FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muftic
Cavnic Cocalic Radinovic
Ovcina Radovac Karic Drljo
Hiros
Boljevic Krpic
Gurnuo bi Selimovica negdje, ali zasto dirati nazad sko su dobro djelovali protiv Zrinje?
Cavnic Cocalic Radinovic
Ovcina Radovac Karic Drljo
Hiros
Boljevic Krpic
Gurnuo bi Selimovica negdje, ali zasto dirati nazad sko su dobro djelovali protiv Zrinje?
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Krpic nije ni u sansi da promasi, mislim Haracic nije za prvog tima ali nije ni Krpic.
Cak je Krpic gori.
Cak je Krpic gori.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- gegenpressing
- Kontakt:
Brohra ribo se...
Solidan je bio, samo nek nastavi. Samo se meni ne sviđa što odmah uzdizemo igrače nakon jedne ili dvije dobre tekme, to nikad ne završi dobro.gegenpressing je napisao/la: ↑19 feb 2024, 19:37https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-ca ... car/468917
@irfo,ne leti pred rudu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hoće li biti kuveta od onog Al Džabera?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vala nece mi biti drago gledati tatara u nasem dresu
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa ne vidim ništa specijalno loše u tome.. najviše nam škripi na ofanzivnim pozicijama, Boljević se i nije snašao na 9. , mislim da bi Benjo se tu puno više snašao.. Boljević je krilni igrač, koji pravi višak. I Tatar je, ali sigurno je puno više "devetka" nego Boljević.. moje mišljenje.
- MocMahale444
Vrlo pogresno, jel dosta pitara vise bekrija yebo te fks.
Koji ce nam vise pitari, nema sramote u upravi.
Ponizavanje navijaca je ovo dovodjenje jufki u sveti nam klub.
Koji ce nam vise pitari, nema sramote u upravi.
Ponizavanje navijaca je ovo dovodjenje jufki u sveti nam klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma koji ce nam qrac tatar. I kad je kod uhljupa valjao, pola golova je dao na neke odbijance i hajp koji su imali.
Odvratna njuska, negativan vibe bi se napravio. Dosta nam vise uhljupa. Fuj.
Odvratna njuska, negativan vibe bi se napravio. Dosta nam vise uhljupa. Fuj.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Najveća pojacanja su Trener Čavčić i Karic.Ako ikad bude akcija dajem Bruni Remzu na 7 dana.Potpisuje odma na 2 godine.Najveci uspjeh je da nema vise ckapi.Svi ginu i to hocemo da gledamo.Pored Cavnica Selimovica pa i Hirosa nesmije vise ostali da se **** ko nekad.MirnaBrnja Ffrrr.
Imamo napad koji ne moze dati gol a na klupi sjedi Fare Zubanović koji je ne promašuje kada mu se ukaze šansa.
- invincible1921
- Kontakt:
Znali smo dole dobro odigrat. Oni se nafurali sad mada realno nisu neka ekipa...a nas niko ne uzima bas za ozbiljnoRaonffa je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:56Ma sa Širokim je dole x uvijek dobar, pogotovo nama zbog situacije u kakvoj smo trenutno. Slična je to ekipa kao i u prvom dijelu polusezone, sigurno nisu kvalitetniji od nas a danas su na Koševu pokazali da su strpljivi i da znaju čekati svoju šansu. Ovako su nas godinama na Grbavici mlatili, mi nešto pokušavamo igramo, a oni zabijaju golove.
E sad, ne treba ni precijenjivati ovu njihovu pobjedu jer objektivno kone su bile baš užasne, čini mi se da smo mi imali više žara jesenas nego oni danas, a to najbolje govori kako su odigrali.
Sve u svemu, biće taj duel sa Širokim dobar ispit za Brunu i ekipu, da vidimo kako će taktički prilagoditi nezgodnom protivniku, a moguće i lošem terenu pošto će nas garant zapasti Čitluk ili Posušje.

