Slavija, Zeljo i Sloboda su u sezonama kad su nas izbacivali bili bas ozbiljne ekipe. Pa donekle i Borac 2015. Gora su ispadanja od Mladosti 2017. i Celika prosle sezone, plus ovo ranije Travnik i Zepce, i Drinovci onda.Lucas je napisao/la: ↑20 feb 2024, 15:21Proljece 2000 - ispali iz kupa od Travnikanapoleon72 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 13:28Jedna stvar se vrti godinama kad je nas klub u pitanju: uvijek uzasno otvorimo proljece. Sad mi je kroz glavu proslo hrpu nekih sramocenja u februaru i martu, pa sam vratio statistiku zadnjih 10 sezona. Skoro pa da je norma da smo uzasni godinama u ovom periodu.
Ispod je prikaz prvih pet utakmica u proljetnom dijelu sezone u svim takmicenjima uz prosjek bodova:
13/14: LDDWW1.6
14/15: WLDLW1.4
15/16: DWLDL1
16/17: WWWWD2.6
17/18 LDWDL1
18/19 WWWWW3
19/20 WWW (prekinuta sezona)![]()
20/21 DLWLW1.4
21/22 WWLDD1.6
22/23 LWDLW1.4
Znaci ako i iz kup meceva uzmemo bodove kao u ligi (pobjeda 3, remi u regularnom vremenu 1), mi u prosjeku u prvih pet meceva nastavka uzimamo 1.66 boda (sezona 19/20 nije uzeta u racun jer je prekinuta). Tako da mi ako u naredne tri utakmice dobijemo dvije i jednu izgubimo, bicemo u prosjeku zadnjih 10 godina. Ako jednu dobijemo, jednu remiziramo a jednu izgubimo, ponovit cemo najgora.proljeca iz sezona 15/16 i 17/18. Jedino da izgubimo dvije ili tri utakmice, tek to ce bit nevidjeno. A sve ostalo - godinama vec vidjen skor. Nevjerovatno.
Proljece 2003 - ispali iz kupa od Žepča
Proljece 2007 - ispali iz kupa od Slavije
Proljece 2008 - ispali iz kupa od Želje
Proljece 2015 - ispali iz kupa od Borca
Proljece 2016 - ispali iz kupa od Slobode
Kakvi amateri su nas izbacivali, morali smo još najmanje tri kupa imati u vitrinama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zanimljivo je što su navijači FK SA, ali i ostalih klubova uvijek za neke smjene, pobune, nova i drugačija rješenja kad je u pitanju bagavi fudbal, ali će se zato trpiti balavi šef kojeg postavi stranka ili gazda ratni profiter,trpiti i po cijeli život.
Svako malo kući djetetu spucati šamar i ženi šutiti kao zaliven i onda nakon takve radne sedmice dođe na Koševo i pretvori se u Che Gevaru.
Sve naopako i kukavički, lakše je na stadionu iz mase i željezne ograde glumiti revolucionara.
Ljudi su tu par mjeseci, jedan legenda Hajduka drugi radio kao trener vrhunski u svim klubovima prije nas i nama ne valja nakon pola sezone.
Svako malo kući djetetu spucati šamar i ženi šutiti kao zaliven i onda nakon takve radne sedmice dođe na Koševo i pretvori se u Che Gevaru.
Sve naopako i kukavički, lakše je na stadionu iz mase i željezne ograde glumiti revolucionara.
Ljudi su tu par mjeseci, jedan legenda Hajduka drugi radio kao trener vrhunski u svim klubovima prije nas i nama ne valja nakon pola sezone.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nije tema posta slažem se. Isto tako nije ok da ubacuješ ovakve gluposti samo da bi narušio dodatno narušenu atmosferu. I on kaže da voli klub... yebo li te Mirza.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Beganović - Đuričković - Soldo - Duraković
Buljubašić - Krdžalić
Hasić - Mustafić - Kyeremeh
Renan
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan
MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:31Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan

1946-1987
-
- Kontakt:
Imamo takve igrace da nas sloga doboj slaze vise puta godisnje.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:31Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan
Jedino Hasic i Oliveira mogu igrati u jacim timovima ovo ostalo je prosjek bh lige, to sto su nekima u ocima ovi igraci predstavljeni kao aman zaman a ono kuburi po klupama raznih lokomotiva.
On paprike roge na akciji ne može naći.boki86 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:05Ostavi se tastature, izadji iz kuce, nadji nam eto ti investitoraSanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.![]()
🇵🇸
Kad ih najave ko da Benzema dolazi a mnogi se u Lokomotivi sušili na klupi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:40Imamo takve igrace da nas sloga doboj slaze vise puta godisnje.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:31Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan
Jedino Hasic i Oliveira mogu igrati u jacim timovima ovo ostalo je prosjek bh lige, to sto su nekima u ocima ovi igraci predstavljeni kao aman zaman a ono kuburi po klupama raznih lokomotiva.
ISTINA ZA VEDRANA!
Mehmedovic je cijelu jesen samo jednom bio na klupi Lokomotive, sve ostale utakmice je gledao sa tribina. Nadam se da je barem trenirao sa njima.Lecler je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:51Kad ih najave ko da Benzema dolazi a mnogi se u Lokomotivi sušili na klupi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:40Imamo takve igrace da nas sloga doboj slaze vise puta godisnje.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:31Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan
- TurkishAirlines
Samo podrska a pobjeda protiv Sloge je misaona imenica.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:31Kod nas je igrački kadar takav da sa sprdnjom trebaju pobjeđivati sedam od 11 protivnika. Simon mora kazniti određene igrače za "nastup" u prvim utakmicama nastavka.
Protiv Zvijezde:
Iliev
Buljubašić - Krdžalić
Renan

