To je druga dimenzija u odnosu na ove lakrdije i sudjenje u ovoj ligi. Milina gledat podcaste njihove,analize,utakmice. Imaju bolji kadar,ljude koji se razumiju u fudbal,pogledas Goricu i igrace anonimuse kakve su dovodili kad su usli iz 2 lige i odma bili konkurentni,koliko su prodali te igrace itd. Sudija napragi jednu gresku idu analize,kritike kod nas vidis sudjenje gdje ti nije dozvoljeno da pridjes golu,o tome su i igraci iz HR pricali u podcastima koji su igrali ovu ligu.Vjeverica777 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:34Jest zato je naših 10 klubova u Premijer ligi rang Rudeša. O čemu pričamo pa dovode se igrači iz 3. Hnl, a pola igrača radije igra drugu Hnl nego Premijer ligu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 19:42Liga ti je pokazatelj da imas 12 konkurentnih klubova, tek ove sezone je Zvijezda malo slabija i zaostaje al i dalje nije situacija kao u Hrvatskoj gdje Rudes nema jos pobjede, prosle sezone borba za opstanak bila sve do kraja. I jos jedna bitna stvar u drugoj hrvatskoj ligi svake sezone imas jedan klub koji je spreman da igra prvu ligu i vecini uopste nije ni u planu da nekad zaigraju prvu ligu, dok kod nas u drugoj ligi imas vise klubova sa bazama navijaca i koji su ozbiljniji u tom smislu. Ne mozemo se porediti sa Hrvatskom jer imamo vise fudbalskih centara, u Dalmaciji koja je ogromna se prati jedan klub i imas donekle Sibenik, dok kod nas je sasvim suprotna situacija, skoro svaki kanton ima neki klub koji se fino prati.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo ovaj vas iz du.peta naseg ne izlazi mjesecima pa nikom nista a upucen je ko Mara u kriv kMostarskiSin je napisao/la: ↑20 feb 2024, 19:55Kad vec guras nos gdje mu nije mjesto a pri tome nisi upoznat sa situacijom u nasem klubu, moras znati da je Klafuric dobio odrijesene ruke po pitanju igrackog kadra.
Osim sto je sef SŠ, ima mogucnost da sam bira koga ce dovesti i prodati/otpisati. Imao je slobodne ruke da dovede 2 top pojacanja za nasu ligu po svom izboru, Rahimic mu je potvrdio da pare nisu problem vec samo da kaze ime i prezime ali nije htio nista puno mijenjati samo iz razloga da ne kvari atmosferu u svlacionici. Bitnije mu je da ima zajednistvo i dobar tim, a pored svega vjeruje da s trenutnim kadrom moze izboriti europu.
Sto se tice stopera, vjeruj mi da nema razloga za brigu dok je tu Zvonicsalu na stranu, trebao bi doci novi stoper uskoro otprilike u rangu Brune, mozda cak i bolji. Ovako smo dali Bruni 6 plata, prodajom zaradili nesto para na njemu a da smo ga odbili prodati mozda bi igrao preko qurca i izbio nam europu na kraju.
Nije kvalitet u skraćenju, popravite sudenje lopine.
Drugo, nijednoj ekipi koja nema adekvatno urađen teren, ne treba dati licencu za premijer ligu.
Treće, neograničen broj stranaca, ko ima kvalitetu igrat će.
Drugo, nijednoj ekipi koja nema adekvatno urađen teren, ne treba dati licencu za premijer ligu.
Treće, neograničen broj stranaca, ko ima kvalitetu igrat će.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da te Mensur Dogan cuje za ovo zadnje, lik bi ti šamarčinu opalio
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Glupo pravilo, nisu stranci bili prepreka Kejnu, Runiju, Fodenu....i moru drugih. Isto važi za sve jake lige. Eto samo mi pametni...19vendetta87 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:01Da te Mensur Dogan cuje za ovo zadnje, lik bi ti šamarčinu opalio![]()
jel realno da si ovako glup?jasta je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:07Glupo pravilo, nisu stranci bili prepreka Kejnu, Runiju, Fodenu....i moru drugih. Isto važi za sve jake lige. Eto samo mi pametni...19vendetta87 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 01:01Da te Mensur Dogan cuje za ovo zadnje, lik bi ti šamarčinu opalio![]()
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Smanjenje lige ima smisla ako se smanje i entitetske lige, ne daj Boze ujedine, treca takodjer da bude ujedinjena, a od cetvrte lige da krecu neke regionalne aka kantonalne.
