FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nešto kontam, u zadnjih 10 i više godina, sve smo probali, od milijardera do milionera, domaćih trenera, legendi kluba, stranih trenera, tjeranja, zvižduka, pljuvanja, nema šta nismo probali, i opet smo tu gdje smo bili i prije Tana, vrtimo se oko Evrope.
Možda ne bi bilo loše da probamo igrače nagraditi aplauzomo i posle onako loše partije. Čisto da vidimo da li bi bilo bolje, sve ostalo smo probali i nije dalo rezultate. Znači loša igra, poraz, ide aplauz i podrška da drugi puta bude bolje. Drugu opciju ne vidim u ovom momentu.
Možda ne bi bilo loše da probamo igrače nagraditi aplauzomo i posle onako loše partije. Čisto da vidimo da li bi bilo bolje, sve ostalo smo probali i nije dalo rezultate. Znači loša igra, poraz, ide aplauz i podrška da drugi puta bude bolje. Drugu opciju ne vidim u ovom momentu.
Pa ti si cvilio za njom i masnim kerom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zašto se uvijek od nas navijača traži strpljenje, razumjevanje očekivanja, zašto smo uvijek mi ti koji vrše pritisak. Niko nikad od nas nije davao podršku trenerima i sš tek onako uvijek je bilo za njihovu priču i planove za rad. Sad evo Rozman i Ibričić za svaki svoj potez su dobili podršku i pronalazilo se neko opravdanje, mijenjanje personala igračkog i svakog drugog su očekivali i dobili su ali isto tako da očekuju da če se promjeniti mentalitet naših navijača je previše valjda su bili svjesni gdje dolaze. Jel malo polusezona i pripreme za taj neki napredak za koji su oni sami rekli da je dovoljno vremena, dali se mi moramo zadovoljiti nakon toliko vremena da se u 88 minuti uputi prvi šut u okvir gola. Za kritike koje dobijaju sami su krivi za psovke naravno nisam prema nikom ko je dio našeg kluba ali za ovu atmosferu su sami krivi jel mi sad trebamo oderediti i okvir za koliko trebamo vidjeti taj napredak?
Promjene nikakve ne dolaze u obzir platili smo mu da dođe kod nas sad mu treba platiti i da ode i još alibi da ima kako nije mogao ništa uraditi za 7 mjeseci.
Imaš ekipu koju si sam sastavio pa majstore guraj tvoj uspjeh če biti i naš a neuspjeh ce biti samo tvoj minsmo tu bili prije tebe a bit čemo i poslje, jer koja nam je sad parola
Sarajevo će biti...
Promjene nikakve ne dolaze u obzir platili smo mu da dođe kod nas sad mu treba platiti i da ode i još alibi da ima kako nije mogao ništa uraditi za 7 mjeseci.
Imaš ekipu koju si sam sastavio pa majstore guraj tvoj uspjeh če biti i naš a neuspjeh ce biti samo tvoj minsmo tu bili prije tebe a bit čemo i poslje, jer koja nam je sad parola
Sarajevo će biti...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Najbolje je komentar dati kad se glava malo ohladi. Nije dobro i gotovo. Možemo mi zajedno tražiti nesto pozitivno, samo se bojim da ova ekipa nema kuveta za nešto više. Mene ne zanima koliko ko ima platu i da li smo dali za negog obestecenje i takve gluposti, samo me zanima zašto onakva nemoć protiv lištice? Nisam nešto optimista ali šta nam preostaje nego dati podršku ekipi. Malo me i strah da se neko ne umiješa u Kup, Široki ili Sloga i da onda četvrto mjesto ne bude karta za Evropu.
Nije tema posta ko je za kime cvilio. Post je namjenjen Ajli i njenom direktorskom status, pročitaj opet ako ti nije jasno.
Zašto se sad odjednom bježi od teme ranije bojkotovane direktorice, jel' to sad tolerišemo njeno obnašanje funkcije zbog mira u kući?
Ako mi ispadnemo od Borca, bitno je onda da Velež izbaci Širokog. Sloga/Posušje nemaju nikakvu šansu da ga osvoje.bozovic10 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:16Najbolje je komentar dati kad se glava malo ohladi. Nije dobro i gotovo. Možemo mi zajedno tražiti nesto pozitivno, samo se bojim da ova ekipa nema kuveta za nešto više. Mene ne zanima koliko ko ima platu i da li smo dali za negog obestecenje i takve gluposti, samo me zanima zašto onakva nemoć protiv lištice? Nisam nešto optimista ali šta nam preostaje nego dati podršku ekipi. Malo me i strah da se neko ne umiješa u Kup, Široki ili Sloga i da onda četvrto mjesto ne bude karta za Evropu.
-
- Kontakt:
Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100%AVNOJ je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:10Zašto se uvijek od nas navijača traži strpljenje, razumjevanje očekivanja, zašto smo uvijek mi ti koji vrše pritisak. Niko nikad od nas nije davao podršku trenerima i sš tek onako uvijek je bilo za njihovu priču i planove za rad. Sad evo Rozman i Ibričić za svaki svoj potez su dobili podršku i pronalazilo se neko opravdanje, mijenjanje personala igračkog i svakog drugog su očekivali i dobili su ali isto tako da očekuju da če se promjeniti mentalitet naših navijača je previše valjda su bili svjesni gdje dolaze. Jel malo polusezona i pripreme za taj neki napredak za koji su oni sami rekli da je dovoljno vremena, dali se mi moramo zadovoljiti nakon toliko vremena da se u 88 minuti uputi prvi šut u okvir gola. Za kritike koje dobijaju sami su krivi za psovke naravno nisam prema nikom ko je dio našeg kluba ali za ovu atmosferu su sami krivi jel mi sad trebamo oderediti i okvir za koliko trebamo vidjeti taj napredak?
Sarajevo će biti...
Prosli vikend u Sarajevu su odigrane dvije utakmice, idealno da se ilustruje koliko je besmislena prica o nekakvom nenormalnom pritisku u FK Sarajevo.
Jedni odigrali najgoru polusezonu u novijoj istoriji, grcevito se bore za opstanak, i sa potpuno novim igracima i trenerom igraju protiv najjace ekipe u drzavi pred punim tribinama - to nije pritisak.
Drugi igraju protiv ekipe koja tu nije dobila 11 godina, predvodjeni SS kojem su sve moguce zelje ispunjene i ima po vlastitom priznanju uslove koji su Real Madrid za ostatak lige - nesnosljiv pritisak.
Logika?
Pa ako su ovi nasi pod pritiskom, njihovi su se igraci preventivno za reflektore trebali objesit sami.

