Ma tebi ce barem neki bogati rus dati pare za transfereDaRtAnJaN je napisao/la:ja zenit! gdje ces na majku RusijuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma da smo u ne znam ti kakvoj formi ja i ti ne mozemo nistaever je napisao/la:Veceras do 19 nece raditi soccer,tako bar admin kaze..Igra mi se drama,moram uci u formu pred ligu..Nisam igrao 4 i po godine![]()
![]()
Psv,Ajax![]()
![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma tebi ce barem neki bogati rus dati pare za transfereS-Y-L-A-R je napisao/la:ja zenit! gdje ces na majku RusijuDaRtAnJaN je napisao/la:Ma da smo u ne znam ti kakvoj formi ja i ti ne mozemo nistaS-Y-L-A-R je napisao/la:Veceras do 19 nece raditi soccer,tako bar admin kaze..Igra mi se drama,moram uci u formu pred ligu..Nisam igrao 4 i po godine![]()
![]()
Psv,Ajax![]()
![]()
Jos smo u zadnje vrijeme dobri s iranom...nafta 'vamo
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
SYLAR,moze se..Sinoc sam igrao sa Jasko_Juve ( VILLAREAL ) , i lik me prvu uzeo 6:1,jer nikada nisam igrao sa PSV protiv jacih timova,a covjek jos voli da igra cut
..Onda sam skontao kako "pametno" igrati i izvukao 2 puta nerijeseno,i cini mi se jednom izgubio 1 razlike,tako nekako..Eh sad,poenta je da se moze,tj. moci ce dok se jos malo stelnem..Savjet za ove sa slabijim timovima : Odbrana i samo odbrana,i poneki kontra napad 
Edit: Ipak sam siguran da ce osvajac lige biti neko sa ovim jacim timovima..Nece osvojiti ni PSV,ni Ajax,ni Bolton,ni Zenit itd,ali vazno je druzenje i zezancija,iako znam da ce biti geekova koji zive za pobjedu na bilo koji nacin

Edit: Ipak sam siguran da ce osvajac lige biti neko sa ovim jacim timovima..Nece osvojiti ni PSV,ni Ajax,ni Bolton,ni Zenit itd,ali vazno je druzenje i zezancija,iako znam da ce biti geekova koji zive za pobjedu na bilo koji nacin
- samir_tm87
- Kontakt:
pa pogledajte moj klub
meda ne mogu 
Ma 80% klubova su tu negdje,a 20% odskace po kvalitetu,ali sta je tu je (kviz je
).. 
- Goalgetter
- Kontakt:
@Ever .. Vidimo se u kupu

Birmingham - PSV , bice oko 120 gledalaca na tribinama 
vidimo se u ligi goalgetterGoalgetter je napisao/la:@Ever .. Vidimo se u kupu![]()
we love United, we do!

najveci velikani ovi lige (igraci Zenita) na visinskim pripremama na najvecem vrhu na svijetu
we love United, we do!
ej imali ko link od pesa 06 za downlod
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ljudi u kupu igram protiv junice ,,al po svemu sudeci ovaj junica nije nikad na postu i tacno sumnjma da ce da se pojavi
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
DaRtAnJaN je napisao/la:vidimo se u ligi goalgetterGoalgetter je napisao/la:@Ever .. Vidimo se u kupu![]()
Poseban derby vec u prvom kolu
pa da majkaraGoalgetter je napisao/la:DaRtAnJaN je napisao/la:vidimo se u ligi goalgetterGoalgetter je napisao/la:@Ever .. Vidimo se u kupu![]()
![]()
![]()
Poseban derby vec u prvom kolu
we love United, we do!
Evo ga zavrsio sam i ja, radilo se do jutros, pa nisam mogao postaviti odmah, ali evo sad je postavljeno:
Grupu A: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 23#p966223
Grupa B: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4445
Kup: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4444
Grupu A: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 23#p966223
Grupa B: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4445
Kup: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4444
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 23#p966223
Svi iz grupe A neka me dodaju na MSN: [email protected]
Svi iz grupe A neka me dodaju na MSN: [email protected]
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
jos jednom da pitam....jeli obavezno skinuti one dresove, kitserver, stadione, jer ja to nisam skidao...mrsko mi, ima oko 600 MB sve zajedno...ali sam skinuo deemaz 6.0, i tu su svi transferi uradjeni kao i u vas, sto je najvaznije, samo sto mi neki grbovi nisu kako treba, ali nea veze
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nije obaveza, to je sloboda izboraCeMa je napisao/la:jos jednom da pitam....jeli obavezno skinuti one dresove, kitserver, stadione, jer ja to nisam skidao...mrsko mi, ima oko 600 MB sve zajedno...ali sam skinuo deemaz 6.0, i tu su svi transferi uradjeni kao i u vas, sto je najvaznije, samo sto mi neki grbovi nisu kako treba, ali nea veze
ali, jos samo ovo.juventus 0244 je napisao/la:Nije obaveza, to je sloboda izboraCeMa je napisao/la:jos jednom da pitam....jeli obavezno skinuti one dresove, kitserver, stadione, jer ja to nisam skidao...mrsko mi, ima oko 600 MB sve zajedno...ali sam skinuo deemaz 6.0, i tu su svi transferi uradjeni kao i u vas, sto je najvaznije, samo sto mi neki grbovi nisu kako treba, ali nea veze
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nema veze to je zbgo toga, jer je tu bila Holandska liga, a ti nisu uradio peč za grbove i dresove, ali igrači su najbitnijiCeMa je napisao/la:ali, jos samo ovo.juventus 0244 je napisao/la:Nije obaveza, to je sloboda izboraCeMa je napisao/la:jos jednom da pitam....jeli obavezno skinuti one dresove, kitserver, stadione, jer ja to nisam skidao...mrsko mi, ima oko 600 MB sve zajedno...ali sam skinuo deemaz 6.0, i tu su svi transferi uradjeni kao i u vas, sto je najvaznije, samo sto mi neki grbovi nisu kako treba, ali nea vezeu mene je npr. tim Bayern, a grb je od recimo ajaxa i dres je od ajaxa, ali su igraci od bayerna
valjda si skonto
i da znas, nije mi u svih timova ovako, samo u nekoliko
Skini samo kitserver, on ti je zaduzen za to, gotiva ce ti biti igrati, ovako je malo bezveze! Ali mozes igrati naravno bez problema i smetnji!CeMa je napisao/la:ali, jos samo ovo.juventus 0244 je napisao/la:Nije obaveza, to je sloboda izboraCeMa je napisao/la:jos jednom da pitam....jeli obavezno skinuti one dresove, kitserver, stadione, jer ja to nisam skidao...mrsko mi, ima oko 600 MB sve zajedno...ali sam skinuo deemaz 6.0, i tu su svi transferi uradjeni kao i u vas, sto je najvaznije, samo sto mi neki grbovi nisu kako treba, ali nea vezeu mene je npr. tim Bayern, a grb je od recimo ajaxa i dres je od ajaxa, ali su igraci od bayerna
valjda si skonto
i da znas, nije mi u svih timova ovako, samo u nekoliko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.