Takodjer bez normalnog sudjenja nema napretka. Dzaba Borcu titule kada ce ih opet osramotiti neki polumateri u Europi, a uopste nemaju losu ekipu. Al ****, kad naviknes na povlasteno sudjenje dobijes sta dobijes u Europi. Nisu oni jedini koji su bili povlasteni, ali prave ubjedljivo najveci cirkus. I to je do politike, uz pomoc domacih balijskih taldzija i lukavih Judeo - Latina sa projetkom zvanim Zrinjski, da se ne lazemo.
Znajuci nas liga ce biti skracena na 10 timova, a entetitske lige ce ostati sa 16 i 18 timova, a perjanice BiH sudjenja ce biti Njegomirovic, Gigovic, Musa, Jelic, Kazlagic, Topalovic.
Takodjer bez normalnog sudjenja nema napretka. Dzaba Borcu titule kada ce ih opet osramotiti neki polumateri u Europi, a uopste nemaju losu ekipu. Al ****, kad naviknes na povlasteno sudjenje dobijes sta dobijes u Europi. Nisu oni jedini koji su bili povlasteni, ali prave ubjedljivo najveci cirkus. I to je do politike, uz pomoc domacih balijskih taldzija i lukavih Judeo - Latina sa projetkom zvanim Zrinjski, da se ne lazemo.
Znajuci nas liga ce biti skracena na 10 timova, a entetitske lige ce ostati sa 16 i 18 timova, a perjanice BiH sudjenja ce biti Njegomirovic, Gigovic, Musa, Jelic, Kazlagic, Topalovic.
Dalek put. Teren nikakav, publike nemaju.Mostarac12345 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 00:03Ko ce opet gledat Radnik u iducoj sezoni mati mila ona livada gore haj bar nek hibrid stave
Dolazim na derbi samo da bi vidio klasu od fudbalera Penanadrinjona.Cast mi je da sam i to doživio.Konto sam ic na kosevo da ga vidim ali daleko a i uzbrdo a nije mi neka kondicija.A i puse gore ma brdo normala da puse.Da imaju neku natkrivenu tribinu mozda bi se i predomislio.
Sa Alipasina je sve u Sarajevu daleko. Jbg,tako je to kad zivis u smrdljivom predgradjuAlipasino je napisao/la: ↑21 feb 2024, 06:42Dolazim na derbi samo da bi vidio klasu od fudbalera Penanadrinjona.Cast mi je da sam i to doživio.Konto sam ic na kosevo da ga vidim ali daleko a i uzbrdo a nije mi neka kondicija.A i puse gore ma brdo normala da puse.Da imaju neku natkrivenu tribinu mozda bi se i predomislio.
Real Madrid naaaaaaaaa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pojavilo se par novinskih članaka po nekim novinama i
portalima.Nikakva pljuvacina ili nesto sto JA i par nekih
nisam već napisao o F.K.Sarajevu.
Nek je manje vise objektivno pa bilo i negativno.
Nego dragi moji novinarcici hajmo usrediti pažnju na
Puno veći problem koji imamo trenutno u društvu i BiH
Sportu-fudbalu/nogometu pogotovo!
F.K.Sarajevo to sigurno nije.
Radi se o politicko-kriminalno-kladionicarskoj koaliciji koja
Se napravila na Vrhu Političkog sistema Federacije.
Imedju “Trojanskog konja” ili bolje napisano “rcegovackog
Magareta” i lažnog promovitelja Europskih vrijednosti i ratnih
zločina i zločinaca.

Hajd dobro sto bubnjar iz mladih dana ili “voštani “promovira
kao lider svih BiH katolika i Hrvata svoje interese,ali zašto
Premijera BiH interesuje samo dio država od Konjica do
Starog Mosta?!?!
Naravno u političkom nasljedstvu Lopovdjije i Damira
Hadjica i sl.Valja zaštiti farmaceutsku bandu iz Rcegovine i
Naravno drage cashom pune kladioničare i kamatare.
Tu sada dolazimo do F.K.Zeleznicar.
Kako su ova 2 političara masinovodje tako je F.K.Z. u zadnji
čas utrpao svoj truli vagon i taj krimogeni voz.Da bi izbjegli
sudbinu kantonalne lige morali su pristat na svašta nešto!
