English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
ništa čudno, 115 tačaka optužnice visi nad glavom, vjerovatno je i on uključen u kriminalne aktivnosti kluba, ko zna koliko je novca ispod stola uzeo, bit će akcija PePotkivanje
Fakat su u zadnje dvije tekme bili jako jako nervozni, hajd malo zbog stanja na terenu, al mozda ima i nesto ispod stola?
CPOJ
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovo je bas ono trener pred kraj boravka u jednom klupu, sve mu dopizdilo sve ga nervira svi su protiv njega,podsjeca na Mourinha.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 14:41Ovo je već malo zabrinjavajuće, nisam očekivao od njega![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jabroni, jaycat, onaj zaniolo 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I poslije Paje, Paja... On je bio barem orginalan neko vrijeme. Mada su gori ovi sto ga citiraju nakon par stranica kako bi mu podigli ego. Sve zajedno, jadno. 
Celik!3,2,2.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad si kod Paje upoznao sam ga prije 3 godine u Zetri, inace se bavi profesionalno sportom, doduse ne toliko popularnim sportom. Ljudina btw 
Paja je doslovno bio najbolji forumaš s Arsenalovog foruma godinama. U vrijeme kad su nedimko i anel išli u gunner voziću za begom i lupali rol smajlije na svaki njegov reta.rdirani komentar, paja je pokušavao diskutovat i pisat prostoproširene rečenice na tom pdfu. Nije ni čudo što se pretvorio u trola kroz godinu, dvijeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 feb 2024, 17:12I poslije Paje, Paja... On je bio barem orginalan neko vrijeme. Mada su gori ovi sto ga citiraju nakon par stranica kako bi mu podigli ego. Sve zajedno, jadno.![]()
Paja i Seaman, poznati konstruktivni forumasi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa sumnjam da neko napravi account s mišlju "Saću da im **** majke".
Trol se ne radja, trol se postaje.
Trol se ne radja, trol se postaje.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Marsal
- Kontakt:
Ostalim fan bazama valjaju samo oni navijači Arsenala koji pljuju i seru po Arsenalu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Chapman > svi vi zajedno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- VivaLaStella
- Kontakt:
A sta je s Nuneza
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ništa, u timu sezone.
Vjerovatno nesto sitno, ali nema ga nazalost veceras. Imat ces priliku da gledas Gakpa I Eliotta, nemoj propustiti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Koja si ti sekundarna sirovina
Ja sada da ti napisem da sam ti marno zenu ,djevojku sta god da ti je jel bi ti meni vjerovao?
Ti nama ovom slikom hoces da kazes kao da je Pepe u 5-oj deceniji zivota bolji od nekoga,nema veze poslat cu ti i ja dokumentovano da sam ti se pario sa zenkom cisto onako da te pokusam ubijediti a ti ako hoces vjeruj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ništa nisam htio reći, samo sam postavio statistiku. Nisam očekivao da ćeš se trigerovati, Saliba je odličan igrač, pa to sto je back up Konateu u repci govori da nije za baciti.topnik1 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:37Koja si ti sekundarna sirovina![]()
Ja sada da ti napisem da sam ti marno zenu ,djevojku sta god da ti je jel bi ti meni vjerovao?
Ti nama ovom slikom hoces da kazes kao da je Pepe u 5-oj deceniji zivota bolji od nekoga,nema veze poslat cu ti i ja dokumentovano da sam ti se pario sa zenkom cisto onako da te pokusam ubijediti a ti ako hoces vjeruj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.