Jedini cilj je Europa, SS i SD sta su zaiskali to su i dobili. Tjerano i dovodjeno po njihovoj zelji. Maksimalno komforna pozicija, kakav crni pritisak?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kakvi rusilacki faktori. Gledaj ti rezonovanja. Branio je, lizao im guzove.. a sad ih istice kao jos tu, samo da se poljulja atmosfera.. jojjj dusmani siccc
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
eto stranca iz berlina HM Chemie da uleti, jedva ceka u BiH da ulozi. Nema gdje drugo na svijetu. Decko, alooo dozovi se.. Mi jedva nadjosmo i ovog investitora, svi ruke bili digli.. JEL VI ZNATE ZNACENJE IMENICE K LJ U C ili sintagme K LJ U C U B R A V I ??Sanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.
Trebao si navijati za Sarajevo Olimpic VUcovi grob te yebo, o cemu vi pricate ljudi. Niste realni ni sekunde. Pregonite u svakom smislu, dal u pobjedi dal u porazu.. Allahselamet
Bojan je trebao da nam skine gace jos i svima pokaze guznu crijevku. Demolira te jedna atalanta, pucaju ljudi s koseva bolnice nama kriv Boyan..
- 1 9 4 6 -
kad smo vec kod kuje, za 12 dana bit ce 2 godine kako je rekla da cemo za 2 godine biti najbolji klub na balkanu 

NEMA NAZAD
Ostavi se tastature, izadji iz kuce, nadji nam eto ti investitoraSanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.