Sve je pocelo ovako i ovde kad je katanac spreman bio.
Na koljenja željezničari dopuzali i qaru političku popusili
po ko zna koji put u svojoj “bogatoj” 100 + historiji.

Sada ih usred Grbavice u lozi zapad svaku tekmu kontolisu
Osudjeni kriminalci Mamići u društvu kriminalaca iz Rcegovine.
Odradile se pripreme djaba,dovelo se 10-tak igrača za
10 dana,valja to neko da plati i nekako otplati!
Možda se preselila Gospa iz Medjugorja na Grbavicu,pa
Ce ona to odraditi.
F.K.Zeljeznicar -ćuko sa kanafom oko vrata.
Pozdrav i nemoj ko šta da mi zamjeri!
Istina je istina kolko god bila bolna i žalosna
Zurim
portalima.Nikakva pljuvacina ili nesto sto JA i par nekih
nisam već napisao o F.K.Sarajevu.
Nek je manje vise objektivno pa bilo i negativno.
Nego dragi moji novinarcici hajmo usrediti pažnju na
Puno veći problem koji imamo trenutno u društvu i BiH
Sportu-fudbalu/nogometu pogotovo!
F.K.Sarajevo to sigurno nije.
Radi se o politicko-kriminalno-kladionicarskoj koaliciji koja
Se napravila na Vrhu Političkog sistema Federacije.
Imedju “Trojanskog konja” ili bolje napisano “rcegovackog
Magareta” i lažnog promovitelja Europskih vrijednosti i ratnih
zločina i zločinaca.

Hajd dobro sto bubnjar iz mladih dana ili “voštani “promovira
kao lider svih BiH katolika i Hrvata svoje interese,ali zašto
Premijera BiH interesuje samo dio država od Konjica do
Starog Mosta?!?!
Naravno u političkom nasljedstvu Lopovdjije i Damira
Hadjica i sl.Valja zaštiti farmaceutsku bandu iz Rcegovine i
Naravno drage cashom pune kladioničare i kamatare.
Tu sada dolazimo do F.K.Zeleznicar.
Kako su ova 2 političara masinovodje tako je F.K.Z. u zadnji
čas utrpao svoj truli vagon i taj krimogeni voz.Da bi izbjegli
sudbinu kantonalne lige morali su pristat na svašta nešto!
Sve je pocelo ovako i ovde kad je katanac spreman bio.
Na koljenja željezničari dopuzali i qaru političku popusili
po ko zna koji put u svojoj “bogatoj” 100 + historiji.

Sada ih usred Grbavice u lozi zapad svaku tekmu kontolisu
Osudjeni kriminalci Mamići u društvu kriminalaca iz Rcegovine.
Odradile se pripreme djaba,dovelo se 10-tak igrača za
10 dana,valja to neko da plati i nekako otplati!
Možda se preselila Gospa iz Medjugorja na Grbavicu,pa
Ce ona to odraditi.
F.K.Zeljeznicar -ćuko sa kanafom oko vrata.
Pozdrav i nemoj ko šta da mi zamjeri!
Istina je istina kolko god bila bolna i žalosna
Zurim
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mirvicu, premalo ih placas za ovo konstantno blamiranje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Naravno da može, ali ne treba miješati politiku i sport.
Borac nam je najbolji primjer, svaki put kad je politika završila sa njim, ispadao je iz lige. Tako će biti i ovaj put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kako ovaj Pitarsam napise nekakvu glupost koju niko ziv ne procita.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
U narednim danima iznosim sav prljav ves nase lige ovde na forum i neke sitnice sto se tice Vice, Mirvica i ostalih
Crni Cerak 🐦⬛
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
Indijanci nose nozeve
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Prdonja se umislio da mu je ovo Secunda. Ne zna on da se u Premijerki igra muski.Alipasino je napisao/la: ↑21 feb 2024, 06:42Dolazim na derbi samo da bi vidio klasu od fudbalera Penanadrinjona.Cast mi je da sam i to doživio.Konto sam ic na kosevo da ga vidim ali daleko a i uzbrdo a nije mi neka kondicija.A i puse gore ma brdo normala da puse.Da imaju neku natkrivenu tribinu mozda bi se i predomislio.