Sve na stranu ali ne razumijem kako nekoga na forumu možeš iznervirati da bi ti bilo šta opsovao. Svašta mogu napisati, ali hebati nekome dijete...Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:48Pa se onda ljudi i danas ibrete kad čuju one urlike sa istoka stadiona Koševo.wickedwildwind je napisao/la: ↑20 feb 2024, 09:28j.e.b.o ti sarajlijica mrtvo dijete u usta picko mostarskanekoIzMostara je napisao/la: ↑08 feb 2024, 12:03Tebe termin sarajlijice ne treba da dotice, niko ti focu nije spominjao![]()
![]()
Svi imaju ovakve primitivce među svojim navijačima, od toga se ne može pobjeći, previše ih je u samom društvu, ali ubjedljivo najviše ih navija za Sarajevo i to je svojevrstan fenomen.
Mrtvo dijete, pazi, mrtvo dijete!? Je li moguće nešto tako gnusno uopšte prevaliti preko usta.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moj Campobello, moze bit da te malo vuce nostalgija za federalnom. Kad ti 20 ljudi kaze da grijesis i objasni zasto grijesis, malo mucni glavom je.bo ga ti. Nema logike to sto pises, ne mozes biti toliko glup. Razmisli malo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:44Nazivas Bihac pasnjakom. Pa i nas stadion i vas je bio pasnjak prije godinu dvije. Evo ti sliku iz Bihaca kada smo ne tako davno igrali protiv njih na njihovom pasnjaku. 7 000 ljudi kojim bi ti zabranjivao da imaju premijer ligu jer je savez tebi napravio teren a njima nije. I ne smije po tvomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:26
Frajer pise o nekakvim gostovanjima po Trebinju,Gradaccu,Bihacu i ostalim pasnjacima![]()
Stidi se stari tako nazivati ljude
Ljuta Krajino
Vi ste odbranili voljenu BiH
Vi,Goražde,Mostar i Kalesija ste odbranili voljenu BiH
A najmanje ste dobili
Treba aerodrom da Vam se napravi i autoput od Kljuca preko Bihaca i Cazina do graničnog prelaza Izacic
U Cazinu napravit Arenu za rukometnu i kosarkasku reprezentaciju
Hvala borcima Butina na ovoj lijepoj slobodi
Selam za nase Krajisnike iz Metropole
-
- Kontakt:
Nisi ti normalan pashaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:44Nazivas Bihac pasnjakom. Pa i nas stadion i vas je bio pasnjak prije godinu dvije. Evo ti sliku iz Bihaca kada smo ne tako davno igrali protiv njih na njihovom pasnjaku. 7 000 ljudi kojim bi ti zabranjivao da imaju premijer ligu jer je savez tebi napravio teren a njima nije. I ne smije po tvomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:26
Frajer pise o nekakvim gostovanjima po Trebinju,Gradaccu,Bihacu i ostalim pasnjacima![]()
Nadam se da trolas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Dosta ljudi ne vidi velicinu Bosne i Hercegovine.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:44Nazivas Bihac pasnjakom. Pa i nas stadion i vas je bio pasnjak prije godinu dvije. Evo ti sliku iz Bihaca kada smo ne tako davno igrali protiv njih na njihovom pasnjaku. 7 000 ljudi kojim bi ti zabranjivao da imaju premijer ligu jer je savez tebi napravio teren a njima nije. I ne smije po tvomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:26
Zato nam se i desava da Zvezda ili Partizan vide momka iz Foce, Bijeljine.. jer tamo je pasnjak jbg.
Zao mi je Jedinstva, nevjerovatno da je ta regija dopustila da taj klub tavori u prvoj federalnoj a da pisljiva Gabela ima svoj klub.
Da se kvalitet povecava smanjenjem lige to bi davno uradili i Engleska, Spanija i oni bukvalno imaju Luton, Rayo Vallecano ekipe koje smetaju samo.
U sustini klubovi imaju dovoljno jakih utakmica i puno se teze sve i jedna ekipa snalazi protiv "slabijih" i bunkera. Tako da bi se moglo raditi i na tom segmentu u slucaju prosirenja.
**** se campobellu svakako ne ide na gostovanja.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kojom magijom ste dosli do zakljucka da bi prosirenje lige napravilo Jedinstvo stabilnim klubom koji se takmici u elitnom rangu?
Dan te je.bo, jedino je nizi IQ na temama o reprezentaciji gdje je glavna polemika oko sihri.

-
- Kontakt:
Koliko su samo navijaci FKS nerealni. Gledam ljudi po njihoboj pdfu ljudi traze ostavke, tjeraju, hoce opet ispocetka, hoce temelje samo zato jer su izbacili Slobodu i izgubili kuci od Sirokog.
Taj Siroki ima 5-6 igraca koji bi igrali vjerovatno u prvoj postavi Sarajeva. Sa klupe Chinedu, Tomic..
Cavar je bolji od svih veznjaka koje FKS ima i to daleko bolji. Oni vjerovatno rostere ocjenjuju preko transfermarketa..

Taj Siroki ima 5-6 igraca koji bi igrali vjerovatno u prvoj postavi Sarajeva. Sa klupe Chinedu, Tomic..
Cavar je bolji od svih veznjaka koje FKS ima i to daleko bolji. Oni vjerovatno rostere ocjenjuju preko transfermarketa..