Odbrana ista
Julardžija
Hasić Buljubašić Krdžalić Anđušić
Renan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
On je i moja želja, za sve trenere u našoj ligi je trenerčina, čovjek ima autoritet a Rožman ga nema ni u svojoj kući.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:46Daj ti preporuci nekog? Nema razlike kad trener izbaci bundesligasa,kad igra grupe u evropi,mi smo navikli inace na bolje trenere? Moja zelja je bio ovaj Sopic sto vodi Rijeku mada kod nas bi isto zavrsio.Sanchez87hz je napisao/la: ↑19 feb 2024, 13:44Koje kvalitete? Izmedju svih 10 nema 3 deke razlike...GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 feb 2024, 12:2910 trenera promijenili i niko veze nema, sigurno da je to..![]()
Bjezi ba talijan, oplakahTorino je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:49On paprike roge na akciji ne može naći.boki86 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:05Ostavi se tastature, izadji iz kuce, nadji nam eto ti investitoraSanchez87hz je napisao/la: ↑20 feb 2024, 11:41
Mirvah je drugi najodgovorni za ove neuspijehe,odma poslije trenera,(vise trenera) i prije sam sumnjao u njegovu nesposobnost (blago receno) a sad jos vise,na pocetku ko fola dolazi do tribina pozdravlja navijace,okuplja neke legende,pravi sastanke,sve sminka za naivne,poslije grljenje sa Vicom i sutnja na lakrdije,pa prodaja igraca bez da se zna za koliko je prodan,koliki je procenat itd,,,izgleda je bas onako sto neko napisa,jos da Mirvic ode i bice bolje...treba stranac investitor al iz evrope nista drugo.![]()

Sablica, Dudica i donekle Vasoskog, posla je koštalo izmišljanje pozicija i razna tumbanja i eksperimentisanja sa sastavima i formacijama, a vidim i Rožman se opasno s tim zajebava. Mirza recimo tokom proljeca u prvenstvu se nije u velikoj mjeri s tim zezao.
Zar nije narušavanje atmosfere potez da se svjesno lažu i obmanjuju navijači? Ili ćemo se sad praviti da se nije bojkotovala dotična ili se promjenio stav prema njoj? Vidi sa Hajrom da znamo šta i kako u budućnosti na temu direktorice.mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 16:25Nije tema posta slažem se. Isto tako nije ok da ubacuješ ovakve gluposti samo da bi narušio dodatno narušenu atmosferu. I on kaže da voli klub... yebo li te Mirza.
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Željko Sopić je dobar trener, ali nije nikakva ekskluziva. Standardno je postalo da čim neko malo dođe u medijski prostor, počne svršavanje na strance. Da smo ga kojim slučajem doveli, rekli bi odmah "kakav ovaj samostalno radio samo u Gorici i Emiratima".
Uostalom, sprdali bi ga nakon prvog kiksa, pogotovo jer je on dosta direktan i "lud" u izjavama. Super sve to sad djeluje, prvi kiks, uzeli bi ga na zub.
Uostalom, Rožman ima bolju trenersku karijeru. To što vama on djeluje "oštro", ne znači da bi bio bolji.
Drugo, volio bi da mi neko objasni po čemu to Rožman nema autoritet?

Uostalom, sprdali bi ga nakon prvog kiksa, pogotovo jer je on dosta direktan i "lud" u izjavama. Super sve to sad djeluje, prvi kiks, uzeli bi ga na zub.
Uostalom, Rožman ima bolju trenersku karijeru. To što vama on djeluje "oštro", ne znači da bi bio bolji.

Rozmana ostaviti jer ni jedan ozbiljan trener ne bi dosao kod nas kad vidi da svaki "izdrzi" max 6mjGalileoGalilei je napisao/la: ↑20 feb 2024, 18:22Željko Sopić je dobar trener, ali nije nikakva ekskluziva. Standardno je postalo da čim neko malo dođe u medijski prostor, počne svršavanje na strance. Da smo ga kojim slučajem doveli, rekli bi odmah "kakav ovaj samostalno radio samo u Gorici i Emiratima".
![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Ovako ovi botovi objasnjavaju ljudima godinama kako npr jahic nije mesetar i lopov kako je sabrina heroina fk Sarajeva...
Sto ne mogu ovakvih podmuklih filozofa, idi sabri nek ti se sere u usta tu si najbolji bio
Sto ne mogu ovakvih podmuklih filozofa, idi sabri nek ti se sere u usta tu si najbolji bio
Ima autoritet sigurno, samo možda da ga nema previše? Primjetio si u izjavama kako govori o načinu ishrane, treniranju, sportskom životu. Ne vole naši ljudi i igrači kad ih se filuje šta i kad trebaju jesti, kad ići na spavanje i te stvari nemamo mi taj mentalitet profesionalizma i posvečenosti 24/7 u bilo kojem poslu ne samo u ovom slučaju sa nogometom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 feb 2024, 18:22Željko Sopić je dobar trener, ali nije nikakva ekskluziva. Standardno je postalo da čim neko malo dođe u medijski prostor, počne svršavanje na strance. Da smo ga kojim slučajem doveli, rekli bi odmah "kakav ovaj samostalno radio samo u Gorici i Emiratima".
![]()
Nije da ga ja sad nešto serendam ali u ovom ludilu milon nekih stvari mi pada napamet.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, mnon46, perodeformero, rimljanin90, Seipronto, senad82, skoJaa i 108 gostiju.