Ko je super?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljudi, ko su Jay i Judd???
Jeste li bili ranije ovdje pod nekim druhim nickom??
Ne moze vas se upratiti!
Jeste li bili ranije ovdje pod nekim druhim nickom??
Ne moze vas se upratiti!
CPOJ
Joj Arsenala kakvi oni, jos pure morate jest da budete ozbiljan klub da bi sanjali osvajanje Lige a kamoli Lige prvaka
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Arvid, Otelo i oni stari kojih uglavnom nema.
Gaston bilde se uklapa sa ovim pacenicima koji su za klinickog ispitivanja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Inter je 10 puta ozbiljnija ekipa samo nisu englezi pa nema hypea.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni je prvi nick a za Juda kazu da je ozbiljnija verzija Justina.
Ma ko je to super bgt?
Uh ovo boli
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Inter je nezasluzeno izgubio finale od jednog cityja. Top 4 ekipa Evrope lagano.
Pa zna se tko su Liverpoolovi rivali - United, Everton i Arsenal. Ne može klubić koji je do dolaska Mansoura bio na razini Palacea biti rival nekome poput Liverpoola, blasfemija.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- JayCatwright
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
E vala dobro si mu odgovorio, sta zna balavac od skoro poceo ozbiljno pratit fudbal
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma arsenal je vec napravio vise nego li sam ocekivao. Kontao sam da ce u grupi vec letit, jest ih malo spasila laksa grupa ali opet.
Arteta se okrece vjerovatno prema EPL te osiguravanje mjesta u Lp i iduce sezone
Arteta se okrece vjerovatno prema EPL te osiguravanje mjesta u Lp i iduce sezone
- feniksptica
- Kontakt:
Pokralo nas.
Porto srcanije odigro, mozda i zasluženo dobio.
Al su cigani.
Na korneru 4 igrača odjednom pada, na drugom korneru Portov igrac kazi svog golmana i on dize ruku i trazi faul..dovoljno sto je utakmica onako bila patnja jos i te neke ciganske karafeke
Porto srcanije odigro, mozda i zasluženo dobio.
Al su cigani.
Na korneru 4 igrača odjednom pada, na drugom korneru Portov igrac kazi svog golmana i on dize ruku i trazi faul..dovoljno sto je utakmica onako bila patnja jos i te neke ciganske karafeke
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gaston je dobar momak u losem drustvu.
Ima Almir nešto da ti poruči.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne navijas za Liverpool ali sigurno si sad zasluzio da ides u grupu ovih sto nisu super
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.