-
- Kontakt:
Ni meni to nije jasno. Ljudi se već par sezona bore za opstanak u federalnoj, a da sad odjednom izbore plasman u plbih.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:04Kojom magijom ste dosli do zakljucka da bi prosirenje lige napravilo Jedinstvo stabilnim klubom koji se takmici u elitnom rangu?![]()
U Jedinstvo se ništa ne ulaže niti imaju neke sponzore, tako da nema ništa od njihovog napretka
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Jel to iko igdje napisao?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:04Kojom magijom ste dosli do zakljucka da bi prosirenje lige napravilo Jedinstvo stabilnim klubom koji se takmici u elitnom rangu?Dan te je.bo, jedino je nizi IQ na temama o reprezentaciji gdje je glavna polemika oko sihri.
Da li im savez moze pomoci, moze.
Kako ste dosli do zakljucka da ce se kvalitet povecati ako sad izbacis iz lige Zvijezdu i Igman?
Samo zato sto ces gledati jos jedan derbi (a bila je i to u ligi za prvaka), ne sjecam se da su nesto klubovi drasticni napredovali.
- svrakino1921
- Kontakt:
Eeeejjjj BrudaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:56Moj Campobello, moze bit da te malo vuce nostalgija za federalnom. Kad ti 20 ljudi kaze da grijesis i objasni zasto grijesis, malo mucni glavom je.bo ga ti. Nema logike to sto pises, ne mozes biti toliko glup. Razmisli malo.
Svi te postuju cak i moji plavi forumasi
Najbolji si ovdje Bruda
Al nemoj @Campobello govorit da je glup
Super je i pametan i jako korektan
U pravu je treba npr.Vama igrat 4 puta sa Slogom a u ovoj sezoni je Vas Sloga mlatnula vec 2 puta i to u gostima i kuci
-
- Kontakt:
Desetaru samo vrijedjajusvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:11Eeeejjjj BrudaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:56Moj Campobello, moze bit da te malo vuce nostalgija za federalnom. Kad ti 20 ljudi kaze da grijesis i objasni zasto grijesis, malo mucni glavom je.bo ga ti. Nema logike to sto pises, ne mozes biti toliko glup. Razmisli malo.
Svi te postuju cak i moji plavi forumasi
Najbolji si ovdje Bruda
Al nemoj @Campobello govorit da je glup
Super je i pametan i jako korektan
U pravu je treba npr.Vama igrat 4 puta sa Slogom a u ovoj sezoni je Vas Sloga mlatnula vec 2 puta i to u gostima i kuci

Najgori su pitari cim ih patosiras argumentima podju psovati majke mrtvu djecu i govoriti ti da si glup. Ne znam kako vam je promaklo neki dan spominjanje Batka na ovoj temi od mozda najveceg kocijasa

Zeljini su puno emancipovaniji po tom pitanju
-
- Kontakt:
Auuhhh, Švrakino brate, znaš ga i ti zavuči momačkisvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:11U pravu je treba npr.Vama igrat 4 puta sa Slogom a u ovoj sezoni je Vas Sloga mlatnula vec 2 puta i to u gostima i kuci

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prvo Klafuricu nisu doveli nijedno pojacanje u prelaznom roku, a sad mu i najbolje igrace prodaju za sicu. Covjek sigurno ima celicne zivce, pa jos trpi ovo sto mu se radi.
Baš si našao mene ovo da pitaš?OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:54Sve na stranu ali ne razumijem kako nekoga na forumu možeš iznervirati da bi ti bilo šta opsovao. Svašta mogu napisati, ali hebati nekome dijete...

Ja ovo doživljavam kao problem cijelog društva u kojem živimo. 30, pa i više godina konstantnog nazadovanja, od odgoja i kulture pa do prosvjete i obrazovanja, moralo je uzeti danak.
Nikad se nećemo oporaviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možeš li naći taj post?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:14Ne znam kako vam je promaklo neki dan spominjanje Batka na ovoj temi od mozda najveceg kocijasa![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jos ovaj derpe Cirilo orgija po temi? Lik vise o Pitarima i Sarajevu prica nego o svom klubu,ovo je vec na licnoj bazi,vjerovatno mu neki brat karindja trebu ili mu je karindjo treceg nema.
-
- Kontakt:
Kad dodjes da spominjes psihologa i krenes na taj nacin da provociras dobijes povratnu istom mjerom vrlo jednostavno,vazno da mu je promaklo za Karadjica ovoj ublehi vrapcickojVirtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:39Baš si našao mene ovo da pitaš?OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:54Sve na stranu ali ne razumijem kako nekoga na forumu možeš iznervirati da bi ti bilo šta opsovao. Svašta mogu napisati, ali hebati nekome dijete...![]()
Ja ovo doživljavam kao problem cijelog društva u kojem živimo. 30, pa i više godina konstantnog nazadovanja, od odgoja i kulture pa do prosvjete i obrazovanja, moralo je uzeti danak.
Nikad se nećemo oporaviti.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pošalji mi adresu u Hrasnici, spremio sam ti banane...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:44Jos ovaj derpe Cirilo orgija po temi? Lik vise o Pitarima i Sarajevu prica nego o svom klubu,ovo je vec na licnoj bazi,vjerovatno mu neki brat karindja trebu ili mu je karindjo treceg nema.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Neda mi se traziti ali eto sam se izdao vas "sugradjanin" ako se moze tako nazvati. Spominjati najveceg monstruma proteklog rata u Sarajevu kao argument jer je neko spomenuo Karadzica moze samo jako neinteligentna osoba. Strasno je kakvih likova ima. Cak sta vise divim se da neko ima volju pola godine citirati osobu koja te ignorise i ne odgovara ti.Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:40Možeš li naći taj post?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:14Ne znam kako vam je promaklo neki dan spominjanje Batka na ovoj temi od mozda najveceg kocijasa![]()

Osjecao bi se tako glupo ali ako nemas mozga ne registrujes koliko se blamiras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.