta uradi football manager
IO SONO INTERISTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.