-
- Kontakt:
Nema tu puno filozofije dobiješ derby, prodješ Borca i eto opet pozitive a i pokazat ce da mogu. Ako budes gubio u prvenstvu i ispao iz kupa znaci da nisu pravi i nece biti ni podrške. Rozman i igraci su imali stvarno ovih 6 mjeseci podrsku kao niko dosad, sami su krivi sto gube povjerenje navijača, kazem samo je do njih ako pocnu dobro igrati i pobjedivati podrška ce sigurno biti.
-
- Kontakt:
Sanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.

vec smo , sad ganjamo real da stignemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vecina nasih navijaca ima shvatanja ko ajla, nista cudno
- 1 9 4 6 -
Ma eno ga red se protegao do pofalica, sve cekaju da Mirva izleti pa da oni ulete i to sa milionima kamionima, vizijama.. Jbt jel moguće da je narod kod nas ovoliko nerealan.?
Ps a tebe imenjace izgleda Ajla načepila dobro cim si promjenio pricu pa ti je sad svaki post DA NAS PODJETIŠ? Zanimljivo nadasve

- TurkishAirlines
Pa do sad je bilo evo vam igraci podrska a vi nama qurcinu veliku.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 feb 2024, 09:26jesi turkis grub. U takvom tonu i atmosferi nam je i navijanje bilo. Placeni ste, izvolite.. Pa nisu aku busilice. Izletio za ovu 300 maraka i normalno da instant imam bolja ocekivanja od ove koja je 60 maraka. Ali ovo su ljudi..tim.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 feb 2024, 08:39Taj papanski pristup može donijeti samo kontra efekat. Sigurno će ebavanjem mrtvih bolje igrati, letiće po terenu. Mogu samo dodatno pasti u ambis, jer podrška znači kao u svakom poslu i aspektu života.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 feb 2024, 07:48Kakva podrska i qurac.
Pokazi da znas i pokazi rezultat zbog cega si i masno placen.
Mi uvijek nesto forsiraj podrsku, forsiraj ljubav, nemoj igrace da uvrijedis, pazi sta i kako prema njims i oni nam ga metnu do grla.
Ma zasluzi na terenu aplauz sa tribine, majke vam yebem preplacene.
Džaba objašnjavati glavama kao što si ti, koji su i dalje u 17. stoljeću.
sto je najgore iducu kad pobjedimo malo lakse sve ce biti med i mlijeko..
valjda nismo navikli, lakse kad se krpimo, kuburimo i propadamo. Pa tad kad se nesto uradio zajednistvo neko´izleti u prvi plan. Trenutno, kao da smo pomamili pa ocekujemo pare = rezultat.
citajuci avaz, nije peneranda nesto odigrao.. ali da mu se zvizdi nakon 2 cijele tekme, pa real madrid navijaci to ne rade. Specifina sredina i klub, ali ako uspije Rozman ovo usmjeriti iz ove lude negative odes samo u dijametralno suprotnu pozitivuolakasavajuce.
svi se u oci moraju pogledati.
Pa mozda malo promjeniti plocu, pa da oni malo zaigraju pa da dobiju podrsku.
Koji qurac su oni, yebe se njima sto rezultat izostaje a navijace ce da boli glava, srce, dusa, itd
Ma respekt zasluzi da ga dobijes.
A vama ako je dobro sto siroki te tresne na Kosevu, i ko biva dobro je nek ne puca, ne trebaju promjene, nastavite sa tim.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"