Ovaj Garonja je gluplji od Campobella i Merak1921. Cim on pocne redati emotikone i uzvicnike znaci da je nervozan, tacno ga zamisljam kako se crveni i nervira dok cita temu Moracu ga kasnije pustit da se malo istrci.
Cim ti pises glup i vrijedjas znaci da si na patosu. Dobro te isprsko ovaj banjalucanin. Previse botujes po forumu pa se gubis i vrijedjas u nemoci
Znao sam da cu te pogoditi s ovim bosanceros. Ne znam sto se bunis, zar ne zivis u državi Bosni i Hercegovini, grad Banja Luka, jedom od najljepših gradova naše nam države? Čuj cvilimo, pa i sami i bez ičije pomoći makar doguramo do drugog pretkola u Evropi, a ne da nas izbacuju klubovi s nekih Ostrva 🫣🫣🫣🫣 lijepi moj Bosanac, kako mi se uznemirio. Ides li kod Muje na cevape?
Ja sam Bosanac Srbin isto što je i tvoj predak nekada bio, šta se imam ljutiti? Doguraćemo i mi polako, ako Bog da ove godine ne idem kod Muje na ćevape idem kod Mahe, probaj bolji su od Mujinih
Pa idi zivi u Srbiju, vidim krivo ti kad ti kazem da si Bosanac. Preseli se slobodno, volite tu zemlju, samo ne znam sto vas mrze toliko pravi Srbi, Srbi koji su rodjeni u Srbiji, kužiš? Nešto niste dobrodošli, valja ti bit Bosančeros cijeli život, nosit bosanskohercegovački pasoš, trošiti konvertibilne marke, na registraciji će ti biti bosanskohercegovačke oznake, a i čitat o bosanskohercegovačkim klubovima. Ah kvragu
Ja iskreno sada ne znam o čemu ti pričaš, jer ne znam zašto bi se ja selio u Srbiju ako sam ja i svi moji predaci rođeni u ovoj zemlji....a ovo da nas u Srbiji mrze su već želje i snovi takvih kao ti zatucanih kompleksaša ! ja kad odem tamo a odem često osjećam se kao da nisam ni prelazio Drinu...to što čitaš medije koje kroje ovi iz LGBT populacije to je tvoja stvar
Ja sam Bosanac Srbin isto što je i tvoj predak nekada bio, šta se imam ljutiti? Doguraćemo i mi polako, ako Bog da ove godine ne idem kod Muje na ćevape idem kod Mahe, probaj bolji su od Mujinih
Pa idi zivi u Srbiju, vidim krivo ti kad ti kazem da si Bosanac. Preseli se slobodno, volite tu zemlju, samo ne znam sto vas mrze toliko pravi Srbi, Srbi koji su rodjeni u Srbiji, kužiš? Nešto niste dobrodošli, valja ti bit Bosančeros cijeli život, nosit bosanskohercegovački pasoš, trošiti konvertibilne marke, na registraciji će ti biti bosanskohercegovačke oznake, a i čitat o bosanskohercegovačkim klubovima. Ah kvragu
Ja iskreno sada ne znam o čemu ti pričaš, jer ne znam zašto bi se ja selio u Srbiju ako sam ja i svi moji predaci rođeni u ovoj zemlji....a ovo da nas u Srbiji mrze su već želje i snovi takvih kao ti zatucanih kompleksaša ! ja kad odem tamo a odem često osjećam se kao da nisam ni prelazio Drinu...to što čitaš medije koje kroje ovi iz LGBT populacije to je tvoja stvar
Otidji u Beograd i reci im da si iz Tzv. RS-a i da si glasao za Vucica i krojio sudbinu pravih Srbina, pa se vrati nasu divnu državu i javi mi utiske sta su ti rekli i uradili nakon tih izjava.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Otidji u Beograd i reci im da si iz Tzv. RS-a i da si glasao za Vucica i krojio sudbinu pravih Srbina, pa se vrati nasu divnu državu i javi mi utiske sta su ti rekli i uradili nakon tih izjava.
Legendo ja ih sprdam sa tim svaki dan, pojma nemaš, pričaš gluposti, živiš u zabludi ! jer, to je smješno isto toliko koliko vi mislite da nas mrze tamo i živite u zabludi ! ajd zdrao sada odoh prošetati sa klincom na svjež zrak, ne mogu vas smogovaca više....
Zadnja izmjena: bagniadiluca, dana/u 21 feb 2024, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Legendo ja ih sprdam sa tim svaki dan, pojma nemaš, pričaš gluposti, živiš u zabludi ! jer to je smješno isto toliko koliko vi mislite da nas mrze tamo i živite u zabludi ! ajd zdrao sada odoh prošetati sa klincom na svjež zrak, nemogu vas smogovaca više....
jedino ako mojih 12 poslovnih kolega iz Bg laže o tome, naružit ću ih pravo zbog tih izjava, a tebi ću povjerovat
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Uzivaj u setnji, samo se pripazi gay medija i 5G mreze
Važi a ti i ovaj kolega ti, pod ruku i negdje na klupicu i drkica jedan drugom
Nemoj se zezat s tim. Zicagu uz zid, sto je sigurno sigurno je. Cuvaj se i obavezno pisi kad se vrnes kuci. I nemoj da pi palio TV, gej mediji vrebaju i jedva cekaju da te nazovu laznim Srbinom.
Borac da je politicka kuja nebi ispadao cetri puta nego bi uzeo nekoliko titula i kupova kao Sarajevo
Ja im pokušavam približiti da nikada prije nismo imali dodir sa politikom i da smo ispadali zbog kojekakvih krađa i malverzacija al ne, lakše im je metar u pedu nego milimetar u glavu!
Ja sam Bosanac Srbin isto što je i tvoj predak nekada bio ...
Ma i on je Bosanac Srbin samo mu to jos niko nije javio ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hajde ba malo, laga laga zafrkancije, ovdje u zadnje vrijeme se samo smrt želi nekom, i onda se ibretimo kad se balavurdija krene čakijati u sred grada.