Nadam se da razumiješ da politika nikada prije ovoga nije bila u Borcu pa da "opet" diže ruke ! razumiješ stručnjak!? i ja bi volio da sutra politika digne ruke i da u klub uđe čovjek koji voli klub i grad i koji je pun ko brod....al doće i taj danNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:57Borac ce ispasti iz lige cim politika (opet) digne ruke od njega. Nadam se da razumijes.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:55A tvoje mišljenje je bitno jel? koji si ti faktor da je tvoje mišljenje bitno? što su ti rekli da si lafo dobar forumaš pa si ti taj čimbenik čije je mišljenje bitno?! Činjenica je da ste vi privatna prčija koja uz uložene milione ne zna i ne može da se pomjeri sa četvrte pozicije i činjenica je da još adugo nećete osvojiti ništa...Miran budi Real Madrid !NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:52
Tvoje misljenje: Nebitno
Cinjenica: Borac je politicki projekat cija egzistencija zavisi od politike
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
Sad ste politicka igracka jedne stranke, predsjednik njihove koalicione stranke vam je clan upravnog odbora, donedavni predsjednik je politicki savjetnik i nekakav analiticar. Kad im dosadi, zna se sudbina kluba koji je cetiri puta ispao iz lige. Hint: peticabagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:46Da upravo, i pogledaj na koji način smo ispadali i kakve smo sve golgote prošli.....pa to je javna tajna da nas je Željo izbacio tako što je od Žepče Limorada uzeo 100k i pustio ih a te godine su bili beton ! Pa zbog licence, hej zbog licence a Željo se tada davio u dugovima i radio kojekakve manifetluke, al hajd izbacićemo Borca to je sigurica oni su navikli ! I kakve je tada politika imala veze sa Borcem? pa da pričate kako smo ispadali čim je politika digla ruke od nas ? pričate gluposti i furate tu propagandu sarajevsku, al dobro svi znamo ko su glavni muljatori uvijek bili !!!!Nirton je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:43NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:25Vidim prica se opet o Borcu. Svako zna da ce Borac opet tavoriti u prvoj ligi tzv. RS kad dosadi politici, jer ovisi od politike. To ne cudi, jer je Borac politicki projekat, a ne fudbalski klub.Četiri puta.Po broju ispadanja iz bh. elite prednjači banjalučki Borac. Banjalučani su četiri puta morali u niži rang, tri puta zbog rezultatskih neuspjeha, a jednom zbog nedobijanja licence.![]()
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 21 feb 2024, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Pa i ja vas hvalim stari, govorim bilo vas puno, tražila se karta više, sve u redu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:24Stari sto pjenis ja vas pohvalio a ti rezisBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:21
Ništa ovo nije, koliko je veležovaca bilo na evropskim tekmama. Plakalo se pred Grbavicom za kartu.
Zeljo, zato sto se uopste doveo u situaciju da ovisi o dugima. Obavezno ga potopite ako vam se namjesti takva prilika i ako budete u mogucnosti..i nece niko kukati da mu je drugi kriv, ko vi bunjalucke sisicebagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:57Pa šta misliš da se Željo bori ove sezone za opstanak i u zadnjem kolu igra Borac protiv Zvijezde 09, i da Borac pusti Zvijezdu 09 da ostane u ligi a Željo da ispadne....pri tome da Borac uzme 100k pišljivih od Zvijezde...ko je tu kriv?let3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:53bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:46
Da upravo, i pogledaj na koji način smo ispadali i kakve smo sve golgote prošli.....pa to je javna tajna da nas je Željo izbacio tako što je od Žepče Limorada uzeo 100k i pustio ih a te godine su bili beton ! Pa zbog licence, hej zbog licence a Željo se tada davio u dugovima i radio kojekakve manifetluke, al hajd izbacićemo Borca to je sigurica oni su navikli ! I kakve je tada politika imala veze sa Borcem? pa da pričate kako smo ispadali čim je politika digla ruke od nas ? pričate gluposti i furate tu propagandu sarajevsku, al dobro svi znamo ko su glavni muljatori uvijek bili !!!!![]()
![]()
Jest vala, Zeljo vam kriv sto ste tu sezonu igrali za qrc i sto ste se doveli u situaciju da u zadnjem kolu budete na dnu i ovisite o drugima![]()
E kakav si ti klaun.
Al limitiran si ti pamecu da skontas o cemu pricam.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 feb 2024, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To se nece nikad desiti. Jedino sto ce se desiti je da cete ispasti (opet) iz lige kad dosadite Dodiku i njegovim.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:58Nadam se da razumiješ da politika nikada prije ovoga nije bila u Borcu pa da "opet" diže ruke ! razumiješ stručnjak!? i ja bi volio da sutra politika digne ruke i da u klub uđe čovjek koji voli klub i grad i koji je pun ko brod....al doće i taj danNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:57Borac ce ispasti iz lige cim politika (opet) digne ruke od njega. Nadam se da razumijes.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:55
A tvoje mišljenje je bitno jel? koji si ti faktor da je tvoje mišljenje bitno? što su ti rekli da si lafo dobar forumaš pa si ti taj čimbenik čije je mišljenje bitno?! Činjenica je da ste vi privatna prčija koja uz uložene milione ne zna i ne može da se pomjeri sa četvrte pozicije i činjenica je da još adugo nećete osvojiti ništa...Miran budi Real Madrid !![]()
![]()
![]()
on čeka a mi jedva čekamo takođe !
- bagniadiluca
- Kontakt:
Mi ne kukamo nego pokušavamo da približimo istinu od koje vi konstantno odmičete....let3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:00Zeljo, zato sto se uopste doveo u situaciju da ovisi o dugima. Obavezno ga potopite ako vam se namjesti takva prilika i ako budete u mogucnosti..i nece niko kukati da mu je drugi kriv, ko vi bunjaluicke sisicebagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:57Pa šta misliš da se Željo bori ove sezone za opstanak i u zadnjem kolu igra Borac protiv Zvijezde 09, i da Borac pusti Zvijezdu 09 da ostane u ligi a Željo da ispadne....pri tome da Borac uzme 100k pišljivih od Zvijezde...ko je tu kriv?![]()
A limitiran si ti pamecu da skontas o cemu pricam.
LETS GO FIGHTER
- bagniadiluca
- Kontakt:
Smaraš sada ponavljajući kao papagaj i misleći da ispadaš pametan i da se mi lafo primamo na ove tvoje lafo prozivkeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:01To se nece nikad desiti. Jedino sto ce se desiti je da cete ispasti (opet) iz lige kad dosadite Dodiku i njegovim.bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:58Nadam se da razumiješ da politika nikada prije ovoga nije bila u Borcu pa da "opet" diže ruke ! razumiješ stručnjak!? i ja bi volio da sutra politika digne ruke i da u klub uđe čovjek koji voli klub i grad i koji je pun ko brod....al doće i taj danNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 feb 2024, 13:57
Borac ce ispasti iz lige cim politika (opet) digne ruke od njega. Nadam se da razumijes.![]()
![]()
![]()
on čeka a mi jedva čekamo takođe !
LETS GO FIGHTER
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nista stari hvala ti od srca. Cast nam je bila sto smo prvi napunili vas stadionBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:00
Pa i ja vas hvalim stari, govorim bilo vas puno, tražila se karta više, sve u redu.
Nadam se da cete i vi nekad nas pa da izjednacite na 1:1
Istina da ste u zadnje kolo usli na poziciji koje vodi u nizi rang i ovisili o drugima ? i zato vam Zeljo kriv, sto ste citavu sezonu igrali kao drugoligasibagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:02
Mi ne kukamo nego pokušavamo da približimo istinu od koje vi konstantno odmičete....
Dva puta vas je Zeljo poslao u cvajtu da se kiselite. Bila je ona parola na Jugu - Treci put castite
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 feb 2024, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
bagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:04Smaraš sada ponavljajući kao papagaj i misleći da ispadaš pametan i da se mi lafo primamo na ove tvoje lafo prozivke![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jel kontaš šta pišeš upravo.....? jel shvataš da su nas namjerno izbacili ? jel shvataš da bi mi izborili opstanak da je bilo regularno i da Željo nije pustio utakmicu? jesi ograničen ili se praviš glup?let3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:07Istina da ste u zadnje kolo usli na poziciji koje vodi u nizi rang i ovisili o drugima ? i zato vam Zeljo kriv, sto ste citavu sezonu igrali kao drugoligasibagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:02
Mi ne kukamo nego pokušavamo da približimo istinu od koje vi konstantno odmičete....jel na tu istinu mislis ?
Dva puta vas je Zeljo poslao u cvajtu da se kiselite. Bila je ona parola na Jugu - Treci put castitered je. I bice tako aBd.
LETS GO FIGHTER
Izborili ste vi qrc da sebi izbijete ocibagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:10Jel kontaš šta pišeš upravo.....? jel shvataš da su nas namjerno izbacili ? jel shvataš da bi mi izborili opstanak da je bilo regularno i da Željo nije pustio utakmicu? jesi ograničen ili se praviš glup?let3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:07Istina da ste u zadnje kolo usli na poziciji koje vodi u nizi rang i ovisili o drugima ? i zato vam Zeljo kriv, sto ste citavu sezonu igrali kao drugoligasibagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:02
Mi ne kukamo nego pokušavamo da približimo istinu od koje vi konstantno odmičete....jel na tu istinu mislis ?
Dva puta vas je Zeljo poslao u cvajtu da se kiselite. Bila je ona parola na Jugu - Treci put castitered je. I bice tako aBd.
Opet ti kazem - treci put castite
- bagniadiluca
- Kontakt:
Eto to je tvoj odg, kad vidiš koliki si panglu ispao, pišeš ove dječije poštapalice....važi mi častimo ove godine ako Bog da, samo da se poklope neke stvarilet3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:13Izborili ste vi qrc da sebi izbijete ocibagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:10Jel kontaš šta pišeš upravo.....? jel shvataš da su nas namjerno izbacili ? jel shvataš da bi mi izborili opstanak da je bilo regularno i da Željo nije pustio utakmicu? jesi ograničen ili se praviš glup?let3 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:07
Istina da ste u zadnje kolo usli na poziciji koje vodi u nizi rang i ovisili o drugima ? i zato vam Zeljo kriv, sto ste citavu sezonu igrali kao drugoligasijel na tu istinu mislis ?
e to ste izborili.
Opet ti kazem - treci put castite![]()
LETS GO FIGHTER
Vazi pichko, a sad nastavi kukati i smarati temu kako vas je Zeljo izbacio nekad davnobagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:15
Eto to je tvoj odg, kad vidiš koliki si panglu ispao, pišeš ove dječije poštapalice....važi mi častimo ove godine ako Bog da, samo da se poklope neke stvari![]()
Dusa me zaboli kad ovdje dodju navijaci borca i pisu o svom klubu s ponosom. Pa jel vas stid?
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ček vi deklarisani lopovi ove lige i najveće prevare ikada što su u ovoj ligi postojale imate pravo da se ponosite sa svojim klubom a mi nemamo!???
LETS GO FIGHTER
"Namjerno nas izbacili"
"Izborili bi mi opstanak da je bilo regularno i da Željo nije pustio utakmicu"
Banjalucka sisica cvili uveliko.
"Izborili bi mi opstanak da je bilo regularno i da Željo nije pustio utakmicu"
Banjalucka sisica cvili uveliko.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 feb 2024, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Najgori smo. Prevare teške, lopovi s dna kace, a bojac oličenje finoće i poštenja. Bosančerosu moj, sto cvilišbagniadiluca je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:22Ček vi deklarisani lopovi ove lige i najveće prevare ikada što su u ovoj ligi postojale imate pravo da se ponosite sa svojim klubom a mi nemamo!???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Dakle dobre su šanse da si i ti sudjelovao i u ovom failu sa parolom. Uglavnom, nisi u pravu, OPET ste se zayebali
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Balorda, supervizor i 19 gostiju.