Optimisticno prognoziram 1:2, mada i sa bodom bi bio zadovoljan

=\_1921_/=
- MrAmarOsim
- Kontakt:
A što da ne ovako nešto
Muftić
Cocalić-Cavnić-Radinović
Ovčina-Radovac/Selimović-Karić-Pavić
Bismark ako bude registrovan-Krpić-Hiroš
Sem toga, Zakarića bi i donekle mogao opet gledati kod nas, ako se za to može stvoriti prilika, ali kad bih Tatara vidio fakat bi poludio.
Muftić
Cocalić-Cavnić-Radinović
Sem toga, Zakarića bi i donekle mogao opet gledati kod nas, ako se za to može stvoriti prilika, ali kad bih Tatara vidio fakat bi poludio.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- Bersaga
- Kontakt:
Jako dobro odrađena utakmica. Žali Bože tri zicera ali opet je dobro što nismo kažnjeni za te promašaje. Negdje sam vidio da u zadnjih 5 sezona, na otvaranju proljetnog dijela nismo nijednom pobijedili, tako da možemo biti zadovoljni bodom iako smo zaslužili sva tri. Zalaganje i borba na visokom nivou, novi igrači odlični bili sa akcentom na Radinovića.
Zanimljiva taktika, neobična i sigurno zbunjujuća za protivnika. Vidjet ćemo u ova 3 kola kako će se prilagoditi, čekaju nas ekipe takve da ćemo biti u različitim ulogama. Bit će zanimljivo protiv Širokog, utakmica sa Koševa je stigla na vrijeme. Hrabro, jako i u kost i nadati se da ćemo bar jednu ugurati u gol
Bravo za plavu familiju, odlična atmosfera i 10 000 bolesnika poslije svega
Zanimljiva taktika, neobična i sigurno zbunjujuća za protivnika. Vidjet ćemo u ova 3 kola kako će se prilagoditi, čekaju nas ekipe takve da ćemo biti u različitim ulogama. Bit će zanimljivo protiv Širokog, utakmica sa Koševa je stigla na vrijeme. Hrabro, jako i u kost i nadati se da ćemo bar jednu ugurati u gol

Bravo za plavu familiju, odlična atmosfera i 10 000 bolesnika poslije svega

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Tek sad skonta da je Bruno samo dvije izmjene izvrsio...
Mozda je bolja opcija Hiros iza napadaca. Da ima slobodnu ulogu, neko ga vazda mora cuvat a i pojacao bi sredinu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑20 feb 2024, 15:37A što da ne ovako nešto
Muftić
Cocalić-Cavnić-Radinović
Drugi dio se apsolutno slazem. Tatar fuj.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
U 3-5-2 apsolutno, iza špica da bude da razigrava, a da mu leđa čuvaju Selimović/Radovac i Karić, ali u 3-4-3 ne vidim takvu opciju, jer bi nas bilo koja ozbiljnija sredina pojela. A opet u 3-4-3 na krilu bi opet opasan bio, pogotovo zbog driblinga i dobrog šuta, lahko se i protiv dvojice igrača Zrinjskog oslobađao, a ne protiv nekog desnog beka, a u ligi a barem školovanog beka nisam vidio osim Valinčića iz Širokog prošle sezone, koji je sad u Istri iz Hrvatske.godrina je napisao/la: ↑20 feb 2024, 15:49Mozda je bolja opcija Hiros iza napadaca. Da ima slobodnu ulogu, neko ga vazda mora cuvat a i pojacao bi sredinu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑20 feb 2024, 15:37A što da ne ovako nešto
Muftić
Cocalić-Cavnić-Radinović
Drugi dio se apsolutno slazem. Tatar fuj.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Od toliko igrača, Bekrija baš zapeo na pitare
Kao što kaza @MrAmarOsim, poludio bih načisto
Kao što kaza @MrAmarOsim, poludio bih načisto
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho